herkeze slm kızlar hiç kimse moralini bozmasın.ben inanıyorum hepimiz hedeflerimize ulaşacağız.tabi ki bu yolda kilo vermede yavaşlamalar, fazla kaçırmalar,durmalar,hatta kilomuzda artış bile olabilir ama biz madem burda hep birlikteyiz birbirimize destek olup,moral verip bu işin üstesinden gelceğiz.tabiki etrafımızdakiler bizi anlayamayabilir.ama burda herkez birbirini çok iyi anlıyor.çünkü hepimizin sorunu ortakkaydirigubbakcemile5 belki daha önceki denemelerimizde kendi adıma konuşuyum vazgeçmeseydim bu kadar kilo almıycaktım.1-2 kilo arttım diye bırakmasaydım kendimi bu kilolara çıkmıycaktım o yüzden pes etmiyceğiz.hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez.opuyorumnanaktan
herkeze slm kızlar hiç kimse moralini bozmasın.ben inanıyorum hepimiz hedeflerimize ulaşacağız.tabi ki bu yolda kilo vermede yavaşlamalar, fazla kaçırmalar,durmalar,hatta kilomuzda artış bile olabilir ama biz madem burda hep birlikteyiz birbirimize destek olup,moral verip bu işin üstesinden gelceğiz.tabiki etrafımızdakiler bizi anlayamayabilir.ama burda herkez birbirini çok iyi anlıyor.çünkü hepimizin sorunu ortakkaydirigubbakcemile5 belki daha önceki denemelerimizde kendi adıma konuşuyum vazgeçmeseydim bu kadar kilo almıycaktım.1-2 kilo arttım diye bırakmasaydım kendimi bu kilolara çıkmıycaktım o yüzden pes etmiyceğiz.hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez.opuyorumnanaktan
evet nihalcim pc nin ana kart gitmiş canım...tamirine 500,600 dediler..oğlumun istediği gibi bişey 800 civarı malum gençler bu işin kurdu...:)))) ben pek anlamam....yeni almaya karar verdik..taksitle tabiki..
canım aydanın düğününe gittim..gözlerim seni aradı acaba dedim gelirmi...
adatoprak ne güsel yazmışsın valla dogru
bende içtim şu karışımdan sabah çok hoişuma gitti 5 biryerde den sonra bayıldım buna
eeee masumcum öyle hepimiz 5-6kilo artınca vermeye çalışsaydık bu kadar birikmezdi.ama bundan sonra biriktirmeyelim inşallah kiloları atalım kurtulalım.hihoyyyt[/QUOTE
dogum kilolarımdan kurtuldum ben şimdi sıraa ezeli eveli olan kilolardan kurtulmak
ah be canım nerdeee kayınvalidemler vardı ya onları gezdirdik falan hiç mümkün olmadı yakın yer olsa ben birkaç saatliğine yine kaçardım ama ben çekmeköydeyim düğün beylikdüzünde olunca mümkün olmadı bizde araba da yok..
ee anlatsana nasıldı ayda düğün nasıl oldu?
canım ben atlamışım sanırım misafirin olacağını..
banada çok uzak ben gaziosmanpaşadayım biliyorsun..arabada yok ..oğlumla gidecektim..işi çıktı gelemem dedi..arkadaşımdan rica ettim benimle gelmesini...çünki bildiğim yer değil..birde gece düğünü kalırım oralarda dedim..:)))))
sağolsun kırmadı beni geldi..çok uzun bir yolculuktan sonra gittik..önce dolmuşla metro metrodan sonra tekrar otobüs uzak olmasına ve benim oraları hiç bilmeme rağmen kolay bulduk salonu...çok şık bir salondu..aydacım harika bir gelin olmuştu..daha ben kendimi tanıtmadan tanıdı..nasıl sevindi görmen lazımdı..nasıl şaşırdı hiç beklemiyordum dedi...nihal gelemiyor dedi..
bugün buralar ne kadar ıssızzz kızlar tatil modundan çıkamadınız mı halaklava: geliyooo ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?