80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimsecikler gelmemişş
kızlar ben bugün karanfil,tane karabiber ve kabuk tarçın aldım yarın şu metasbolizma hızlandıran tarifi yapıcamm

banada hazirlasana ben üseniyorum olmazmi :) tadi nasil sende bildirirsin ins

Ömür boyu mutluluklar arkadasa

günaydın kızlar
ben bugün bembeyaz bir sabaha uyandım benim yaramazlar un kovasıyla oynamışlar yerler halı kafa göz heryer unduu çok isinrlerim bozuldıu

bu yumurcaklar seni sinir edip bizi güldürüyor :) canlarim

pazar sabahı işe gitmek çok zor olsa gerek canım kolay gelsin

sorma ya herkes yatarken öyle zor geliyorki

tesekkür ederim canim, kabaci cok severim zaten rejimin ilk günlerinde kabak hasladim yedim yogurtla ama yag kullanmadim, cok aramam sebze yemeginde

a.slm, hosgeldin

hepbirlikde insallah a.s.

Arkadaslar cizelgemi yapamadim (.. Ben cumadan beri pazartesine hazirlik yapiyorum.. cuma cumartesi pazar ekmek yemedim aksamlari. Sabahlari elma sirkeli suyumu ictim.. Yarin tam basliyorum ve listemi hazirliyorum simdiden buraya.. Yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Sabah kahvaltidan once gerinme ve 50 mekik..
Iki bardak iliktan biraz daha sicak su ve bir bardak elma sirkeli su..
kahvalti:
- Diyet ekmegi iki dilim, yagsiz peynir bir kiprit kutusu kadar ve bir kac zeytin ve domates
tatlandirici cayla
ogun arasi: elma ve arada kahve (tatlandirici)
oglen
- yagsiz ton ve salata
50 mekik biraz hareket
- corba elma sirkeli ve salatalik, domates
yatana kadar disimi sikacam belki yine bir meyve yada cay kahve icerim
uyumadan once yine mekik cekecem.. bu arada 3 litreye yakin su icmeye calisacagim..

Nasil?

İnşallah.Bu arada mesajlarınızın altındaki bu kilo göstergesinden(ismini salladım)benim nasıl olacak?O da ayrı bir motive aracı gibi duruyor:)

cizelge hakkinda bilgi bu linkde var cevaplariyla birlikde okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

bir_kadin ben cok faza anlamam arkadaslar gibi ama cok kötüde görünmüyor yanliz öglen ve aksam yemegi arasinda ara koysan iyi olur belki, birde yesil cay iceren tok tutuyor bende en azindan öyle
ama doyurucu olurmu böyle bilemicem

selam kızlarrr
bir_kadın bence diyetin ii ama az gibi geldi bana başta böle sıkarsan sonra bıkarsın diyetten
ve ilk zamanlarda bu kadar az yersen kilo vermen durdugunda ne yiyeceksinn

ben ve buradaki ark hep 6 ögün besleniyoruz
3 ana ve 3 ara şeklinde
et ürünlerini öglen
sebzeyii ise akşam yiyoruz
ara ögünlerinde meyve+süt veya yogurt olmalı
çünkü süt ürünleri meyvenin şekerinin yaga dönüşmeisni engeller

kahvaltı
ara
öglen
ara
akşam
ara şeklinde beslenirsen hem metabolizman ii çalışır hem bıkmazsın diyetten
kolay gelsinn

evet aralarda meyva yada kellogs nasil olur arkadaslar bir kase yagsiz sutle.. veya bir kase yogurt

yesil cayda icmem gerek evet.. onemli olan saat 22h sularinda aclik krizlerine girmemek benim icin..

tskler arkadaslar ilginiz icin

evet aralarda meyva yada kellogs nasil olur arkadaslar bir kase yagsiz sutle.. veya bir kase yogurt

yesil cayda icmem gerek evet.. onemli olan saat 22h sularinda aclik krizlerine girmemek benim icin..

tskler arkadaslar ilginiz icin

olabilir tabi ama bence meyve tercih edebilirisnn yogurt ve süt ile birlikte
degişiklik olarakta kelogsta yersin ama mümkün oldugunca 6 ögün beslen

22 de açlık krizine girmemek içinde canım 21.30 da bir porisiyon meyve ve bir bardak sütünü içeceksinn tmmdır açılık kalmazz
oki

oki masumm sok olmasin mideme bu radikal degisim.. Yarin yediklerimi aynen aktaracagim.. bence onemli olan ikinci ucuncu haftasi.. sekersiz cikolatalar satiliyor burda kullandigim tatlandirici markasinin aynisi 125gr cikolata 90 kalori onuda alabilirm diye dusunuyroum..
peki elma sirkesini ve sicak suyu tuketiyormusunuz?

neden şok olsun az ve ık yiyeceksinn

şekersiz çikolata tabiki olur önemli olan kalori hesabı yapmak cnm

biz çikolata bile yiyoruz kalorisini hesaplayıp o yüzden sıkıcı olmuyorr diyet

ben yaklaşık 4 aydır diyetteym herşyi yiyorum heesap yaparakk

selma abla sobe hayırdıruykumu tutmadıı bende bi bakıyım deidm benimkiler uyumuyorlarda yinee

günaydınnn

deniziicm şu çayı bir günd emi bitiriyosun bende başlıycma da bugün ayrıntılı yazarsan sevinirim

günaydın kızlar..herkese iyi haftalarrrrrrrrrr.
inanılmaz yorucu 3 gün geçirdim malum kayınvalidemler bizdeydi..
yorgun haftaya başlıyorum hayırlısı..
3 günde tüm sistemin altüst oldu valla..hiç dikkat edemedim kaçak yok ama çok aç kaldım..yeme saatlerim değişti..dışarlarda olunca kaçtı hep çok canım sıkıldı ama bugün yine eski düzenime dönüyorum..
hemen farketti ve deli gibi şiştim

deniz gelmişsin bende snei bekliyorum ya bak şimdi bu kaynadı ama renginde bir degişiklik yok
kokusu çıktı limonlar filan şişmiş
yeterlimi

banucum ben 2,5 lt reden yapıyorum her ana öğünden sonra 1 bardak sıcak içilecek ama ben soguk içtim genelde.agzı kapalı olarak muhafaza edilecek 3 gün korunabiliyormuş.öle işte

deniz gelmişsin bende snei bekliyorum ya bak şimdi bu kaynadı ama renginde bir degişiklik yok
kokusu çıktı limonlar filan şişmiş
yeterlimi

canım ben kaynamaya başladıktan sonra 10 dk falan tutuyorum sonra kapatıyorum altını.bi 10 dk falan sonrada süzüyorum özü daha iyi çıksın diye rengi hafif sarımsı oluyor zaten ekşili bi tadı var

canım ben kaynamaya başladıktan sonra 10 dk falan tutuyorum sonra kapatıyorum altını.bi 10 dk falan sonrada süzüyorum özü daha iyi çıksın diye rengi hafif sarımsı oluyor zaten ekşili bi tadı var

ay cnm çok soru sordum da
peki bir günd emi bitiriyorsun bunu çok fazla görünüyor çünkü

ay cnm çok soru sordum da
peki bir günd emi bitiriyorsun bunu çok fazla görünüyor çünkü

ne demek est.canım ben süzüp sürahiye koyuyorum onuda buzdolabına heryemekten sonra 1 su bardagı içiyorum 3 günde tüketiyorum 1 günde değil.kalırsada kalanı 3 gün sonra döküp tazesini yapıyorum.

ne demek est.canım ben süzüp sürahiye koyuyorum onuda buzdolabına heryemekten sonra 1 su bardagı içiyorum 3 günde tüketiyorum 1 günde değil.kalırsada kalanı 3 gün sonra döküp tazesini yapıyorum.

ya peki bunu malzemeleri 3 e bölüp hergün yapsak
sogukken tadı nasıl hoşaf gibidir gerçii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…