80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yeşil çay içenleriniz var bende ilk3 ay filan kullandım
şimdi tarçınlı erik çayı günde 2 fincan filan içiyorum
ama vücudum yeşil çay istiyor böyle bir durum var alışkanlıkmı yapıyor

selam
ooooooo maşallah sayfalar ilerlemiş kızlarr
nesli kolay gelsin cnmm,

bende indiremedim şu lesileyi

baharnaz ben içiyordum yeşil çay
ama şimdi 5 i 1 yerd eiçiyorum
tarçınlı erik çayının faydası varmıı

ben birde şu sirkeli ballı suyun faydasını göremedim ya
içinizde gören varmı

bitanem sen benim yaşımı somuştun dimi
26 yaşındayım cnm

hmm bende 25 onuncu ayda 26 olucam
ne güzel yas 26 ve cocugun da var allahim insallah benimde en kisa zamanda hayirli saglikli birkac tane bebisim olur AMIN

kızlar spor için hazırlanmam lazım 10 gibi gelirim tekrar ..çok kaynatmayın bensiz =)

olur canim

tarçınlı erik çayı hoş bir çay acıktırmayı geciktiriyor tarçın vücutta şeker dengelediği için belkide
5 i 1 olandan geçen yıl içmiştim ama yeşil çayı arıyor vücudum bilmiyorumkismile garip dimi

butter nalcy tşk ederim.daha önce diyetisyene gitmiştim diyetime uyduğum süreçte 74 leri görmüştüm ama diyetisyen izne ayrıldı ben kayınvalidemlere tatile gittim.kayınvalidemin yemekleri çok güzel diyet koptu dönünce tabi kilo aldığım için diyetisyene gidemedim.sonra hoooop yavaş yavaş eski kiloma ulaştım hatta geçtim.şimdi çok mutsuzum tekrar diyet yapmaya karar verdim çünkü giysilerimin içine giremiyorummmmmafoldumben

kızlar spor için hazırlanmam lazım 10 gibi gelirim tekrar ..çok kaynatmayın bensiz =)

oh oh birde bana gelse spor hevesi, bir yorgunluk var üstümde hic kaynasmasam o bicim:kedi:

hm bende yesil cay iciyorum ama hic sevmiyorum tadini, istahimi kestigini hissediyorum onun icin katlaniyorum:sinifsinif:
ne güzel iste yeme aliskanliklarinin degismesi önemli olan

banada bi kaybe yaparsan ablacim pek sevinirim :)

yeni birseyler ögrenmis olduk, ama yag yada kas gittigini nerden anlicazki?

oy oy ne güzel dur bende mekik cekim vari son bir kac aydir karnim cikti eskiden yoktu

kizlar bazi sorularim olacak cvp landirsaniz cok sevinirim.diyettteki arkadaslar nasil bir diyet uyguluyorsunuz ve zayiflamaya yardimci kürler yapiyormusunuz lahana suyu sirke+bal gibi
birde yuruyus gunde kac saat olmali tsk

benim yaptigim belirli bir diyet listesi yok, zaten bir kac gün oldu baslayali. yesil cay iciyorum arada istahimi kesiyor,kalorisi düsük seyleri yemege calisiyorum, özellikle yemeklerde yagsiz yiyorum, meyve sulari sekerli mesrubat elimi cektim cünkü insan anlamadan aliyor onlardan kilocuklari

basarilar dilerim sanada

hosgelin, ay ne güzel darisi basima, nasil bir diyet uyguluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…