hemen küsme canim tam olarak ne sormustun atladik galiba bazen böyle olabiliyor
canim onceki sayfalara bakarsan gorebilirsin.birde bu corn flakes yani misir gecregi yiyormusunuz kahverengi olan.
nabersinz kızlar
denizgeçmiş olsun cnm kızınaaa
valla arkadaşlar ben yemek yapmaktan bıktımmmmmmmm
inanın salatamı bilem yapmıyorumm eger hazır varsa yiyorum yoksa yemiyorum
birde ben 5.1 çayımı 2 gün içmedim ya sizler sürekli içiyormusunuzzz
kızlar yok yazcam ama bak kimseler yok bugünnnlmaz: lmaz:
semacımbu 5.1 çayını kaça aşıyorsun bimden
kızlar yok yazcam ama bak kimseler yok bugünnnlmaz: lmaz:
ben kullanmiyorum bu sorduklarini cornflakes de yemiyorum
daha cok doyurucu kahvalti yapiyorum.
ben puanli diyet yapiyorum günde 18 puani gecmedigim sürece herseyi yiyebilrim.
spora daha bir türlü baslamadim. ama sürekli spor yapan arkadaslarimiz var.
ve hic ac kalmak yok ara ögün yenecek.
cünki ac kalarak zayiflanmazlmaz:
mrb arkadaşlar kadınlar klübüne yeni katıldım sayılır.bende sizlerle aynı dertten muzdaribim. 85 kiloydum ve 1hafta kadardır diyet yapıyorum şu an 83.500gr mım bende size katılıp, motive olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum.tabi beni kabul ederseniz.a.s
öncelikle tülaycım çok çok geçmiş olsun canım.çok şükür ki atlattınız sagsaglim
Narin ortim çok sağol canım.. Bu havalar tam hastalık havası yaa herkes hasta . Benim oğlum düşmeyi sağsağlim atlattı ama ateş isal,boğazlarıda faranjit olmuş hepsi mevcut bizdede .uğraşıyorum 2 gündür . Allah başka dert vermesin dediğin gibigelelim bana cumartesi kızım aniden rahatsızlandı ne oldugunu anlayamadım akşam saat 11 de acile gittik tahliller falan hemen serum baglandı sabaha kadar hastahanedeydik serumdan sonra yine tahliller çok şükür ki degerler düşünce öglene dogru bıraktılar şuan birsürü ilaç kullanıyoruz.iştahı yok ama çok şükürki keyfi yerinde.maalesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş.babasıyla sandalye tepesinde sabaha kadar başındaydık .Rabbim günlerce aylarca bu durumu yaşayan insanlar var dedim sen onlara yardım et gerçekten ne kadar çok şükretmemiz gereken şey var.bugün evdeyiz göndermedim okula.
Asimavi sende hoşgeldin aramıza a.s.kizlar herkeze guneydinlar ben geldim araniza.bir ara katilmistim bu gruba ama kacamak yakip gitmistim.simdi tekrar geldim ve artik gitmeye hiccc niyetim yok.malesef benimde kilom 85.ve artik zayiflamak istiyorum.adetlerim cok duzensiz o yuzden kilo yapiyo bana.kilo verirsem otomatik duzene girecek.sagligim icin ne yapip edip zayiflamam lazim.
sirkeli suyu bende içiyorum hersabah .kilo verdiriyormu bilmem ama şekerkizlar bazi sorularim olacak cvp landirsaniz cok sevinirim.diyettteki arkadaslar nasil bir diyet uyguluyorsunuz ve zayiflamaya yardimci kürler yapiyormusunuz lahana suyu sirke+bal gibi
birde yuruyus gunde kac saat olmali tsk
çok sağol alperenim opuyorumnanaktancnm çok geçmş olsn.işte herşey planlandıgı gibi olmuyor.allah daha büyük kazalardan korusun
topramm ben abanayı çok severim her yıl giderim festivallerine falan .tabi 3 senedir evlendimde rasgelemiyorum tarihlerine belkide seninle karşılaşmışlığımız bilem vardır aklinialirimsmilevayyy toprammm kıs yakınmışız...bende abanalıyım...
ahhh canım ALLAH korumuş yavrunu...çok geçmiş olsun...başından bişey çevir ver bir fakire yada dul bayana ..tuz ekmek olabilir...
yok canım eski mesajlar onlar keşke dönse MELOCUM gel lütfen...olumunekankayizsmile
harikasın ada inşallah böyle gider sen çabucak kurtulursun kilolarından ..arkadaşlar ben bu sabah uyandım hemen elma sirkeli su içtim 1bardak ılık olarak.sonra biraz peynir,kepek ekmek,domates-salatalık,1bardak yeşil çay içtim sonra 100 mekik çektim.çünkü benim üst bölgem problemli ve bol bol su içiyorum.ara öğünleride ihmal etmiyorum.
:sm_cool: :sm_cool: zemuszemushu huuuuuuuuuuu kisme yokmuuuuuu
..................
........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?