80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çizelgemi değiştirdim bakalım bu beni motive edecekmi şakkıdı yeni çizelge yeni bir başlangıç bakalım Allah büyüktür inşallah işe yarar :Saruboceq:

heryerim agrıyor haftasonu çok yogun ve koşturmalı geçti acayip uykusuzum. akşamada misafirlerim var inşallah sagsaglim atlatırım akşamı boshayallersmile

inş canım..neden olmasın..nerde oturucak biliyormusun semt ?
aman aman dur canım beniim pc bir gidiyor bir geliyor manyak etti beni..ben burdayım canım..dök içini:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende burdayım denizcim...:)))
heryerim agrıyor haftasonu çok yogun ve koşturmalı geçti acayip uykusuzum. akşamada misafirlerim var inşallah sagsaglim atlatırım akşamı boshayallersmile

al bendende o kadar havalardan sanırım yaa..ben öldürdüm kendimi yürüyüş yaparken ondanda olabilir..kaydirigubbakcemile3

cuma tatildi...sabah erkenden kalktım...kuzenimide ( teyze kızı oda benim gibi tiroidli )aldım 15 aylık oğlu var bıraktık babaanneye...doğru semt parkına.. 1,5 saat tempolu yürüyüş..zemuszemus
cumartesi yine 1,5 saat yürüyüş..zemuszemus
düğünden dönüşte arkadaşımda kaldım..pazar sabahı onuda kaldırdım..2 saat te onla yürüdük...birazda spor aletlerinde bacak çalıştım..bacaklarımın acısına yürüyemiyorum...mafoldumben

bu kadar harekete can mı dayanır akannehir

evet semacım ya valla çok yormuşsun kendini dikkat et güçten kuvvetten düşme aman..
avcılardan ev aldılar ya canım orda oturcaklar..ben de çekmeköyde oturuyorum bizim oralar yazın çok güzel oluyor hepinizi beklerim kızlar..

bugünkü menüm sabah:
2 avuç fındık
bol peynir
1 dilim çavdar ekmeği
öğle:4 köfte bir parça haşlanmış et
1 kase yoğurt
yarım tabak pırasa
birazdan aramı yapcam:
5 ç,lek+1 portakal+1 activia ve fındık..

slm kızlar bu hafta diyetim biraz depreme uğradı...4.5 şiddetinde sallandı...ama çok şükür fazla ölü olmadı belkide yaralanan vardır bunu cuma günü öğrenecezzz...

BUGÜNKÜ MENÜM...

SABAH:
1 yumurtayla sucuklu olmet,1 dilim ekmek domates salatalık

ARA:
yarım muz,1 türk kahvesi

ÖĞLE:
1 tabak fasülye,,5 yk bulgur

ARA:
1 elma,1 avuç erik,1 mavi yeşil diyet biskivü(167 kalori))
1 türk kahvesi
AKŞAM:
1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt

ARA.
1 elma,1portakal

kızlar bu hafta kötüyüm yaaaaa biraz bana kızın da şu diyeti bozmuyum....kendime gelmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm..
alsanaalsanasmile :mymeka: klava:klava:

bugün bende bir keyifsiizm sebebini bilmiyorum ama
yemek yapıyorum bende şimdi

galeta unlu tavuk
patates mücver ve pilav
valla ben bıktım yemek yapmaktan haaa

neslihancım işin ez zor kısmını ve en zor günleri atlattın ve artoık vücudun diyet yapmaya alıştı şimdi sen diyeimimi bırakıcaksın yaniii

slm kızlar geçmişi okudumda pes etmek yok başarıcaz:)
bu arada çok yoğun bir iki ay beni bekliyor okul staj ve sınavlar bu süre içinde spora vakit ayırmakta zorlanacam gerçi okula yürüyerek gitsem ordanda hastaneye yürüsem canım cıkar mı diye korkuyom ama başka çare yok bu kilolardan kurtulacaz. bu arada yemeğimi sefer tasıyla götürmem lazım malum dışarda yenecek pek birşey yok ama ne götürebilirim onu düşünüyorum karakara önerileriz varsa sevinirim.:dance:
ayrıca bahsettiğinz sudan bende yaptım az önce mütiş güzel kokuyo umarım tadıda güzeldir soğusun içicem az sonra:)turkbayragi

arkadaslar kimse yazmiyo biraz daha aktif olalim lutfennn.. Bildiginiz gibi bugun ilk gunum..

Sabah uyandim elli mekik cektim

elma sirkeli suyumu ictim (igrenc kokuyo)
sicak su ictim bir bardak
kahve ictim tatlandirici
iki kiprit kutusu peynir ve bir dilim ekmek
domates ve salatalik

oglen arasi iki kaysi
yine sicak su bir bardak

kelogs bir kase yari yagli sutle

aksam iki patates domates salatalik

güne iyi baslamistim sonra bir kac saat carsida dolastim arkadasla yemege ciktik olan oldu

pilav üstü döner yedim baya coktu bitiremedim ama sanki migdem irtilcak gibi hissetdim birden okadar yiyince, yanindada bir kutu kola gitti bütün emeklerim, bir övün yetiyor bana zaten kilo yüklemeye of ooooffff

etrafimdaki herkes beni siddetle rejimden cikarmaya calisiyor yahu olacak sey degil

Saglik olsun Seyhan.. yarin bugunu unutarak devam edersin diyetine.. hem iyi yol katletmissin.. Neden caydirmaya calisiyorlar diyetinden?

ayyy ne güzel cok sevinmistir kesinzemuszemus

selam canim hosgeldinzemuszemus

tencereden sürahiye aktarırken yarısını döktüm boşa

:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alemsin vallah masumm hic gülesim yoktu

seninkilerede sana cekmis galiba unlar falan havada ucucsmuskaydirigubbakcemile3

bosver canim fazla kafaya takipta moralini bozmayerimseniben

agzindan bal damliyor canim, hadi bakalim insallahyerimseniben

BEDEN ACI CEKTİKCE RUH CİCEK ACAR lütfen kızlar biraz gayret ruhumuzunda bedenimizinde mutlu olacagı günler yakında

ayyy insallah yayerimseniben

masallah masallahbuyrunnnnnnnnn

okadarda degil canim sen benim su son üc günde yediklerimi duysan eyvahedigeldismile kulaklarimdan tavana asarsin beni kesinklava:

arkadaslar elma sirkeisini icen varmi aranizda

ben hic icmedim

ya aslinda burasi böyle olmuyordu sadece hafta sonlari böyle olur bugün pazartesi niye böyle oldu bende anlamadim:1no2::1no2:

ben haftasonu disardaydim ve hep disardan yedim
yalan oldu benim diyet anlayacaginiz
insallah yarindan itibaren normale dönerim
esimde bana iki gündür sen zayiflamissin diyo hosuma gitti vallah:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…