80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım önceki sayfalara bakarsan görürsün tabi sabahları normal kahvaltını yapıyorsun sonraki bütün öğünlerde hep lapanı yiyiyorsun tabi verdiğimiz ölçülerde ölçüyü yazmıştım bulamassan yazarım kaydirigubbakcemile3

lavitacım bebek planımız değil de zaten uygulamada olan bişey.. şu an öyle bişey olmaihtimalim var.. sizden ayrılma ihtimalim olacak diyeüzülmüyor da değilim.. neyse hayırlısı.. boş bi zamanda anlatırım.. kızı almaya gidiyorum.. geç kalmiim.. byy.. akşam yazışırız burda olursan cnm. akşam girmeye çalışıcam.. ama girerim yaa listemi yazcam daha

canim hand in ellerne saglik :) cok ugrasior saolsun

bebeg m canim tamam sen minik cadiyi al gel aksam girerim burda olurum bende listemi yazcam canim:)

valla bende bu hafta pirinc lapası diyetine girdim oda iki gün biraz zor geçiyor

pirinc lapami yaklasik iki saat once yedim simdide bir elma yedim suyumu iciyorum yesil cay veya form cayi iciyim diyorum
valla tablo cok guzel handeryanin ellerine saglik

canim form da biraz baktim,
lapayi yagsiz ve tuzsuz yapioruz demi? icine baharat atasam olur demi canim:)
2 gün boyunca uyguluoruz,
kahvatli normal yapioruz, diger ögünler lapa dimi canim?

evet baharat koyabılırsın iki gun yenecek hem senın reglı olman ıyı oldu cunkı bu zamanda dr onerıyormuş

herkese tekrar slmmm
umarım herkes iyidirr
umarım tığ gibi oluruz
sürekli güzel elbiselere bakıyorum
beni motlve etsinler diye
işe yarıyo kızlarr

bu arada ben 81 e düştüm
bünyem çabuk verir
çabukda alır
iş verip te tekyrar almamakta
görüşmek üzere bei de klisteye eklerseniz sevinirimm

kızlar ben şimdiden listemi yazmak istiyorum... az önce ailece görüştüğümüz bi ark. aradı akşam ya siz gelin yada biz. görüşelim dedi. akşam giremeyebilirim..
sabah ==== 1 dilim kepek ekmek, yarım kk peynir,domates,1 bardak yarım yağlı süt
ara ====== -
öğlen ==== 1 fincan neskafe (okul dönüşü ark. uğradım)
ara ====== 1 tane kivi
akşam === 1 küçücük porsiyon tavuklu kabak(lavitamın tarifi),yeşil salata,yoğurt (birazdan yicem)

şimdilik 2,5 lt. suyumu içtim... spora gidemedim.

kızlar bende yediklerimi yazıyorum
sabah : corn flakes
ara : yok
öğlen : 1 tabak bakla yemeği yoğurtlu, 4 kaşık bulgur pilavı
ara: 1 gevrek
akşam : yemek yemeği düşünmüyorum. Ot haşlamalarım var onu yiyeceğim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…