kv ler gedli(mu hahaaa şimdi ya kurtlar vadisi yada kahve anlar kızlar bunu)
çocukları 23 nisana götürüdler yanımızdaki okula bende ev temizliycme ama hiççççç kalkasım yok
sagol canim yaptim sincik opuyorumnanaktan
Hoşgeldin narinim ..Sen bildirimi yap bende gidip bi kahve yapıyım en şekersizinden opuyorumnanaktan
tülaycım aynıyım hayatım aynııııııııı .olmuyor gitmiyor ama bunada şükür enazından almıyorumda.zaten u hafta diyet açısından berbattı :umursamaz: anladımki hem kaçamak yapıp hemde kilo verilmiyor ve sporsuz olmuyoır olmuyorrr mafoldumben rüyamda spor salonuna yazılmışım spor yapıyordum harika hissediyordum kendimi boshayallersmile
hoşbulduk canım.ben daha kahvaltı bile yapmadım.sana afiyet olsun .bende kalkıyımda bişiyler hazırlayayım cokacimcoook.bu arada şekersiz kahve derken hiçmi atmıyorsunuz yoksa tek şekerlimi
Hayırlı uğurlu olsun İnş herhafta böyle çifter çifter atlarsın rakamları alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar rengli döneminde vücut ödem yapıyo o yüzden rengliniz bittiginde aslında kilo vermiş oldugunuzu göreceksiniz.rengliniz yaklaştığınızda tuzu keserseniz ödeminizde az olur:)
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan
narin ben şekersiz yapıyorum kahvemi süper oluyor alıştımm
ben kahveyi sekersiz icerim ama süt olmadan olmuyor, birde bizde bakine var böyle sütü köpük halinde veriyor bayiliyorum ki ben süt sevmeyen insanim :)
light süt kullaniyorum 1,5% yagli ama fazlasi zarar olur herhal
narin ben şekersiz yapıyorum kahvemi süper oluyor alıştımm
moralini bozma kesinlikle sebebi adet olamam olunca ödemin çözülcek kilo verdiğini görecen.kızlar bu hafta +800 gr çıktım yani tartı 72 gösterdi anlıyamadım diyeti hiç bozmadım bu hafta moralim çok bozuk yaa adet olmadım acaba sebebi bu mu???offf çok kötü oldum yaaaa:sinifsinif:
Merhaba arkadaslar, beni araniza alacakmisiniz? 90 kg ve 169 boyundayim.. Yedi aylik evliyim ve artik biktim bu kilolarimdan ZAYIFLAMAYI KENDIME SART kostum.. Ama bunu yapayalniz kimsesiz yapmak istemiyorum.. Bu sehirde yalnizim ve arkadasim dostum olmadigi icin artik sizlerin basina bela olmak istiyorum.. Bana gereken sey sadece MOTIVASYON ve inanin siz bana bunu veriseniz ve ben baslarsam diyete daha fazlasini ben size verecegim.
Bugun aynaya baktim hic bir sey bana yakismiyor guzel bir yuzum var ama vucudumdan memnun degilim balik etli olmaya raziyim cunku bana yakisiyor hedefim.. 70 kg!!!! cunku en guzel halimdi benim oyle mankenlik hayallerim yada 90 60 90 hayallerim yok.. sadece 20 kg kaybetmeyi dusunuyorum kisa surede en fazla uc ayda.. Bana bu yolda yoldaslik edecek sevimli kardesler ve ablalar arkadaslar ariyorum.. Olurda bu yola bas koyarsak iki gun sonra vazgectim'ler olmasin ne olur.. Benim icin cok onemli.. BASARMAK ISTIYORUM VE BASARALIM ISTIYORUM..
Pazartesi basliyorum arkadaslar!!! lutfen beni yalniz birakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?