belki senden gencim ama çokkkkk zor kilo veriyorum 3.5 ayı geçti diyet yapalı 9 kilo veridm düşün yaniii
ama bu hafta metobalizma hızlandıran çay içicem söleyimmm
ben 6 aydır yapıyorum canım verdiğim kiloya baksana komik rakam ama şimdi şu hızlandırıcı çaydan aypıyorum az sonra içicem
ama bence ikisi çok karışık olr ya dimi
ben beşi bi aradaya ara verip
bu çayı deniycem 1 ay filan
ikisi bir arada olmaz canım bitkikrizi yaşanır
ikisinin işlevi farklı zaten
yaptığımı genelde bir günde bitirmeye çalışıyorum ama tabi bitmediğide oluyordu çünkü su çok tüketirim ben
ben kendime bugün kahve ile birlikte
bitter çilkolata ısmarlıycam bugün izin verdim kendime
şimdiye kadar
1 elmalı pasta oldu kaçamgımmeyvahedigeldismile
birde 1 parça çikolata yesemmi:kedi:
Merhaba arkadaslar, beni araniza alacakmisiniz? 90 kg ve 169 boyundayim.. Yedi aylik evliyim ve artik biktim bu kilolarimdan ZAYIFLAMAYI KENDIME SART kostum.. Ama bunu yapayalniz kimsesiz yapmak istemiyorum.. Bu sehirde yalnizim ve arkadasim dostum olmadigi icin artik sizlerin basina bela olmak istiyorum.. Bana gereken sey sadece MOTIVASYON ve inanin siz bana bunu veriseniz ve ben baslarsam diyete daha fazlasini ben size verecegim.
Bugun aynaya baktim hic bir sey bana yakismiyor guzel bir yuzum var ama vucudumdan memnun degilim balik etli olmaya raziyim cunku bana yakisiyor hedefim.. 70 kg!!!! cunku en guzel halimdi benim oyle mankenlik hayallerim yada 90 60 90 hayallerim yok.. sadece 20 kg kaybetmeyi dusunuyorum kisa surede en fazla uc ayda.. Bana bu yolda yoldaslik edecek sevimli kardesler ve ablalar arkadaslar ariyorum.. Olurda bu yola bas koyarsak iki gun sonra vazgectim'ler olmasin ne olur.. Benim icin cok onemli.. BASARMAK ISTIYORUM VE BASARALIM ISTIYORUM..
Pazartesi basliyorum arkadaslar!!! lutfen beni yalniz birakmayin
günaydın kızlar
bitanem çam terebentin bir tür yag çam esansı yaglanmaya ii geliyor saçlardaki
kilo bildirimimi yapayım hemen
geçen hafta:80.9
bu hafta:80.1
giden:800 gr
bunada şükür gram gramda olsa veriyorum
henüz adet olmadıgım halade sonuç bu
tuvalete çıkmadan tartıldım birde
haftaya inşş 79 ları görücem
kilo bildirimi:
başlangıç:89
geçen hafta:73.5
bu hafta:74.5
gelen:1 kg
reglimn 1. günü iişallh haftaya telafi ederim.
hayrlı cumalar herkese
arkadaslar su tickerde gramlari veremiyorum ya hep düz kilo sayisi koyuyor sizlerde nasil kabul ediyor?
bilancomu yaziyorum
gecen hafta carsamba
tartildigimda 84 kiloydum rejime yeni basladim
bugün
81,7 kiloyum ve mutluyuuuum ama dünki yediklerim yarin cikarsa tartiya bilemicemneyseki yarin 5-6 saat ayakta dikilip calisacagim aksam arkadasimin kinasi var gece 12ye kadar oynar kurtlari döktürürüm
kızlar bu hafta +800 gr çıktım yani tartı 72 gösterdi anlıyamadım diyeti hiç bozmadım bu hafta moralim çok bozuk yaa adet olmadım acaba sebebi bu mu???offf çok kötü oldum yaaaa:sinifsinif:
kızlar saçma bir kahvaltı yaptım yazıyım...
1 haşlama yumurta,yeşil zeytin peynir,,çökelek
ve ekmek yerine 2 galeta ve 2 kuru pasta yedimmm
canım sıkıldı artı çıktığım için bende hüplettimm iki kuru pastayı ama şimdi çok pişmanımmmm:sinifsinif::sinifsinif:
metobolizma hızlandırıcı içeceğimi içiyorum bence işe yarayacak gibi kızlar normalde ben çok fazla tuvaltete çıkamam ama bunu içtigimden beri herögünden sonra tuvalete gitmem gerekiyor.ki kaldıki bu haftaki kaçamaklarımda artı enaz 1 kilo çıkarım diye düşünürken ben yine aynı çıktım inşallah işe yarayacak
nartincim buldum bende tane karabiber alıyımda bende yapıcam biraz degiştireyim çayımı
MerhabA tum arkadaslar hepinize ayri ayri tsk ederim cevap yazan tum arkadaslar nezaketinizden dolayi cok mutlu oldum.. Seyhan ben baska sehire evlenip geldim yasadigim dogdugum buyudugum sehirden uzaga gittim ve tum cevremi orda biraktim oturdugum bu sehirde tanidigim kimse yok ve iyice asosyallastim hic bir motivasyon yok tek dayanagim ve arkadasim esim burda.. Bir turlu kendimi toparlayamiyorum.. Belcikada dogdum buyudum ayrica.. 28 yasindayim, cocugum yok.. ikinci evliligim.. vede uc ay olmasada dort ay olsun 20 kg'yu verecegim.. ama sporada basliyorum. Pazartesi baslayacagimi soyledim ama ben bugunden dikkat ediyorum isinma diyelim buna :) ilgin icin tskler..
şimdiye kadar derken yani bu hafta yada bu ay boyuncamı CADIARZU
:sinifsinif:kimse yok
beni yok saydin öyle olsun aksam oldumu konuscak kimse ararsin:umursamaz:
ayy aşk ol bittanem yaaa görmedim
ben şimdi dışarı çıkıyorum gelirim birazdan
3 parça çikolata yedim eritmem lazım
kızlar bu hafta +800 gr çıktım yani tartı 72 gösterdi anlıyamadım diyeti hiç bozmadım bu hafta moralim çok bozuk yaa adet olmadım acaba sebebi bu mu???offf çok kötü oldum yaaaa:sinifsinif:
selam kızlar pes diyorum kendime
geçen hafta 80.00
bu hafta 80.00
giden 0
ya bu hafta ne yapayım gerçi 2 kez kaçamağım oldu ama bu yüzden galiba detoks gibi birşeymi yapsam
.79.900 görmek istiyorum
şu çizelgemle uğraşayım
slm kızlar biliyorsunuz aranıza yeni katıldım.83.600gr la katılmıştım bugün 82.800gr çıktım umarım yağlardan vermişimdir.:Saruboceq:
kızlar saçma bir kahvaltı yaptım yazıyım...
1 haşlama yumurta,yeşil zeytin peynir,,çökelek
ve ekmek yerine 2 galeta ve 2 kuru pasta yedimmm
canım sıkıldı artı çıktığım için bende hüplettimm iki kuru pastayı ama şimdi çok pişmanımmmm:sinifsinif::sinifsinif:
metobolizma hızlandırıcı içeceğimi içiyorum bence işe yarayacak gibi kızlar normalde ben çok fazla tuvaltete çıkamam ama bunu içtigimden beri herögünden sonra tuvalete gitmem gerekiyor.ki kaldıki bu haftaki kaçamaklarımda artı enaz 1 kilo çıkarım diye düşünürken ben yine aynı çıktım inşallah işe yarayacak
ikisi bir arada olmaz canım bitkikrizi yaşanır
ikisinin işlevi farklı zaten
yaptığımı genelde bir günde bitirmeye çalışıyorum ama tabi bitmediğide oluyordu çünkü su çok tüketirim ben
ben kendime bugün kahve ile birlikte
bitter çilkolata ısmarlıycam bugün izin verdim kendime
şimdiye kadar
1 elmalı pasta oldu kaçamgımmeyvahedigeldismile
birde 1 parça çikolata yesemmi:kedi:
MerhabA tum arkadaslar hepinize ayri ayri tsk ederim cevap yazan tum arkadaslar nezaketinizden dolayi cok mutlu oldum.. Seyhan ben baska sehire evlenip geldim yasadigim dogdugum buyudugum sehirden uzaga gittim ve tum cevremi orda biraktim oturdugum bu sehirde tanidigim kimse yok ve iyice asosyallastim hic bir motivasyon yok tek dayanagim ve arkadasim esim burda.. Bir turlu kendimi toparlayamiyorum.. Belcikada dogdum buyudum ayrica.. 28 yasindayim, cocugum yok.. ikinci evliligim.. vede uc ay olmasada dort ay olsun 20 kg'yu verecegim.. ama sporada basliyorum. Pazartesi baslayacagimi soyledim ama ben bugunden dikkat ediyorum isinma diyelim buna :) bu arada yedi ayda sekiz kg aldim.. toplam yirmi kg'yu bes alti senedir inip cikiorum.. ama hic ciddi diyet yapmadim.. sadece dikkat ettigim zaman dusuyordum etmedigim zaman sisiyorum.. tskler ilgin icin tskler..
ayy aşk ol bittanem yaaa görmedim
ben şimdi dışarı çıkıyorum gelirim birazdan
3 parça çikolata yedim eritmem lazım
hadi bakalim
bende cikcam az sonra söylemesi ayip grill edavetliyimdesositosositocokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?