80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kizlar. Allah muhabbetinizi arttirsin,ben katikamadim bugün laptopu hic acmadim, yataga yattimda cepten takip ediyorum. Bugün yediklerimi yarin paylasirim ama felaket indirdim oysaki acligim bile yoktu ah ah
Yarin görüsmek üzere

günaydın kızlar
cnm çok sıkkın gidip ii bir markadan ayakkabı aldım ayagımı vurdu kalıba koydular hala ayagımı sıkıyor
parmak kısımlarımı açarmı acaba

günaydın kızlar...
Banucum değiştiremez misin canım?şimdi kıştan çıktık ya mevsimlik ayakkabım da benim ayağpımı vuruyor alışmıştık ne güzel koca koca botlarla gezmeye..

nihal degiştircem sanırım flo dan almıştım
1 kez kalıba konuldu yine aynı acaba açarmı biraz giysem ama bilemiyorum işte çok cnm yanıyor

bir kez daha kalıba vermek istemiyorum çok şekl,i bozuluyor ayakkabının

para iadesi versler hemen alırım paramı geri vallaa

geçmişi okudum. Allah tüm çocuk isteyenlere hayırlı bir evlat versin, çocugu olanlarında evlatlarını Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin inşallah.

bu arada dişim agrımaya başladı biraz önce durup dururken Allahım nasıl bir agrı. agrı kesici aldım bakalım işe yarayacakmı.:sinifsinif:

çok cnm sıkıldı yaa valla
şu ayakkabı işine ayakkabının arkası bol geliyor
önleride sıkıyorrrrrr ne salakçaa

çok cnm sıkıldı yaa valla
şu ayakkabı işine ayakkabının arkası bol geliyor
önleride sıkıyorrrrrr ne salakçaa

git ver canım para iadesi olmuyorsa değiştir başka bi ayakkabıyla.FLO sıradan bi magza değil sonuçta eminimki bi çözüm sunacaklardır

günaydın kızlar
cnm çok sıkkın gidip ii bir markadan ayakkabı aldım ayagımı vurdu kalıba koydular hala ayagımı sıkıyor
banucum iyi günlerde giy ayakkabını..inş sorun giderilirde sende rahat rahat giyersin..şu ayakkabı konusunda benden dertlisi yoktur..hiç şöyle ayağım rahat edecek bir ayakkabıya çatamadım...bende ki ayak ayak olmayınca..(((((( milllet göğüs dudak estetiği yaptırır imkan olsa bende ayaklarımı yaptırırdım..ayaklarımdan nefret ediyorum..zaten büyüktü ama birde ödemle şişince hiç doğru düzgün bişey alıp giyemez oldum beğendiğim ayakkabıları anca seyrediyorum..tezgahtarın bana çıkardığı modeller babaanneme göre birde yolda orda burda durdurup sizin ayaklarınız neden bu kadar şiş demiyolarmı deli oluyorum...mafoldumbenmafoldumbençok dertliyim çokkkk
günaydııınn kızlar a.s.
günaydın
bu arada dişim agrımaya başladı biraz önce durup dururken Allahım nasıl bir agrı. agrı kesici aldım bakalım işe yarayacakmı.:sinifsinif:

geçmiş olsun canım...olumunekankayizsmile

:teselli:

günaydın kızlar
Senin ayaklarınta taraklı sanırım bende aynıyım malesef aldğım ayakkabılar ilk 2 sefer muhakkak vurur ayağımı sonra alışır .. :umursamaz: İnş sorununu giderirler canım opuyorumnanaktan

Ohhh bu 3G kk yada girdi sonunda ne güzel . Seyhan sakın nasılsa bozdum deyip salma kendini .bizim en büyük hatamız o malesef -tatlicadiarzu-

geçmişi okudum. Allah tüm çocuk isteyenlere hayırlı bir evlat versin, çocugu olanlarında evlatlarını Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin inşallah.
Aminn ...

Ayy çok geçmiş olsun ortim yaa ..Ben çok iyi bilirim onun acısını .Dişçiden korkuyoruz ama evde dişçide çektiğimizin kat kat fazlasını çekiyoruz haberimiz yok.boshayallersmile
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Rabbim dertlerine en kısa zamanda derman versin inş :Saruboceq:

ben birşey sormak istıyorum şimdi ben ara ögün olarak ıkı kaşık yogurdun içine bir tatlı kaşıgı recel koyup yedın sizce kötümü yaptım ne dersınız

ben birşey sormak istıyorum şimdi ben ara ögün olarak ıkı kaşık yogurdun içine bir tatlı kaşıgı recel koyup yedın sizce kötümü yaptım ne dersınız

canım benim kuru meyve doğra kayısı çok güzel oluyor ...veya çilek ben çilekli yoğurda bayılıyorum...reçel yerine bal koysan daha sağlıklı olur...şimdi yemişsin afiyet olsun..bir dahakine meyveli denersin.:))))))

mrb arkadaşlar bugün yediklerimi yazıyım.
az peynir,bol domates salatalık,3-4 tane zeytin,1bardak süt
ara öğün olarak yeşil çay birazdan öğle yemeği yiycem bu arada 100mekik çektim.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…