ben bi dus alip geliyom
Merhaba 80 ler lülülülülülü
Bende 82 kiloyum ve 3 gundur kilomu acayip sorun etmeye basladim.5 ay oldu dogum yapali,onun oncesi incecik ne giyse yakissan bi fizigim vardi:gitme: di di di
Ya giyecek biseyim kalmadi,magazaya gittigimdede begendigim seyleri giyince hic yakismiyor hevesim kursagimda geri eve geliyorum senağlama Simdi internetten korse siparis ettim bi sekilde ince olmam lzim giyinmek icin
Neler yapiyorsunuz madem zayiflicaz beraber ?
ben kaçarrr
yarın hepicigimizin yüzü güler inşşşş
ada sobeeeeee
hoş geldin bene yeniyim ve bugün başladım diyete birbirimize destek olmak için burdayız sende biran önce karar ve başla benceBir_kadin Merhaba arkadaslar, beni araniza alacakmisiniz? 90 kg ve 169 boyundayim.. Yedi aylik evliyim ve artik biktim bu kilolarimdan ZAYIFLAMAYI KENDIME SART kostum.. Ama bunu yapayalniz kimsesiz yapmak istemiyorum.. Bu sehirde yalnizim ve arkadasim dostum olmadigi icin artik sizlerin basina bela olmak istiyorum.. Bana gereken sey sadece MOTIVASYON ve inanin siz bana bunu veriseniz ve ben baslarsam diyete daha fazlasini ben size verecegim.
Bugun aynaya baktim hic bir sey bana yakismiyor guzel bir yuzum var ama vucudumdan memnun degilim balik etli olmaya raziyim cunku bana yakisiyor hedefim.. 70 kg!!!! cunku en guzel halimdi benim oyle mankenlik hayallerim yada 90 60 90 hayallerim yok.. sadece 20 kg kaybetmeyi dusunuyorum kisa surede en fazla uc ayda.. Bana bu yolda yoldaslik edecek sevimli kardesler ve ablalar arkadaslar ariyorum.. Olurda bu yola bas koyarsak iki gun sonra vazgectim'ler olmasin ne olur.. Benim icin cok onemli.. BASARMAK ISTIYORUM VE BASARALIM ISTIYORUM..
Pazartesi basliyorum arkadaslar!!! lutfen beni yalniz birakmayin
Merhaba arkadaslar, beni araniza alacakmisiniz? 90 kg ve 169 boyundayim.. Yedi aylik evliyim ve artik biktim bu kilolarimdan ZAYIFLAMAYI KENDIME SART kostum.. Ama bunu yapayalniz kimsesiz yapmak istemiyorum.. Bu sehirde yalnizim ve arkadasim dostum olmadigi icin artik sizlerin basina bela olmak istiyorum.. Bana gereken sey sadece MOTIVASYON ve inanin siz bana bunu veriseniz ve ben baslarsam diyete daha fazlasini ben size verecegim.
Bugun aynaya baktim hic bir sey bana yakismiyor guzel bir yuzum var ama vucudumdan memnun degilim balik etli olmaya raziyim cunku bana yakisiyor hedefim.. 70 kg!!!! cunku en guzel halimdi benim oyle mankenlik hayallerim yada 90 60 90 hayallerim yok.. sadece 20 kg kaybetmeyi dusunuyorum kisa surede en fazla uc ayda.. Bana bu yolda yoldaslik edecek sevimli kardesler ve ablalar arkadaslar ariyorum.. Olurda bu yola bas koyarsak iki gun sonra vazgectim'ler olmasin ne olur.. Benim icin cok onemli.. BASARMAK ISTIYORUM VE BASARALIM ISTIYORUM..
Pazartesi basliyorum arkadaslar!!! lutfen beni yalniz birakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?