olur canım silerim hem kalori yakmış olurum valla kalori yakayım derken bütün evim pırıl pırıl oldu..kaydirigubbakcemile3
bitanem sen benim yaşımı somuştun dimi
26 yaşındayım cnm
kızlar spor için hazırlanmam lazım 10 gibi gelirim tekrar ..çok kaynatmayın bensiz =)
baharnaz ben içiyordum yeşil çay
ama şimdi 5 i 1 yerd eiçiyorum
tarçınlı erik çayının faydası varmıı
ben birde şu sirkeli ballı suyun faydasını göremedim ya
içinizde gören varmı
kızlar spor için hazırlanmam lazım 10 gibi gelirim tekrar ..çok kaynatmayın bensiz =)
kızlar yeşil çay içenleriniz var bende ilk3 ay filan kullandım
şimdi tarçınlı erik çayı günde 2 fincan filan içiyorum
ama vücudum yeşil çay istiyor böyle bir durum var alışkanlıkmı yapıyor
ne güzel isteKızlar bu hafta rölantideyim biliyorsunuz ..ama ne hikmetse hala rejimde gibi davranıyorum.elim çok kalorili şeylere gitmiyor.ve hiç fazla kaçırıp rahatsız olmadım.
Bir bakıyormuşum bu hafta en fazla kiloyu verip birinci olmuşum kaydirigubbakcemile3
slm kızlar yüreğim cızlar......
nabersiniz bugün bakalım...
bugün ben açlık krizindeyim yaaa..şöyle menümü yazıyım bari...
SABAH:
1 haşlama yumurta,yetmedi 2- 3 çatal eşimin sucuklu omletine saldırdım
peynir,,10 tane teşil zeytin,1 dilim ekmek ,1 galeta,salatalık domates
ARA.
1 elma,1 galeta,yarım muz
ÖĞLE
1 küçük parça tavuk ızgara,salata
ARA.
görümcemin doğum günüydü kendi yaptığım 1 dilim ama dilimi çok küçük yaşpasta
AKŞAM.
taze fasülye,az pilav yiyecem...ama çok açım buğün yaaa
ARA.
1 elma,1 portakal
buğün kü açık krizime neden olan şey KAHVE.....
çünkü buğün kahve içmedim yaaaaaa
en iyisi şimdi bir kahve yapıp öyle yemek yiyiyim bari fazla kaçmasınnn..kaydirigubbakcemile3
yeni birseyler ögrenmis olduk, ama yag yada kas gittigini nerden anlicazki?kızlar günaydın semacım nihal cim adatoprak ve asimavi
bu sabah birşey duydum verilen 1 kğ yag basketbol topu kadarmış.ama verilen 1 kğ kas tenis topu kadarmış ço k şaşırdm.yani verdiğimiz kilolar yagdan daha fazla giderse daha ince görünürüz.tabii bu birazda spor sayesinde olur......
arkadaşlar ben bu sabah uyandım hemen elma sirkeli su içtim 1bardak ılık olarak.sonra biraz peynir,kepek ekmek,domates-salatalık,1bardak yeşil çay içtim sonra 100 mekik çektim.çünkü benim üst bölgem problemli ve bol bol su içiyorum.ara öğünleride ihmal etmiyorum.
kizlar bazi sorularim olacak cvp landirsaniz cok sevinirim.diyettteki arkadaslar nasil bir diyet uyguluyorsunuz ve zayiflamaya yardimci kürler yapiyormusunuz lahana suyu sirke+bal gibi
birde yuruyus gunde kac saat olmali tsk
mrb arkadaşlar kadınlar klübüne yeni katıldım sayılır.bende sizlerle aynı dertten muzdaribim. 85 kiloydum ve 1hafta kadardır diyet yapıyorum şu an 83.500gr mım bende size katılıp, motive olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum.tabi beni kabul ederseniz.a.s
galiba kimse yokkkkbilmiyorumkismile
masum bişey sormak istiyorum bu kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz?bende istiyorummmkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?