80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze slm kızlar hiç kimse moralini bozmasın.ben inanıyorum hepimiz hedeflerimize ulaşacağız.tabi ki bu yolda kilo vermede yavaşlamalar, fazla kaçırmalar,durmalar,hatta kilomuzda artış bile olabilir ama biz madem burda hep birlikteyiz birbirimize destek olup,moral verip bu işin üstesinden gelceğiz.tabiki etrafımızdakiler bizi anlayamayabilir.ama burda herkez birbirini çok iyi anlıyor.çünkü hepimizin sorunu ortakkaydirigubbakcemile5 belki daha önceki denemelerimizde kendi adıma konuşuyum vazgeçmeseydim bu kadar kilo almıycaktım.1-2 kilo arttım diye bırakmasaydım kendimi bu kilolara çıkmıycaktım o yüzden pes etmiyceğiz.hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez.opuyorumnanaktan

slm hoşgeldin canım aynen katılıyorum
vereliniortak vereliniortak

haklısın canım kaydirigubbakcemile5

zemuszemus bugünkü yediklerimi yazıyorum.
1dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir,2-3tane zeytin
domates,salatalık
1çay kaşığı bal
az şekerli çay
Ara öğün:
elma,yarım muz
birde metabolizma için olan karışımdan yaptım 2bardakta ondan içtim.:içelim:

BEDEN ACI CEKTıKCE RUH CıCEK ACAR lütfen kızlar biraz gayret ruhumuzunda bedenimizinde mutlu olacagı günler yakında

adatoprak ne güsel yazmışsın valla dogru

bende içtim şu karışımdan sabah çok hoişuma gitti 5 biryerde den sonra bayıldım buna

ah be canım nerdeee kayınvalidemler vardı ya onları gezdirdik falan hiç mümkün olmadı yakın yer olsa ben birkaç saatliğine yine kaçardım ama ben çekmeköydeyim düğün beylikdüzünde olunca mümkün olmadı bizde araba da yok..
ee anlatsana nasıldı ayda düğün nasıl oldu?

adatoprak ne güsel yazmışsın valla dogru

bende içtim şu karışımdan sabah çok hoişuma gitti 5 biryerde den sonra bayıldım buna

eeee masumcum öyle hepimiz 5-6kilo artınca vermeye çalışsaydık bu kadar birikmezdi.ama bundan sonra biriktirmeyelim inşallah kiloları atalım kurtulalım.hihoyyyt

hay ağzını öpem canım çok doğru söylediklerin ..aynen katılıyorum..benim de moralim bozuldu acayip şişim dedim ne güzel oturttuğum bir düzenim vardı bozuldu falan sonra kendime geldim yaw nihal dedim sen bu işe 2 nisanda başladın daha bir ay bile olmadı uzunca birsüre yatılı misafirin gelmeyecek eski düzenine devam edebilirsin..hemen bugün eski düzenime başladım c.tesiye dek de kesin vericem..

canım ben atlamışım sanırım misafirin olacağını..

banada çok uzak ben gaziosmanpaşadayım biliyorsun..arabada yok ..oğlumla gidecektim..işi çıktı gelemem dedi..arkadaşımdan rica ettim benimle gelmesini...çünki bildiğim yer değil..birde gece düğünü kalırım oralarda dedim..:)))))

sağolsun kırmadı beni geldi..çok uzun bir yolculuktan sonra gittik..önce dolmuşla metro metrodan sonra tekrar otobüs uzak olmasına ve benim oraları hiç bilmeme rağmen kolay bulduk salonu...çok şık bir salondu..aydacım harika bir gelin olmuştu..daha ben kendimi tanıtmadan tanıdı..nasıl sevindi görmen lazımdı..nasıl şaşırdı hiç beklemiyordum dedi...nihal gelemiyor dedi..

selam kizlar ne güzel birbirinizi motive ediyorsunuz bende okudukca gaza geliyorum.

bende bugün hazirlanip yetisemedim otobüse bir sonrakini aldim baktim derse gec kalacam hic girmedim dogru nisanlimi aradim kahvalti hazirla geliyorum hehe.

baktim kahvaltida kizartma su bu, ama hic birini ellemedim.

bir ekmegin arasina beyaz peynir onu yedim, birde haslanmis brokoli vardi onu yedim
yaninda yesil cay

simdi okuldayim carsiya cikacagim, suan hic acligim yok ama disarda olunca ne yiyecem onu düsünüyorum

bugün buralar ne kadar ıssızzz kızlar tatil modundan çıkamadınız mı hala klava: geliyooo ona göre

ayy canım ya kıyamam ben ona emindim ben zaten güzel gelin olacağına..fotolarını merakla bekliyorum gelsin bir balayından da atsın fotolarıne iyi ettin keşke ben de gidebilseydim neyse sonra birlikte evine gidelim canım..olur mu??
güldal da gelir..kaynatırız..bana da beklerim birgün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…