sabah
yb süt ^kayısı
kah:
kepek ekmekle tost
şekersiz çay
ara
! küçük kase vanilyalı puding
öglen
% köfte
dom: sal
^çatal pataes kızartma
akşam
çeyrek muz
! elmalı pasta
bol bol çay içtim bugün
ama inanın mikemmelim bu konuda önüme ne çig börekler ne gözlemeler geldi ama ben yemedimm:lepi::lepi:
kabakli nasilmis? Bende hic bir fikir yokseyhan canım varmı sende detoks tarifi daha çok meyvelerden olan
bende sadece kabak var 3 gün kahvaltıdan sonra yapılan birşey ama sadece 1 gün filan yapabiliyorum onu
Aynen canim önce ogullari evlensin sonra torun. Ama benim kaynanam benim gelinim gibi kimse olamaz diye begenmiyor digerini. Aceba bana yagmi yakiyor :) beni cok sever masallahmasum bu cuma günleri sana yaramıyor güzelim .. Nasılsa önümde 7 gün var diye kaçakların artıyor heralde .bak haftaya 70 leri göriceksin biraz daha sabır canım yaa olumunekankayizsmile
Seyhan daha nişanlıyken papucunun dama atılması komik olmuş yaa aceleleri ne seni bi başgöz etsinler diğerlerinide öyle haklarlar. yoksa 2 düğün bir aradamı olucak bilmiyorumkismile
Nesli adet şişliğidir sıkma hiç canını . sen iradeli hatunsun vesselam opuyorumnanaktan
Baharnaz şu bitki krizine aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile3 bence hiç karışmamak lazım :1ninca:
ortim bende yaptım şu çaydan yarına başlıyorum inş.. Ama anlamadığım 3 litre 3 gün içilebiliyormu bilmiyorumkismile
topramm ,nihal , izlem 2 gündür göremedim sizi boshayallersmile
günaydın kızlar
ben bugün bembeyaz bir sabaha uyandım benim yaramazlar un kovasıyla oynamışlar yerler halı kafa göz heryer unduu çok isinrlerim bozuldıu
menüm yarina cok yoruldum sabah 8de ise cikacagim. Iyi geceler
sporumu yaptım kahvaltımı yaptım
metobalizma hızlandırıcı çayımı içtim
ve size hızlandırıcı bir tarif bir gün uygulanabilirmiş diğer topicten buldum
İşte şok diyet ..
Kahvaltıdan öne 1br ılık su 1br normal su
kahvaltı: 1 yumurta 1dilim ekmek ,çig sebze
Kuşluk : 1 elma
Öğlen : Bol yarım kg haşlanmış kabak
1 su br yoğurt
salata
İkindi :1 şeftali 2 tam ceviz
Akşam :1 Orta boy haşlama patates
bol salata
gece :1 elma
benim diyetisyenim verdiği hızlandırıcı çorba tarifide şöyle
kahvaltı normal yapılıyor
ardından 2ortaboy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kurusoğan
1 yk sıvıyağ
yarımdemet sapları ile maydonoz hepisini küp doğra tencereye koy su ve tuzda ekle pişir servis etmeden önce nane ekle afiyet olsun
öğlen ve akşam sınırsız bana bunla birlikte esmer ekmek tüketebilirsin demişti
ara öğünde yoğurt tüketebilirsin
ben 1 günlük uygulayabiliyorum bunuda 3 gün yapamamıştım ilgilenen olursa diye 2 tarifide yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?