80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

belki senden gencim ama çokkkkk zor kilo veriyorum 3.5 ayı geçti diyet yapalı 9 kilo veridm düşün yaniii

ama bu hafta metobalizma hızlandıran çay içicem söleyimmm

ben 6 aydır yapıyorum canım verdiğim kiloya baksana komik rakam ama şimdi şu hızlandırıcı çaydan aypıyorum az sonra içicem

ben 6 aydır yapıyorum canım verdiğim kiloya baksana komik rakam ama şimdi şu hızlandırıcı çaydan aypıyorum az sonra içicem

bende yapıcam bu çayı
yaptıgın bir günde bitiyormu cnm
bi topikte okudum bu beşibiryerdeyide içine katıp yapıyorlarmış
tadı nasıl olurki

ama bence ikisi çok karışık olr ya dimi
ben beşi bi aradaya ara verip

bu çayı deniycem 1 ay filan

ama bence ikisi çok karışık olr ya dimi
ben beşi bi aradaya ara verip

bu çayı deniycem 1 ay filan

ikisi bir arada olmaz canım bitkikrizi yaşanır
ikisinin işlevi farklı zaten
yaptığımı genelde bir günde bitirmeye çalışıyorum ama tabi bitmediğide oluyordu çünkü su çok tüketirim ben

yaptığımı genelde bir günde bitirmeye çalışıyorum ama tabi bitmediğide oluyordu çünkü su çok tüketirim ben

ya çok olur zaten birde su içiyoruz dediign gibi bende 2 lt su içiyorum zaten 3 lt bu olursaakaydirigubbakcemile3 çok olur

ben kendime bugün kahve ile birlikte
bitter çilkolata ısmarlıycam bugün izin verdim kendime
şimdiye kadar
1 elmalı pasta oldu kaçamgımmeyvahedigeldismile
birde 1 parça çikolata yesemmi:kedi:

şimdiye kadar

şimdiye kadar derken yani bu hafta yada bu ay boyuncamı CADIARZU

ayyy çok acıktım beeeen hem de çok fena sabah 3 5 galeta biraz peynir biraz reçel yedim gidip elma yiyeyim ya da kahve içeyim ama cafe crown türk kahvesi içemiyorum ben :S

MerhabA tum arkadaslar hepinize ayri ayri tsk ederim cevap yazan tum arkadaslar nezaketinizden dolayi cok mutlu oldum.. Seyhan ben baska sehire evlenip geldim yasadigim dogdugum buyudugum sehirden uzaga gittim ve tum cevremi orda biraktim oturdugum bu sehirde tanidigim kimse yok ve iyice asosyallastim hic bir motivasyon yok tek dayanagim ve arkadasim esim burda.. Bir turlu kendimi toparlayamiyorum.. Belcikada dogdum buyudum ayrica.. 28 yasindayim, cocugum yok.. ikinci evliligim.. vede uc ay olmasada dort ay olsun 20 kg'yu verecegim.. ama sporada basliyorum. Pazartesi baslayacagimi soyledim ama ben bugunden dikkat ediyorum isinma diyelim buna :) bu arada yedi ayda sekiz kg aldim.. toplam yirmi kg'yu bes alti senedir inip cikiorum.. ama hic ciddi diyet yapmadim.. sadece dikkat ettigim zaman dusuyordum etmedigim zaman sisiyorum.. tskler ilgin icin tskler..

Son düzenleme:

canim aramiza hosgeldin. pazartesi gec bugün cuma bugün basliyorsun. ve 3 ayda 20 cok canim sen 5 ay dan önce düsünme arada duraklamalarinda olur cünki

günaydın kızlar

bitanem çam terebentin bir tür yag çam esansı yaglanmaya ii geliyor saçlardaki

hmmm

insallah hepberaber

kilo bildirimi:
başlangıç:89
geçen hafta:73.5
bu hafta:74.5
gelen:1 kg
reglimn 1. günü iişallh haftaya telafi ederim.
hayrlı cumalar herkese

regl de normal canim canini hic sikma

canim ilk hafta bu kadar cok vermen normal belki haftaya da cok verebilirsin, asil ondan sonra verip veremedigini anlarsin, ama ginede tebrikler canim

kızlar bu hafta +800 gr çıktım yani tartı 72 gösterdi anlıyamadım diyeti hiç bozmadım bu hafta moralim çok bozuk yaa adet olmadım acaba sebebi bu mu???offf çok kötü oldum yaaaa:sinifsinif:

eger günün yaklastiysa olabilir, ben de 3 gün önceden siskinlik oluyor

canim bugün istersen kendine izin ver belki böylelikle daha az yersin, baksana masumm a bugün kendine izin verdi simdide cani hicbirsey yemek istemiyor

ya bende o caydan yapcam galiba kendime tuvalete gidemiyorum gine ya belki bende de ise yarar

nartincim buldum bende tane karabiber alıyımda bende yapıcam biraz degiştireyim çayımı

sende dene bakim bende yapcam

hakkinda allah herseyin hayirlisini versin canim

kızlar bu hafta +800 gr çıktım yani tartı 72 gösterdi anlıyamadım diyeti hiç bozmadım bu hafta moralim çok bozuk yaa adet olmadım acaba sebebi bu mu???offf çok kötü oldum yaaaa:sinifsinif:

hic bozma moralini herhalde adet olamadigindandir sanki ben adet olmadan her yanim su topluyor, öyle olabilir adetim bittikden bir hafta sonrasi ancak siskinlikler geciyor, iki hafta sonra bakariz 70 olmussun darisi basimiza! durmak yok

bari gram almamissin ona dua et sen, bencede detox gibi birseyler yap bazen bünyesi sarsmak gerekiyormus duraklama olunca metabolizma hareketlensin icin

slm kızlar biliyorsunuz aranıza yeni katıldım.83.600gr la katılmıştım bugün 82.800gr çıktım umarım yağlardan vermişimdir.:Saruboceq:

süpersin canim bu isi beraber basaracagiz!

birdahakina madem kacamak var söyle yap, bir tek pasta al onu ikiye böl sanki ikitaneymis gibi zihnine yerlestir
gerci kekde olurda kuru pasta dedigin minicik sey ay canim istedi simdi yav :)

bencede yarar canim kilo verdirmese bile cok yardimci olur

bitki krizimi hahaha ay cok güldüm yav :) ama haklisin cok karistirmamak lazim

şimdiye kadar

elmali pastayidami bugün yedin masum ablam? ozaman bitter cikoyu yarin ye, ay ne cok severim ben onu normal cikoyu pek aramam bittere bayilriim

Allahim saglik ve mutluluk versin geri herseyin üstesinden gelirsin. önemli olan kendini iyi hissetmen bunun icinde zayiflamayi basarirsin eminim, hepbirlikte bunun icin burdayiz.
cevre edinmesi baya zaman aliyor, esinin tanidiklari yokmu tanisirsiniz o onu tanistirir bu bunu derken... biz spor yapamiyoruz sen yap yerimize guclubacismile

ayy aşk ol bittanem yaaa görmedim
ben şimdi dışarı çıkıyorum gelirim birazdan
3 parça çikolata yedim eritmem lazım

hadi bakalim
bende cikcam az sonra söylemesi ayip grill edavetliyimdesositosositocokacimcoook

ohoooo keyifler yerinde bende ne yesem diye düsünüyorum, neyse yogurt ve meyve yiyeyim komsulara gideyim kiz istemeye hazirlik icin yardima

öpüyorum hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…