80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kv ler gedli(mu hahaaa şimdi ya kurtlar vadisi yada kahve anlar kızlar bunu)

çocukları 23 nisana götürüdler yanımızdaki okula bende ev temizliycme ama hiççççç kalkasım yok

hahaha
aman iyi iyi götürsünler :) azicik dinlen sonra bir girisirsin tamamdir bende hazirlanim okula gidecem, aksamada benim üst kattaki komsu kizini istemeye geliyorlar kaynanamlar haha :)

nisanlimin yegenine gidip gelim okula süslenim azucuk güzel olayim ben daha yeni gelirken bir tene daha yeni gelin oluyor papucum damaaaaaa hahaha

kızlar rengli döneminde vücut ödem yapıyo o yüzden rengliniz bittiginde aslında kilo vermiş oldugunuzu göreceksiniz.rengliniz yaklaştığınızda tuzu keserseniz ödeminizde az olur:)

tülaycım aynıyım hayatım aynııııııııı .olmuyor gitmiyor ama bunada şükür enazından almıyorumda.zaten u hafta diyet açısından berbattı :umursamaz: anladımki hem kaçamak yapıp hemde kilo verilmiyor ve sporsuz olmuyoır olmuyorrr mafoldumben rüyamda spor salonuna yazılmışım spor yapıyordum harika hissediyordum kendimi boshayallersmile

Hoşgeldin narinim ..Sen bildirimi yap bende gidip bi kahve yapıyım en şekersizinden opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım.ben daha kahvaltı bile yapmadım.sana afiyet olsun .bende kalkıyımda bişiyler hazırlayayım cokacimcoook.bu arada şekersiz kahve derken hiçmi atmıyorsunuz yoksa tek şekerlimi

Melesef haklısın ortim ..Aslında bizim salona gelenlerin hepsi çalışıyorlar işten çıkış direk gelip 1 saat sporlarını yapıp gidiyolar .Sende denesen bi zaten bir kere başlasan sonra bırakmazsın .)

hoşbulduk canım.ben daha kahvaltı bile yapmadım.sana afiyet olsun .bende kalkıyımda bişiyler hazırlayayım cokacimcoook.bu arada şekersiz kahve derken hiçmi atmıyorsunuz yoksa tek şekerlimi

oo geç kalmış kahvaltın =) Tatlandırıcı atıyorum yarım yetiyor bana ..

Hayırlı uğurlu olsun İnş herhafta böyle çifter çifter atlarsın rakamları alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sagol gülüm sende daha iyilerini göresin

kızlar rengli döneminde vücut ödem yapıyo o yüzden rengliniz bittiginde aslında kilo vermiş oldugunuzu göreceksiniz.rengliniz yaklaştığınızda tuzu keserseniz ödeminizde az olur:)

önemli bilgi icin tesekkürler :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan

sanada günaydin öglen oldu :) hayirli cumalar
hayirli cocuk bayramlariiii ben cikiyorum okula gideyim

narin ben şekersiz yapıyorum kahvemi süper oluyor alıştımm

ben kahveyi sekersiz icerim ama süt olmadan olmuyor, birde bizde bakine var böyle sütü köpük halinde veriyor bayiliyorum ki ben süt sevmeyen insanim :)

light süt kullaniyorum 1,5% yagli ama fazlasi zarar olur herhal

ben kahveyi sekersiz icerim ama süt olmadan olmuyor, birde bizde bakine var böyle sütü köpük halinde veriyor bayiliyorum ki ben süt sevmeyen insanim :)

light süt kullaniyorum 1,5% yagli ama fazlasi zarar olur herhal

ben yarım yağlı içiyorum sütü
liyht süt içemiyorum ben yaaa

kızlar bu hafta +800 gr çıktım yani tartı 72 gösterdi anlıyamadım diyeti hiç bozmadım bu hafta moralim çok bozuk yaa adet olmadım acaba sebebi bu mu???offf çok kötü oldum yaaaa:sinifsinif:

selam kızlar pes diyorum kendime
geçen hafta 80.00
bu hafta 80.00
giden 0
ya bu hafta ne yapayım gerçi 2 kez kaçamağım oldu ama bu yüzden galiba detoks gibi birşeymi yapsam
.79.900 görmek istiyorum
şu çizelgemle uğraşayım

kızlar bu hafta +800 gr çıktım yani tartı 72 gösterdi anlıyamadım diyeti hiç bozmadım bu hafta moralim çok bozuk yaa adet olmadım acaba sebebi bu mu???offf çok kötü oldum yaaaa:sinifsinif:
moralini bozma kesinlikle sebebi adet olamam olunca ödemin çözülcek kilo verdiğini görecen.

hoşgeldin arkadaşım bende senin gibi yeni katıldım herkez çok sıcak samimi kendini yalnız hissetmezsin.tekrar hoşgeldinopuyorumnanaktan

slm kızlar biliyorsunuz aranıza yeni katıldım.83.600gr la katılmıştım bugün 82.800gr çıktım umarım yağlardan vermişimdir.:Saruboceq:

kızlar saçma bir kahvaltı yaptım yazıyım...

1 haşlama yumurta,yeşil zeytin peynir,,çökelek
ve ekmek yerine 2 galeta ve 2 kuru pasta yedimmm
canım sıkıldı artı çıktığım için bende hüplettimm iki kuru pastayı ama şimdi çok pişmanımmmm
:sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…