80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masum bu cuma günleri sana yaramıyor güzelim .. Nasılsa önümde 7 gün var diye kaçakların artıyor heralde .bak haftaya 70 leri göriceksin biraz daha sabır canım yaa olumunekankayizsmile

Seyhan daha nişanlıyken papucunun dama atılması komik olmuş yaa aceleleri ne seni bi başgöz etsinler diğerlerinide öyle haklarlar. yoksa 2 düğün bir aradamı olucak bilmiyorumkismile

Nesli adet şişliğidir sıkma hiç canını . sen iradeli hatunsun vesselam opuyorumnanaktan

Baharnaz şu bitki krizine aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile3 bence hiç karışmamak lazım :1ninca:

ortim bende yaptım şu çaydan yarına başlıyorum inş.. Ama anlamadığım 3 litre 3 gün içilebiliyormu bilmiyorumkismile

topramm ,nihal , izlem 2 gündür göremedim sizi boshayallersmile

tülayyy yediklerimi yazıyorum bak şimdi

kah.
2 ekmek
peynir
azcık çemenli yumurta
dom.sal.

ara
yarım bardak süt
elmalı pasta:kedi:

öglen
küçük bir but
çorba
salata

ara
3 parça bitter çikolata(120 kalori)

şekersiz nescafe

akşam
yarm kase çorba
bi kase cacık
10 15 adet galeta:kedi:
1 portakall:kedi:

ne salkaça dimibilmiyorumkismile

bu arada burdanda yazayım gözündne kaçar diye özelden yazmıştım
arzumun hem düzleştirici hem maşa başlıklısı 30 tl
ii degilmi fiyatıı

Çok iyiymiş masum yaa bende bakıyım bi ne zamandır aklımda hep kalıyor şu maşa işi .Hiç aklımda yokken gidip düzleştirici aldım aklımdakine bi sıra gelemedi

menün aslında abarttığın gibi değilmiş yaa bende sen öyle salakça falan deyince ne biliyim.
Tek gözüme batan 10-15 galeta kısmı oldu biliyorsun 2 galeta 1 dilim kepek ekmeği yapıyor akannehir
bu regly ler bizi mafediyor yaa

cnm 10 15 galeta dedigim küçükler varya onlarda bimde var ekmekççi marka ince küçük
abartılı degilmiymişş ya içime su sertinn

gerçektenmiii ay bende nasıl kahroldum ya nedne yedim diyee
galetaları hatırladın dimi parmak gibi bouutu ama inceee

çok sevindim valla yaazemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
masum hatta benim hesabıma göre 1200 kalori bile olmuyor toplamda .. ideal bence

neden yapmıyorsun ada
url ile başlayan kısmın sadece alt satırını kopyala

tülaty şimdi baktım arzumdan kimse memmun degilmişş

sinbo hakkınd abi yazı bulamadım ya en ii marka
roventa ve bayblıss demişler kafam karıştı benimde

seyhan canım varmı sende detoks tarifi daha çok meyvelerden olan
bende sadece kabak var 3 gün kahvaltıdan sonra yapılan birşey ama sadece 1 gün filan yapabiliyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…