- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
canim bu puanli diyet nasil bir sey biraz anlatir misin.bende senin gibi 85 kiloyum ve 65 olmak istiyorum ilk evlendigimdeki kilom.ahhhhhh ahhhhhh simdi eskiden giydigim hic bir kiyafetim olmuyo uzerime.bu kilolar cok pahaliya patladi banasenağlama
hu huuuuuuuuuuu kisme yokmuuuuuu
ayyyyyy bugün kendim çaldım kendim oynadım vallaaa:sinifsinif:
........
selam kızlar bitanem butter nalcy öncelikle narin nazenin çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanır
adatoprak ve asi mavi hoşgeldiniz
asimavi CORNFLAKES soruna cvp vereyim canım ben haftada birkaç kez kahvaltı öğünümde yemiştim diyetisyenim vermişti bu ayki listemde yok ama sürekliliği olmaması lazım bence sende ona göre ayarlarsın
SLM BAHARCIMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar yüreğim cızlar......
nabersiniz bugün bakalım...
bugün ben açlık krizindeyim yaaa..şöyle menümü yazıyım bari...
SABAH:
1 haşlama yumurta,yetmedi 2- 3 çatal eşimin sucuklu omletine saldırdım
peynir,,10 tane teşil zeytin,1 dilim ekmek ,1 galeta,salatalık domates
ARA.
1 elma,1 galeta,yarım muz
ÖĞLE
1 küçük parça tavuk ızgara,salata
ARA.
görümcemin doğum günüydü kendi yaptığım 1 dilim ama dilimi çok küçük yaşpasta
AKŞAM.
taze fasülye,az pilav yiyecem...ama çok açım buğün yaaa
ARA.
1 elma,1 portakal
buğün kü açık krizime neden olan şey KAHVE.....
çünkü buğün kahve içmedim yaaaaaa
en iyisi şimdi bir kahve yapıp öyle yemek yiyiyim bari fazla kaçmasınnn..kaydirigubbakcemile3
[ı]ohhh benim ortak gelmis kizzz naberyerimseniben
selam canım çizelgem niye çıkmıyo acaba bilgin varmı
[ı]
napıyım ortak ya işte evle uğraşıyorum bahar temizliğim bitmedi daha buğun koltuklarımı sildim canım çıktı resmen benim koltuklarda açık renk valla öldüm yani....senden naber.???[/ı]
Baharnaz slm canım..Ben o günden beri senin leslie programını indirmeye çalışıyorum .ama beceremedim yaa link kırık veya indirdiklerimde açılmıyor ..
bitanem ben açlık krizine girince senin puanlı sistem aklıma geliyor hemen meyve yiyorum o günlük hakkım bitse bile=)
baharnaz çizelgeni bende göremedim canım .zannedersem yapalı 80 günü geçti ve yeniden yapman gerekiyor ..
bende ayni canim degisik birsey yok burda böyle sizin yollarinizi gözlüyoz. benim koltuklarda silinmesi lazim ve benimkilerde acik krem renk, benimlikeride silsenesırnaşık şey:jeyyar:
bende ayni canim degisik birsey yok burda böyle sizin yollarinizi gözlüyoz. benim koltuklarda silinmesi lazim ve benimkilerde acik krem renk, benimlikeride silsenesırnaşık şey:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?