80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyi akşamlar kızlarr

Masumcum afiyt olsun demiştim zaten ama olsun.valla benim canımda acayip tatlı çekiyor regly oldum dün. dayanıyorum yemiyorum tarçınlı sütle falan geçiştiriyorum bi yemeye başlarsam sonu gelmicek biliyoruumm :sinifsinif:

Bitanem Rabbim hayırlısını nasip etsin inş ..Çokta erken evlenmişsin yaa 10 sene vay beee alkisalkisalkis
bende 24 yaşımdayım, 3 senelik evliyim .Daha çok oldu gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3
bizim heyecan erken bitmiş galiba yaa sevgi saygı falan varda her gördüğümde kalbim çarpmıyor artık -tatlicadiarzu- Bu aşk dedikleri parfüm gibi bişi heralde,kişinin zevkine özel olur, ilk sıkıldığında muhteşem olur herbiyana yayılır kokusu ama bi zaman sonra esintisi bile kalmaz delikafadulden

selma ablacım hoşgeldin canım a.s.

lego sende hoşgeldin canım olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

Sağol ablacım yaa geçinip gidiyoruz işte .Çok şükür halimize ...
Senide takip ediyorum azimle devam ediyorsun ablacım nasıl gidebildinmi bugün yürüyüşüne ?

saol tüloşum menümü yazayım bende biraz fazla oldu sankim bugün
bakın biiii

kah.
1 yumurta
peynir
dom.sal.
şekersiz çay
1 ekmek

ara
yarım bardak vişne suyu

öglen
çorba
yarım tabak bamya
2 yk pilav
bol salata

ara
yogurt
elma

ara
elmalı pasta:kedi:

akşam
çorba
salata

ara
1 bardak süt
iki lokma kek:kedi:

tülay diyorumki bende kendime birgün izin versem acaba neler yerim
kesin iki kilo alırımlmaz:

tüloş birde sen lahmacun yeidignde nasıl dengeliyosun
bende bu hafta sonu yiycem cnm istiyyyyy

izloşuu yeni ve tazecik kaptanımızı bende ösledimmmkaydirigubbakcemile5

Menün gayet güzel olmuş çokta gözüme batmadı kaçamakların banucum..

şimdi banucum ben 1200 kalorilik diyt yapmaya çalışıyorum .Hafta sonlarıda sabah öğlen bir oluyor malesef geç kalkılıyor falan .sabah kahvaltıda doyana kadar yiyorum ama kızartma ,yağlı hamur falan değil tabii yumurta ve çeşitlerinde ve kahvaltılıklardan ..
tabii sabah tam doyduğum için akşam 6-7 ye kadar açıkmıyorum . akşamda ilk bir tabak çorba içiyorum menülerde hangi çorba varsa ondan .sonra 1 lahmacun bol salatayla yiyorum 1de ayran içiyorum doyuyorum zaten . :CüvCüv:
bu yazdıklarım 900 -1000 kalori falan oluyor eğer ben daha sonra hiç bişey yemem dersen 2 lahmacunda yiyebilirsin .Ama dediğim gibi sonra hiç bir şey yemiceksen.Ben genlde akşamları meyve yediğim için ve 2 lahmacunu asla biteremediğim için 1 tane yerim .bu arada 1 lahmacun 250 kalori :) :1ninca:

anladım cnm valla diyete başladıgımdan beir cnm çekiyor bu hafta yiycem ben hafta sonlarıda diyetimi çok bozmuyorum ama ara ögünleirmi filan yemeye çalışıyorum

bu hafta dediign gibi yapayım 6 7 gibi degilde 3 4 gibi yersem akşama sütümü ve meyvemide yiyebilirim sanırımm

Bu sefer olucak inş selma abla yaa sen böyle sporumu yaptım ,diyetim iyi gidiyor diye yazınca mutlu oluyorum senin adına

anladım cnm valla diyete başladıgımdan beir cnm çekiyor bu hafta yiycem ben hafta sonlarıda diyetimi çok bozmuyorum ama ara ögünleirmi filan yemeye çalışıyorum

bu hafta dediign gibi yapayım 6 7 gibi degilde 3 4 gibi yersem akşama sütümü ve meyvemide yiyebilirim sanırımm

tülay diyetisyen bana 1300 kalorilik diyet verdi
ama ben yemiyorum hepsini hatamı yapıyorum bilmiyorum ama mesela günlük 5 dilim ekmek var 3 yiyorum

akşam
çorba
sebze yemegim ve 2 dilim ekmek
bol salata var

ben sadece
çorba veya yemek yiyorum
ekmek yemiyorummm

ben kaçayım kızlar sabah erkenden yürümeye gidicemmm
selma ve tülay öpt sizi
ama karnım zil çalıo ya neden aıktım acaba benn

masum bi kahve yapıp iç çok iyi geliyor açlığı bastırıyor .Bence listenin hepsini yemelisin .
kilo vermen durduğu zaman kesersin fazla gelenleri ..

hep mutlu ol selma ablacım opuyorumnanaktan

ben yatıyorum hepineze ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…