80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu hafta adaerın düğünü var dimi (Allah bir ömür boyu mutluluklar versin)

kızlar ben de bugün başlıyorum inşallah, sabah elma sirkelli ballı limonlu ılık su içtim, sonra yarım saat kadar evde spor yaptım, daha sonra yam buğday ekmeği , peynir, zeytin, domates, salatalık yedim, yalnız ben çayı şekersiz içemiyorum. 3 bardak da şekerli çay.
normalde gün boyu çay içerim, şekeri de malum
bugün akşama türk kahvesi içerim belki öğlene de biraz tıkıyor beni..

aaaa jasper ve masumm uğramış herkes gezmede anlaşılan

jasmer hıoşgeldin aramıza

bugün sabah geç uyandım.aşırı derecede başım ağrıyor.kahvaltımı öğleye doğru yaptı anlıycağınız.birazda fazla kaçırdım:çok üzgünüm:

sabah:
bimden almıştım katmer diye geçiyor çok güzel bişey ondan 1taneklava:yedim offff off
biraz peynir,1 adet haşlanmış yumurta
zeytin 3-4tane
domates,salatalık
çay az şekerli
ara öğün:
1adet muz
offfff offff fazla kaçırdım gene

baharcım çizelgene baktım çok güzel kilo vermişsin nekadar sürede verdin?

uzun bir süre canım ama olsun dedim giden yağdan gittiği için 6 ay gibi bir süre ama 1 ay filan ara vermiştim şehir dışındaydım gelince tekrar devam dedim yiyerek veriyorum dersem yalan olmaz

slmlarr

cumartesi sessizliği çökmüş yine topiğe .Bahrcım ne buldun bize de bizde yapalım CADIARZU

adatoprak üzülme telafi etmeye bak .. akşam ekmeklerini yemezsen hallolur sanırım ..

iyi haftasonları kızlar diyetin 2. günü şuan için bir problem yok gerçi diyetin ilk günleri hep kolaydır zaten:) umarım bu şekilde götüre bilirim:) bu arada baharnaz ne buldun bende merak ettim doğrusu:)

iyi haftasonları kızlar diyetin 2. günü şuan için bir problem yok gerçi diyetin ilk günleri hep kolaydır zaten:) umarım bu şekilde götüre bilirim:) bu arada baharnaz ne buldun bende merak ettim doğrusu:)

mrb atomik bende yeni başlayanlardanım dediğin gibi şimdilik kolay gibi ama uzun süredir diyet yapanlar çok yavaş veriyorlar sanırım zor olan durum o zaman başlıyor.

mrb atomik bende yeni başlayanlardanım dediğin gibi şimdilik kolay gibi ama uzun süredir diyet yapanlar çok yavaş veriyorlar sanırım zor olan durum o zaman başlıyor.

evet cnm asıl zor olan kısım o ben genelde o dönemlerde pes eden biriyim umarım bu sefer böyle olmaz turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…