80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıYı AKŞAMLAR KIZLAR
baya bi yoruldum ben
dışardaydık bahçeli bir yer var burada branç gibi kahvaltı gözleme çig börek tarzı kocaman bir bahçesi var akşama kadar ordaydıkk ne yedim ben bilem bilmiyorum bugün
yazayım yorumları bekşliyorumm ara ögün filan bilmiyorum valla

sabah
yb süt ^kayısı

kah:
kepek ekmekle tost
şekersiz çay

ara
! küçük kase vanilyalı puding

öglen
% köfte
dom: sal
^çatal pataes kızartma

akşam
çeyrek muz
! elmalı pasta

bol bol çay içtim bugün

ama inanın mikemmelim bu konuda önüme ne çig börekler ne gözlemeler geldi ama ben yemedimm:lepi::lepi:

alkisalkisalkis süpersin masum zoru başarmışsın.miden sana değil sen midene hükmetmişsin takdir ettim doğrusu keşke bende senin gibi yapabilseydim sabah götürdüm yiyecekleriklava:

bugün ara ara girdim sayfaya ama kimseciklerle denk gelmedim.hafta sonları kimse olmuyor anladığım kadarıyla:CüvCüv:

seyhan canım varmı sende detoks tarifi daha çok meyvelerden olan
bende sadece kabak var 3 gün kahvaltıdan sonra yapılan birşey ama sadece 1 gün filan yapabiliyorum onu
kabakli nasilmis? Bende hic bir fikir yok

Aynen canim önce ogullari evlensin sonra torun. Ama benim kaynanam benim gelinim gibi kimse olamaz diye begenmiyor digerini. Aceba bana yagmi yakiyor :) beni cok sever masallah

gün aydın tükkanı açtım ama bu saate kadar gelen olmamış

kabak la yapılan birşey butterfly atomik

yazarım size birazda şidi spor yapayım biraz

seyhanda sende sormuştun dimi canım

günaydın kızlar
ben bugün bembeyaz bir sabaha uyandım benim yaramazlar un kovasıyla oynamışlar yerler halı kafa göz heryer unduu çok isinrlerim bozuldıu

Günaydıııınnnnkaydirigubbakcemile2
kabaklı tarifini sabırsızlıkla bekliyorum:)))):dance:

sporumu yaptım kahvaltımı yaptım
metobalizma hızlandırıcı çayımı içtim

ve size hızlandırıcı bir tarif bir gün uygulanabilirmiş diğer topicten buldum
ışte şok diyet ..
Kahvaltıdan öne 1br ılık su 1br normal su
kahvaltı: 1 yumurta 1dilim ekmek ,çig sebze
Kuşluk : 1 elma
Öğlen : Bol yarım kg haşlanmış kabak
1 su br yoğurt
salata
ıkindi :1 şeftali 2 tam ceviz
Akşam :1 Orta boy haşlama patates
bol salata
gece :1 elma

benim diyetisyenim verdiği hızlandırıcı çorba tarifide şöyle
kahvaltı normal yapılıyor
ardından 2ortaboy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kurusoğan
1 yk sıvıyağ
yarımdemet sapları ile maydonoz hepisini küp doğra tencereye koy su ve tuzda ekle pişir servis etmeden önce nane ekle afiyet olsun
öğlen ve akşam sınırsız bana bunla birlikte esmer ekmek tüketebilirsin demişti
ara öğünde yoğurt tüketebilirsin
ben 1 günlük uygulayabiliyorum bunuda 3 gün yapamamıştım ilgilenen olursa diye 2 tarifide yazdım

günaydın kızlar
ben bugün bembeyaz bir sabaha uyandım benim yaramazlar un kovasıyla oynamışlar yerler halı kafa göz heryer unduu çok isinrlerim bozuldıu

çok şekerler gerçi seni yormuşlar ama canım eminim bembeyaz halleri çok sevimlidir.:teselli:
yerim ben onları

slm kızlar nasılsınız...geçmişe sonra bakıcam...dün akşam adaerrin düğününe gittim...çok güzel bir gelin olmuştu...düğün akşam olduğundan yolumda uzaktı fazla kalamadım...şok oldu beni görünce çok sevindi...ALLAH mesut etsin..herşey çok güzeldi...

teşekkürler paylaşım için evde olduğum bir gün (en yakın hafta sonuna:)2. tarifi uygulayacam cnmturkbayragi

kimsecikler gelmemişş
kızlar ben bugün karanfil,tane karabiber ve kabuk tarçın aldım yarın şu metasbolizma hızlandıran tarifi yapıcamm

iyi aksamlar arkadaslar cok gündür giremiyorum, cok yogundum.

cuma günü menümü tam olarak hatirlamiyorum ama aksamina bir kac sarma götürdüm ekmek arasi iyi olmadi.

dünkü menümü yazayim hatrimdan oda pek süper birsey degildi yani farkindayim.

sabah 8de evden ciktim 11e kadar ayakdaydim calistim sonra anca kahvaltimi yapabildim
2 dilim kepek ekmek üstüne diyet receli , 2-3 fincan sütlü sekersiz kahve

sonra 3 e kadar yine ayaktaydim calistim eve geldim saat 4 de
bir portakal ve birkac yk yogurt

sonra hazirlandim arkadasimin kinasina gittim orada
yarim peynirli pide, birde yarim kiymali pide vardi tek kenarlarini yedim kiymali yerini pek sevmedigimden

arada yesil cay

zaman bulamayip kosturturmakdan böyle cok yanlis bir menü cikti ortaya

birde bugünkü menümü yazayim oda yine birseye benzemedi

sabah ise giderken
bir parca pide attim agzima, iki isirimlik

isyerinde saat 11 de
2 dilim diyet recelli ekmek

isten sonra saat 4de
bir portal bir kac yk yogurtla

aksam
2 yumurta, tavada suyu kaynattim icine kirdim üstünü kapadim cok seviyorum böyle cilbir oluyorya, tabi ben tek yumurta yedim yagsiz
bir parca sucuk, cig yemesini cok severim

simdide tekrar portakalli yogurt yiyeyim diyorum cok sevdim bu karisimi tavsiye eden arkadaslara tesekkürler

yarin insallah daha düzgün birseyler yiyecegim

selamlar arkadaşlar...Bende sizlerle beraber bu maratona katılmak isterim.89 kili ile start verip 70 te finish çizgisini görsem...Daha önce yapmıştım sanırım şimdi sizlerle fikir alışverişi içinde daha kolay olacaktır.Hadi bakalım kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…