kimsecikler gelmemişş
kızlar ben bugün karanfil,tane karabiber ve kabuk tarçın aldım yarın şu metasbolizma hızlandıran tarifi yapıcamm
slm kızlar nasılsınız...geçmişe sonra bakıcam...dün akşam adaerrin düğününe gittim...çok güzel bir gelin olmuştu...düğün akşam olduğundan yolumda uzaktı fazla kalamadım...şok oldu beni görünce çok sevindi...ALLAH mesut etsin..herşey çok güzeldi...
günaydın kızlar
ben bugün bembeyaz bir sabaha uyandım benim yaramazlar un kovasıyla oynamışlar yerler halı kafa göz heryer unduu çok isinrlerim bozuldıu
pazar sabahı işe gitmek çok zor olsa gerek canım kolay gelsin
tesekkür ederim canim, kabaci cok severim zaten rejimin ilk günlerinde kabak hasladim yedim yogurtla ama yag kullanmadim, cok aramam sebze yemegindesporumu yaptım kahvaltımı yaptım
metobalizma hızlandırıcı çayımı içtim
ve size hızlandırıcı bir tarif bir gün uygulanabilirmiş diğer topicten buldum
İşte şok diyet ..
Kahvaltıdan öne 1br ılık su 1br normal su
kahvaltı: 1 yumurta 1dilim ekmek ,çig sebze
Kuşluk : 1 elma
Öğlen : Bol yarım kg haşlanmış kabak
1 su br yoğurt
salata
İkindi :1 şeftali 2 tam ceviz
Akşam :1 Orta boy haşlama patates
bol salata
gece :1 elma
benim diyetisyenim verdiği hızlandırıcı çorba tarifide şöyle
kahvaltı normal yapılıyor
ardından 2ortaboy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kurusoğan
1 yk sıvıyağ
yarımdemet sapları ile maydonoz hepisini küp doğra tencereye koy su ve tuzda ekle pişir servis etmeden önce nane ekle afiyet olsun
öğlen ve akşam sınırsız bana bunla birlikte esmer ekmek tüketebilirsin demişti
ara öğünde yoğurt tüketebilirsin
ben 1 günlük uygulayabiliyorum bunuda 3 gün yapamamıştım ilgilenen olursa diye 2 tarifide yazdım
selamlar arkadaşlar...Bende sizlerle beraber bu maratona katılmak isterim.89 kili ile start verip 70 te finish çizgisini görsem...Daha önce yapmıştım sanırım şimdi sizlerle fikir alışverişi içinde daha kolay olacaktır.Hadi bakalım kolay gelsin...
a.slm, hosgeldin
hepbirlikde insallah a.s.
İnşallah.Bu arada mesajlarınızın altındaki bu kilo göstergesinden(ismini salladım)benim nasıl olacak?O da ayrı bir motive aracı gibi duruyor:)
Arkadaslar cizelgemi yapamadim(.. Ben cumadan beri pazartesine hazirlik yapiyorum.. cuma cumartesi pazar ekmek yemedim aksamlari. Sabahlari elma sirkeli suyumu ictim.. Yarin tam basliyorum ve listemi hazirliyorum simdiden buraya.. Yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
Sabah kahvaltidan once gerinme ve 50 mekik..
Iki bardak iliktan biraz daha sicak su ve bir bardak elma sirkeli su..
kahvalti:
- Diyet ekmegi iki dilim, yagsiz peynir bir kiprit kutusu kadar ve bir kac zeytin ve domates
tatlandirici cayla
ogun arasi: elma ve arada kahve (tatlandirici)
oglen
- yagsiz ton ve salata
50 mekik biraz hareket
- corba elma sirkeli ve salatalik, domates
yatana kadar disimi sikacam belki yine bir meyve yada cay kahve icerim
uyumadan once yine mekik cekecem.. bu arada 3 litreye yakin su icmeye calisacagim..
Nasil?
selam kızlarrr
bir_kadın bence diyetin ii ama az gibi geldi bana başta böle sıkarsan sonra bıkarsın diyetten
ve ilk zamanlarda bu kadar az yersen kilo vermen durdugunda ne yiyeceksinn
ben ve buradaki ark hep 6 ögün besleniyoruz
3 ana ve 3 ara şeklinde
et ürünlerini öglen
sebzeyii ise akşam yiyoruz
ara ögünlerinde meyve+süt veya yogurt olmalı
çünkü süt ürünleri meyvenin şekerinin yaga dönüşmeisni engeller
kahvaltı
ara
öglen
ara
akşam
ara şeklinde beslenirsen hem metabolizman ii çalışır hem bıkmazsın diyetten
kolay gelsinn
cizelge hakkinda bilgi bu linkde var cevaplariyla birlikde okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
bir_kadin ben cok faza anlamam arkadaslar gibi ama cok kötüde görünmüyor yanliz öglen ve aksam yemegi arasinda ara koysan iyi olur belki, birde yesil cay iceren tok tutuyor bende en azindan öyle
ama doyurucu olurmu böyle bilemicem
evet aralarda meyva yada kellogs nasil olur arkadaslar bir kase yagsiz sutle.. veya bir kase yogurt
yesil cayda icmem gerek evet.. onemli olan saat 22h sularinda aclik krizlerine girmemek benim icin..
tskler arkadaslar ilginiz icin
oki masumm sok olmasin mideme bu radikal degisim.. Yarin yediklerimi aynen aktaracagim.. bence onemli olan ikinci ucuncu haftasi.. sekersiz cikolatalar satiliyor burda kullandigim tatlandirici markasinin aynisi 125gr cikolata 90 kalori onuda alabilirm diye dusunuyroum..
peki elma sirkesini ve sicak suyu tuketiyormusunuz?
deniz gelmişsin bende snei bekliyorum ya bak şimdi bu kaynadı ama renginde bir degişiklik yok
kokusu çıktı limonlar filan şişmiş
yeterlimi
canım ben kaynamaya başladıktan sonra 10 dk falan tutuyorum sonra kapatıyorum altını.bi 10 dk falan sonrada süzüyorum özü daha iyi çıksın diye rengi hafif sarımsı oluyor zaten ekşili bi tadı var
ay cnm çok soru sordum da
peki bir günd emi bitiriyorsun bunu çok fazla görünüyor çünkü
ne demek est.canım ben süzüp sürahiye koyuyorum onuda buzdolabına heryemekten sonra 1 su bardagı içiyorum 3 günde tüketiyorum 1 günde değil.kalırsada kalanı 3 gün sonra döküp tazesini yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?