kilo bildirimimi yapayım hemen
geçen hafta:80.9
bu hafta:80.1
giden:800 gr
bunada şükür gram gramda olsa veriyorum
henüz adet olmadıgım halade sonuç bu
tuvalete çıkmadan tartıldım birde
haftaya inşş 79 ları görücem
hosgeldin aramiza!Merhaba arkadaslar, beni araniza alacakmisiniz? 90 kg ve 169 boyundayim.. Yedi aylik evliyim ve artik biktim bu kilolarimdan ZAYIFLAMAYI KENDIME SART kostum.. Ama bunu yapayalniz kimsesiz yapmak istemiyorum.. Bu sehirde yalnizim ve arkadasim dostum olmadigi icin artik sizlerin basina bela olmak istiyorum.. Bana gereken sey sadece MOTIVASYON ve inanin siz bana bunu veriseniz ve ben baslarsam diyete daha fazlasini ben size verecegim.
Bugun aynaya baktim hic bir sey bana yakismiyor guzel bir yuzum var ama vucudumdan memnun degilim balik etli olmaya raziyim cunku bana yakisiyor hedefim.. 70 kg!!!! cunku en guzel halimdi benim oyle mankenlik hayallerim yada 90 60 90 hayallerim yok.. sadece 20 kg kaybetmeyi dusunuyorum kisa surede en fazla uc ayda.. Bana bu yolda yoldaslik edecek sevimli kardesler ve ablalar arkadaslar ariyorum.. Olurda bu yola bas koyarsak iki gun sonra vazgectim'ler olmasin ne olur.. Benim icin cok onemli.. BASARMAK ISTIYORUM VE BASARALIM ISTIYORUM..
Pazartesi basliyorum arkadaslar!!! lutfen beni yalniz birakmayin
Merhaba 80 ler lülülülülülü
Bende 82 kiloyum ve 3 gundur kilomu acayip sorun etmeye basladim.5 ay oldu dogum yapali,onun oncesi incecik ne giyse yakissan bi fizigim vardi:gitme: di di di
Ya giyecek biseyim kalmadi,magazaya gittigimdede begendigim seyleri giyince hic yakismiyor hevesim kursagimda geri eve geliyorum senağlama Simdi internetten korse siparis ettim bi sekilde ince olmam lzim giyinmek icin
Neler yapiyorsunuz madem zayiflicaz beraber ?
slm kızlar bugün ben çok kötü bişey yaptımmafoldumben arkadaşım gelcekti ve tabiki ben ona pastalar yaptımm öncee hayır yememeliyim yememeliyim diye etrafında dolandım şöyle biii pastalarınlmaz:sonra kendime şu telkinleri vererek;
offf bi tane yesem nolucak sanki...
eee akşam bişey yemem nasıl olsa...
hımm tadı çok güzell:kedi: ve yedimm
sonra bununlada kalmadımmklava: bi tanede tatlıdan offff yedim işte sonunda kendimi çok suçlu hissediyorummÇok üzgünüm çoook offf yani böyle işte arkadaşlar yine ben miğdemi yönetemedimm o beni yönetti offffff
bitanem bende duşa gidiyom şimdi ne tesadüf kıı
sabahta yürüyüşe gidicem ama olsun yinedee bi duş alıyım koktumkaydirigubbakcemile3
seyhann ne yedinde bozdun diyeti söle çabuklmaz:sengözlerimebaksanab
kilo bildirimi:
başlangıç:89
geçen hafta:73.5
bu hafta:74.5
gelen:1 kg
reglimn 1. günü iişallh haftaya telafi ederim.
hayrlı cumalar herkese
arkadaslar su tickerde gramlari veremiyorum ya hep düz kilo sayisi koyuyor sizlerde nasil kabul ediyor?
bilancomu yaziyorum
gecen hafta carsamba
tartildigimda 84 kiloydum rejime yeni basladim
bugün
81,7 kiloyum ve mutluyuuuum ama dünki yediklerim yarin cikarsa tartiya bilemicemneyseki yarin 5-6 saat ayakta dikilip calisacagim aksam arkadasimin kinasi var gece 12ye kadar oynar kurtlari döktürürüm
Rölanti haftamda olduğum için tartılmayı düşünmüyordum aslında .geçen hafta 75.3 tüm biliyorsunuz . Ama dayanamadım .çıktım tartıya .
75.2 olmuşum inanmıyorum yaaa ben hiç diyetimi bozmadığım zamanlardada 100 gram veriyorum bu nasıl iş böyle :sm_cool: :sm_cool:
Ama diyet psikolojisinden çıkıp resmen sağlıklı yaşadım bu hafta .neye elimi atsam aman yesem ne olucakki diyip bıraktım çoğu şeyi :roflol: öğünlerimide hiç atlamadım sadece ara öğünlerde meyve yerine 1-2 parça çikolata yedim ve o iki kurabiyeyi sempatiksalakcinni
İnş dediğin gibidir seyhancım yaa bidaha kiloo almak isssteemiyoooruuum mafoldumben mafoldumben Bidaha çoçukta yapmıcam zaten hamileyken balon gibi şişiyorum ben :dilcikar:seninki dahada güzelmis canim sen migdeni hakimiyetin altina almissin demek rölantide bile ayirt ediyor kirmizi yesil :)
tickerde nasil vürgülle yaziyorsunuz örnegin 73,2 diye? bende öyle yaziyorum ama vürgülden sonrasini atiyor
rakam aralarına nokta koyman gerekiyor canım.İlk ben hep virgül koyardım hiç olmazdı :kedi: sonra bende burdaki arkadaşlardan öğrendim olumunekankayizsmile
giden kilonda çok süper maşallah nazar değmesin.İlk haftalalarının kıymetini bil sonradan vucut direnince çok ararsın bu kilo kilo gitmeleri .ben 3 hafta üst üstte 100 gram verdiğimi biliyorum diyetime hiç ihanet etmediğim halde kaydirigubbakcemile3
İnş dediğin gibidir seyhancım yaa bidaha kiloo almak isssteemiyoooruuum mafoldumben mafoldumben Bidaha çoçukta yapmıcam zaten hamileyken balon gibi şişiyorum ben :dilcikar:
Hazırladığın sayfada rakamları yazarken virgül değilde nokta koyuyorsun canım .70.1 gibi =) yerimseniben
ohh ne güzel yaa benim kayınvalidemde gelse şu muzuru alsa 2 -3 gün gelmese sempatiksalakcinni Ama ben kesin dayamam orasıda ayrı kaydirigubbakcemile3kv ler gedli(mu hahaaa şimdi ya kurtlar vadisi yada kahve anlar kızlar bunu)
çocukları 23 nisana götürüdler yanımızdaki okula bende ev temizliycme ama hiççççç kalkasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?