80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim onceki sayfalara bakarsan gorebilirsin.birde bu corn flakes yani misir gecregi yiyormusunuz kahverengi olan.

ben kullanmiyorum bu sorduklarini cornflakes de yemiyorum
daha cok doyurucu kahvalti yapiyorum.

ben puanli diyet yapiyorum günde 18 puani gecmedigim sürece herseyi yiyebilrim.
spora daha bir türlü baslamadim. ama sürekli spor yapan arkadaslarimiz var.
ve hic ac kalmak yok ara ögün yenecek.
cünki ac kalarak zayiflanmazlmaz:

seni çok iyi anlıyorum canım..bazen banada olur öyle...ben biraz şanslıyım uğraşmak istemediğimde gidecek üç kapım var...:)))))) annem kızkardeşim erkek kardeşim aynı apt oturuyoruz...gelinimizde sağolsun kardeşim gibidir..:)

5,1 çayını ben günde 2 kere içiyorum..bir sabah ara öğünde...birde akşam ..

bitanem ne anlatayım sen anlat bacım benim hep aynıı
valla bugün bi bıkkınlık var üzerimde

yemek bilem yapmadım
kendim için çorba birde elma yeidm öglen yemginde

canim bu puanli diyet nasil bir sey biraz anlatir misin.bende senin gibi 85 kiloyum ve 65 olmak istiyorum ilk evlendigimdeki kilom.ahhhhhh ahhhhhh simdi eskiden giydigim hic bir kiyafetim olmuyo uzerime.bu kilolar cok pahaliya patladi banasenağlama

Hoşgeldin aramıza adatoprak .. Biz düzenli paylaşım yapıp bizimle paylaşım yapan herkesi ramıza kabul ediyoruz opuyorumnanaktan

öncelikle tülaycım çok çok geçmiş olsun canım.çok şükür ki atlattınız sagsaglim

Narin ortim çok sağol canım.. Bu havalar tam hastalık havası yaa herkes hasta . Benim oğlum düşmeyi sağsağlim atlattı ama ateş isal,boğazlarıda faranjit olmuş hepsi mevcut bizdede .uğraşıyorum 2 gündür . Allah başka dert vermesin dediğin gibi
. Onlar iyi olsunda varsın biz 1 hafta daha spor yapamayalım boshayallersmil

Asimavi sende hoşgeldin aramıza a.s.

kizlar bazi sorularim olacak cvp landirsaniz cok sevinirim.diyettteki arkadaslar nasil bir diyet uyguluyorsunuz ve zayiflamaya yardimci kürler yapiyormusunuz lahana suyu sirke+bal gibi
birde yuruyus gunde kac saat olmali tsk
sirkeli suyu bende içiyorum hersabah .kilo verdiriyormu bilmem ama şeker
isteğimi bastırıyor bundan eminim..
Biz topicte genel itibari ile 6 öğün yiyerek dengeli kilo vermeye çalışıyoruz . ve sporuda genelde herkes 2-3 gün yapıyor . sporsuz olmuyor çünki ..

cnm çok geçmş olsn.işte herşey planlandıgı gibi olmuyor.allah daha büyük kazalardan korusun
çok sağol alperenim opuyorumnanaktan

topramm ben abanayı çok severim her yıl giderim festivallerine falan .tabi 3 senedir evlendimde rasgelemiyorum tarihlerine belkide seninle karşılaşmışlığımız bilem vardır aklinialirimsmile
evet bende aynı sen gibi düşündüm canım yaa verilenler karşı çıkıyor ..Ucuz atlattık gerçekten.
gece ruyamda burayı gördüm.okumak için girip bakıyormuşum meloşum gelmiş ..nasıl seviniyorum anlatmam .demin asi mavinin mesajını okuyunca kendimden şüphe ettim acaba rüyamıydı gerçekmi diye kaydirigubbakcemile3 meğer eski mesajlarmış :gitme:

harikasın ada inşallah böyle gider sen çabucak kurtulursun kilolarından ..
hu huuuuuuuuuuu kisme yokmuuuuuu
:sm_cool: :sm_cool: zemuszemus

Kızlar bu hafta rölantideyim biliyorsunuz ..ama ne hikmetse hala rejimde gibi davranıyorum.elim çok kalorili şeylere gitmiyor.ve hiç fazla kaçırıp rahatsız olmadım.
Bir bakıyormuşum bu hafta en fazla kiloyu verip birinci olmuşum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…