80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar biliyorsunuz aranıza yeni katıldım.83.600gr la katılmıştım bugün 82.800gr çıktım umarım yağlardan vermişimdir.:Saruboceq:

İnş canım güzel vermişsin aynen devam . :lepi:

ya biz niye böyleyiz nesli yaa .İnsan ya yer yada yemez yada yersede pişman olmaz amaa yoook biz hem yiyip hem pişman oluyoruz :umursamaz:
geçen 2 kurabiyede ben yemiştimde hala pişmanım sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı

metobolizma hızlandırıcı içeceğimi içiyorum bence işe yarayacak gibi kızlar normalde ben çok fazla tuvaltete çıkamam ama bunu içtigimden beri herögünden sonra tuvalete gitmem gerekiyor.ki kaldıki bu haftaki kaçamaklarımda artı enaz 1 kilo çıkarım diye düşünürken ben yine aynı çıktım inşallah işe yarayacak

formata uygun değil ne demek yaa kilo çizelgesi nasıl yapılırdan yapıyorum olmuyor ya

baharnaz kilomuz aynı cnm hadi bakalım sneinle kapışalım bend ebu hafta 79.9 u görmek istiyorum

nalcyy cnm ben senin sayensde alıştım şekersiz kahve içmeye öglen yemekten sonra saol valla
bu arada adet olmadıgındna kaynıklı olabilir artı çıkman

denizzz cnm bende yapayım snein şu tarifnden yazarmısın bana yoksam gidip arayımmı bide bir günd ebitiriyomusun
hergün yapmak mı lazım

yaa kızlar yemekten önce sonra kilom hep aynı kurtarın beniiiii tartım mı bozuldu acaba

nartincim buldum bende tane karabiber alıyımda bende yapıcam biraz degiştireyim çayımı

valla adet düzensizliği için ben bol su içmeni öneririm bende iltihap vardı ondan düzensizlik oluyormuş e tabi bi de kilo doktor bana bol su iç dedi düzene girer dedi hem de kilo vermene yardımcı olur dedi bilmiyor ki ben çoktaan vermeye başladım hihi

masumm tamam canım rakibem ol :))
yalnız önceki rakibem 79-80 kiloda iken hamiş oldu ve gitti yakın zamanda döneceğine eminim
bebeqcim sevgiler canım
haftaya nolcak görelim masumm varım kıss

legoo cnm valla ben çocuk dogurudm hemde ikiz ama yine düzelmiyor yaa
şuan emziiryorum ondandır belki ama öncesindede vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…