80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bu puanli diyette günde 18 puan yeme hakkin var ve puanlari gecmedigin süre istedigini yiyebilirsin. benim yazdigim mesajlara girip puan listesine bakabilirsin o kadar cok sey varki simdi tekrar yazmayyim. oraya bir bak ondan sonra sordugun sorulari cevaplayayim sanazemuszemus

hu huuuuuuuuuuu kisme yokmuuuuuu

ben varim geldimyerimseniben eee anlat o zaman ben sorayim sen kac yasindaydin

ayyyyyy bugün kendim çaldım kendim oynadım vallaaa:sinifsinif:

iki gündür bende böyleydim kendi kendime konusuyordum

sen kesin birseyler yazdin sonra vazgecip piiip ledin dimi:jeyyar:

selam kızlar bitanem butter nalcy öncelikle narin nazenin çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanır

adatoprak ve asi mavi hoşgeldiniz

asimavi CORNFLAKES soruna cvp vereyim canım ben haftada birkaç kez kahvaltı öğünümde yemiştim diyetisyenim vermişti bu ayki listemde yok ama sürekliliği olmaması lazım bence sende ona göre ayarlarsın

slm kızlar yüreğim cızlar......

nabersiniz bugün bakalım...
bugün ben açlık krizindeyim yaaa..şöyle menümü yazıyım bari...

SABAH:
1 haşlama yumurta,yetmedi 2- 3 çatal eşimin sucuklu omletine saldırdım
peynir,,10 tane teşil zeytin,1 dilim ekmek ,1 galeta,salatalık domates

ARA.
1 elma,1 galeta,yarım muz

ÖĞLE
1 küçük parça tavuk ızgara,salata

ARA.
görümcemin doğum günüydü kendi yaptığım 1 dilim ama dilimi çok küçük yaşpasta

AKŞAM.
taze fasülye,az pilav yiyecem...ama çok açım buğün yaaa

ARA.
1 elma,1 portakal

buğün kü açık krizime neden olan şey KAHVE.....
çünkü buğün kahve içmedim yaaaaaa
en iyisi şimdi bir kahve yapıp öyle yemek yiyiyim bari fazla kaçmasınnn..
kaydirigubbakcemile3

narin nazenin haftada bigün leslie ile yürüme konsunda fikrini yazmışsın teşekkürler canım bakalım çoğunluğa göre hatta yapmak isteyen arkadaşlarla yaparız belkim

SLM BAHARCIMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim madem aciktin pilavda degilde taze fasülyeden bol bol yiyebilirsin benim puanli diyetimde taze fasülyede 0 puan var ama icine yag attiysan 1 puan oluyor buda yarim yumurta demek , pek kafaniza yatmiyor ama cekinmeden taze fasülyeden yiyebilirsin

bu arada yeni gelen arkadaşlara yazayım benim beslenme şeklimde 8 öğün bol su ve haftada 4 kez 45 dk yürüyüş ( ama ben evde leslie ile yürüyorum )

Baharnaz slm canım..Ben o günden beri senin leslie programını indirmeye çalışıyorum .ama beceremedim yaa link kırık veya indirdiklerimde açılmıyor ..

bitanem ben açlık krizine girince senin puanlı sistem aklıma geliyor hemen meyve yiyorum o günlük hakkım bitse bile=)

baharnaz çizelgeni bende göremedim canım .zannedersem yapalı 80 günü geçti ve yeniden yapman gerekiyor ..

[ı]
napıyım ortak ya işte evle uğraşıyorum bahar temizliğim bitmedi daha buğun koltuklarımı sildim canım çıktı resmen benim koltuklarda açık renk valla öldüm yani....senden naber.???
[/ı]

bende ayni canim degisik birsey yok burda böyle sizin yollarinizi gözlüyoz. benim koltuklarda silinmesi lazim ve benimkilerde acik krem renk, benimlikeride silsenesırnaşık şey:jeyyar:

yemeklerden misal:
taze fasülye bamya mantar sarimsak sogan pirasa ispanak gibilerinde 0 puan var, ama bu demek degil sadece 0 puanlilari ye, bu sefer 18 puani dolduramiyorsun 18 puani doldurmak sart, yoksa hemen kilo verirsin sonra kilo vermen durur.sengözlerimebaksanab

bende ayni canim degisik birsey yok burda böyle sizin yollarinizi gözlüyoz. benim koltuklarda silinmesi lazim ve benimkilerde acik krem renk, benimlikeride silsenesırnaşık şey:jeyyar:

olur canım silerim hem kalori yakmış olurum valla kalori yakayım derken bütün evim pırıl pırıl oldu..kaydirigubbakcemile3

aa birisi açık renk koltukmu dedi yaa benimkilerde açık krem ıyy çok fena sırf bu yüzden örtü yaptırdım örtüde kalın geliyor yazın kullanamıyorum yani anlıycanız yaz dönemi koltuk sil sil dur bende çok severim ya silmeyi yer silmeyi daha çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…