80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta:80.9
bu hafta:80.1
giden:800 gr

bunada şükür gram gramda olsa veriyorum
henüz adet olmadıgım halade sonuç bu
tuvalete çıkmadan tartıldım birde

haftaya inşş 79 ları görücem

kaydirigubbakcemile3
yinede süpersin canim sen uzun zamandirzayiflama cabasindasin elbette vucut bir yerde duruyor bana bukadar yeter diyor ona ragmen cok iyi yeterki bu 800gr kalici olsun haftaya 79 artik dimi kaydirigubbakcemile3

hosgeldin aramiza!
cok güzel bir karar almissin, merak ettim yasin kac? türkiyedenmi elvenip geldin orda kimsem yok diyorsun nezamanlar 70 kiloydun 7 aydami aldin?

ve 3 ayda 20 kilo cok misal 15 kilo versen 75 olursun bu sürede oda az degil bir ay daha ekle oldun 70 yani katedilecek uzun yol birden vucuduna isyan ettirme, zaten belirli bir kilo verince duraklama dönemi gelir ilk bastaki gibi hizli veremessin onuda hesaba katmak gerek,

spor yapiyormusun?

cok sordum :) tekrar hosgeldin

canim seni motive etmicek biliyorum ama ben dogum yapmamis halimle seninle birim :) emziriyormusun? duydugum kadariyla kilo vermeyi hizlandiriyormus cocuk emzirme ama aldigin besinlere dikkat etmek gerekiyor bebegin vitaminsiz kalmasin icin, bize takil biraz dikkat et beyninle migdeni kontrol et eskisi gibi olursun eminim zemuszemus

ayni ben ayni ben :) napcaz biz kiiz

canim dedimya :) bos manti yedim yogurtlu söyle 6 yk falan birde diyelim 5 yk kisir birde bir kücük yufkanin icine peynir koyulup yagda kiartilmis onu yedim, üstünede kek :kedi:

kilo bildirimi:
başlangıç:89
geçen hafta:73.5
bu hafta:74.5
gelen:1 kg
reglimn 1. günü iişallh haftaya telafi ederim.
hayrlı cumalar herkese

arkadaslar su tickerde gramlari veremiyorum ya hep düz kilo sayisi koyuyor sizlerde nasil kabul ediyor?

bilancomu yaziyorum

gecen hafta carsamba
tartildigimda 84 kiloydum rejime yeni basladim

bugün
81,7 kiloyum ve mutluyuuuum ama dünki yediklerim yarin cikarsa tartiya bilemicem neyseki yarin 5-6 saat ayakta dikilip calisacagim aksam arkadasimin kinasi var gece 12ye kadar oynar kurtlari döktürürüm

Günaydınlarr kızlarr

Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmişler ..
Kızlar ilk kendinize güvenip arada kaçamklarınız olduğunda pes etmeden diyete devam etmelisiniz ..
Kaldıki biz burda geçen ne kaçamaklar gördük ama sadece öğünlük oldular ve kaldığımız yerden devam ettik diyetleriimize..ılk kural bu olmalı nefsimize yenilsek bile koyvermek yok sonraki öğünlerden biraz kısarak hedefe yürümeye aynen devam ..
Bir kadın - sakın kendine çok büyük hedefler koyma yavaş yavaş ama emin adımlarla .ben diyete başlayalı 4 ay oldu 15 kilo verdim . ve çokta mutluyum bu halimle ama yılmak yok son 7 kilo 7 aydada gitse ben varım ve aranızdayım zemuszemus

masumcum tebrikler bence çok güzel vermişsin canım .. aynen devam .hele bi 79 u gör ki bu 79,9 olsa bile inanızlmaz keyifli bi duygu ve insanı motive ediyo eminim sen haftaya 70lere adım atıcaksın alkisalkisalkis
Alperenim sıkma klendini fazlalığın reglydendir canım .haftaya hepsi gider inş yerimseniben

dünden beri giremediğim için geçmiş çok birikmiş .. arada bakıcam a.s.

alperenim bacım telafi edecek neyin var mis gibi 1 kilo vermişsin ben 1 kiloyu toptan vermeyeli kaç hafta oldu valla
800 gr bilem razıyımm

seyhanntebrik ederim cnm 2.300 gr süpersin

tüloşş hadi yaz bakalım rolantide olmana ragmen ne kadar vermişsinn

bende bugün kendime izin veridm cnm ne isterse yiycem ama yiyemi,yorumki
cnm bişiy istemiyor şimdiiidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Rölanti haftamda olduğum için tartılmayı düşünmüyordum aslında .geçen hafta 75.3 tüm biliyorsunuz . Ama dayanamadım .çıktım tartıya .
75.2 olmuşum inanmıyorum yaaa ben hiç diyetimi bozmadığım zamanlardada 100 gram veriyorum bu nasıl iş böyle :sm_cool: :sm_cool:
Ama diyet psikolojisinden çıkıp resmen sağlıklı yaşadım bu hafta .neye elimi atsam aman yesem ne olucakki diyip bıraktım çoğu şeyi :roflol: öğünlerimide hiç atlamadım sadece ara öğünlerde meyve yerine 1-2 parça çikolata yedim ve o iki kurabiyeyi sempatiksalakcinni

rakam aralarına nokta koyman gerekiyor canım.İlk ben hep virgül koyardım hiç olmazdı :kedi: sonra bende burdaki arkadaşlardan öğrendim olumunekankayizsmile
giden kilonda çok süper maşallah nazar değmesin.İlk haftalalarının kıymetini bil sonradan vucut direnince çok ararsın bu kilo kilo gitmeleri .ben 3 hafta üst üstte 100 gram verdiğimi biliyorum diyetime hiç ihanet etmediğim halde kaydirigubbakcemile3

seninki dahada güzelmis canim sen migdeni hakimiyetin altina almissin demek rölantide bile ayirt ediyor kirmizi yesil :)

tickerde nasil vürgülle yaziyorsunuz örnegin 73,2 diye? bende öyle yaziyorum ama vürgülden sonrasini atiyor

tüllayyy bence süper valla 100 gr vermişsin bilemm

ay evet ya çok heycanlıyım haftaya 79.9 görücem inşş bide regli olsam

kv ler gedli(mu hahaaa şimdi ya kurtlar vadisi yada kahve anlar kızlar bunu)

çocukları 23 nisana götürüdler yanımızdaki okula bende ev temizliycme ama hiççççç kalkasım yok

İnş dediğin gibidir seyhancım yaa bidaha kiloo almak isssteemiyoooruuum mafoldumben mafoldumben Bidaha çoçukta yapmıcam zaten hamileyken balon gibi şişiyorum ben :dilcikar:

Hazırladığın sayfada rakamları yazarken virgül değilde nokta koyuyorsun canım .70.1 gibi =) yerimseniben

ay sagol canim benim, ay ne mutluyum onun icin diyorum basta ne verirsem kar bunun farkindayim, benim derdim iki hafta sonra arkadasimin dügünü var orada giyecegim elbise,
benim nisanim evde aile arasi olmustu orda giydigim abiyeyi giymek istiyorum cünkü cok cok yakin arkadasim, ama onun icine sigamiyorum gögüslerim problem yapiyor herzamanki gibi

79 olsam fazla zorluk cekmem diye düsünüyorum, elbiseyi aldigimda 78-79 dum bir ay sonra giydim nisanimda 81 kiloyla ne igrenc durdu ön tarafi, hemen kiloyu oradan aliyorum ya sinir oluyorum alsanaalsanasmile

sagol canim yaptim sincik opuyorumnanaktan

kv ler gedli(mu hahaaa şimdi ya kurtlar vadisi yada kahve anlar kızlar bunu)

çocukları 23 nisana götürüdler yanımızdaki okula bende ev temizliycme ama hiççççç kalkasım yok
ohh ne güzel yaa benim kayınvalidemde gelse şu muzuru alsa 2 -3 gün gelmese sempatiksalakcinni Ama ben kesin dayamam orasıda ayrı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…