- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
çizelgemi değiştirdim bakalım bu beni motive edecekmi şakkıdı yeni çizelge yeni bir başlangıç bakalım Allah büyüktür inşallah işe yarar :Saruboceq:
inş canım..neden olmasın..nerde oturucak biliyormusun semt ?ayy canım ya kıyamam ben ona emindim ben zaten güzel gelin olacağına..fotolarını merakla bekliyorum gelsin bir balayından da atsın fotolarıne iyi ettin keşke ben de gidebilseydim neyse sonra birlikte evine gidelim canım..olur mu??
güldal da gelir..kaynatırız..bana da beklerim birgün..
bende burdayım denizcim...:)))aman aman dur canım beniim pc bir gidiyor bir geliyor manyak etti beni..ben burdayım canım..dök içini:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heryerim agrıyor haftasonu çok yogun ve koşturmalı geçti acayip uykusuzum. akşamada misafirlerim var inşallah sagsaglim atlatırım akşamı boshayallersmile
bende burdayım denizcim...:)))
al bendende o kadar havalardan sanırım yaa..ben öldürdüm kendimi yürüyüş yaparken ondanda olabilir..kaydirigubbakcemile3
cuma tatildi...sabah erkenden kalktım...kuzenimide ( teyze kızı oda benim gibi tiroidli )aldım 15 aylık oğlu var bıraktık babaanneye...doğru semt parkına.. 1,5 saat tempolu yürüyüş..zemuszemus
cumartesi yine 1,5 saat yürüyüş..zemuszemus
düğünden dönüşte arkadaşımda kaldım..pazar sabahı onuda kaldırdım..2 saat te onla yürüdük...birazda spor aletlerinde bacak çalıştım..bacaklarımın acısına yürüyemiyorum...mafoldumben
güne iyi baslamistim sonra bir kac saat carsida dolastim arkadasla yemege ciktik olan oldu
pilav üstü döner yedim baya coktu bitiremedim ama sanki migdem irtilcak gibi hissetdim birden okadar yiyince, yanindada bir kutu kola gitti bütün emeklerim, bir övün yetiyor bana zaten kilo yüklemeye of ooooffff
etrafimdaki herkes beni siddetle rejimden cikarmaya calisiyor yahu olacak sey degil
slm kızlar nasılsınız...geçmişe sonra bakıcam...dün akşam adaerrin düğününe gittim...çok güzel bir gelin olmuştu...düğün akşam olduğundan yolumda uzaktı fazla kalamadım...şok oldu beni görünce çok sevindi...ALLAH mesut etsin..herşey çok güzeldi...
selamlar arkadaşlar...Bende sizlerle beraber bu maratona katılmak isterim.89 kili ile start verip 70 te finish çizgisini görsem...Daha önce yapmıştım sanırım şimdi sizlerle fikir alışverişi içinde daha kolay olacaktır.Hadi bakalım kolay gelsin...
tencereden sürahiye aktarırken yarısını döktüm boşa
hiçbir bahanenin arkasına sıgınmıyorum iradesizim işte tüm sebep kendi iradesizliğim. aldıgım kararlara uymuyorum.sonrada vicdan azabı duyuyorum.:mymeka:kendimi dövesim var.bide eşim ikidirhem bi çekirdek giyinip karşıma geçip yakışıklımı karıcım demiyormu hepten ölüyorum sinirden tabiki belli etmiyorum ama annemle eşim haftasonu deli ettiler beni delikafadulden
herkeze slm kızlar hiç kimse moralini bozmasın.ben inanıyorum hepimiz hedeflerimize ulaşacağız.tabi ki bu yolda kilo vermede yavaşlamalar, fazla kaçırmalar,durmalar,hatta kilomuzda artış bile olabilir ama biz madem burda hep birlikteyiz birbirimize destek olup,moral verip bu işin üstesinden gelceğiz.tabiki etrafımızdakiler bizi anlayamayabilir.ama burda herkez birbirini çok iyi anlıyor.çünkü hepimizin sorunu ortakkaydirigubbakcemile5 belki daha önceki denemelerimizde kendi adıma konuşuyum vazgeçmeseydim bu kadar kilo almıycaktım.1-2 kilo arttım diye bırakmasaydım kendimi bu kilolara çıkmıycaktım o yüzden pes etmiyceğiz.hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez.opuyorumnanaktan
BEDEN ACI CEKTİKCE RUH CİCEK ACAR lütfen kızlar biraz gayret ruhumuzunda bedenimizinde mutlu olacagı günler yakında
inş canım..neden olmasın..nerde oturucak biliyormusun semt ?
bende burdayım denizcim...:)))
al bendende o kadar havalardan sanırım yaa..ben öldürdüm kendimi yürüyüş yaparken ondanda olabilir..kaydirigubbakcemile3
cuma tatildi...sabah erkenden kalktım...kuzenimide ( teyze kızı oda benim gibi tiroidli )aldım 15 aylık oğlu var bıraktık babaanneye...doğru semt parkına.. 1,5 saat tempolu yürüyüş..zemuszemus
cumartesi yine 1,5 saat yürüyüş..zemuszemus
düğünden dönüşte arkadaşımda kaldım..pazar sabahı onuda kaldırdım..2 saat te onla yürüdük...birazda spor aletlerinde bacak çalıştım..bacaklarımın acısına yürüyemiyorum...mafoldumben
slm kızlar bu hafta diyetim biraz depreme uğradı...4.5 şiddetinde sallandı...ama çok şükür fazla ölü olmadı belkide yaralanan vardır bunu cuma günü öğrenecezzz...
BUGÜNKÜ MENÜM...
SABAH:
1 yumurtayla sucuklu olmet,1 dilim ekmek domates salatalık
ARA:
yarım muz,1 türk kahvesi
ÖĞLE:
1 tabak fasülye,,5 yk bulgur
ARA:
1 elma,1 avuç erik,1 mavi yeşil diyet biskivü(167 kalori))
1 türk kahvesi
AKŞAM:
1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
ARA.
1 elma,1portakal
kızlar bu hafta kötüyüm yaaaaa biraz bana kızın da şu diyeti bozmuyum....kendime gelmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm..alsanaalsanasmile:mymeka: klava: klava:
arkadaslar elma sirkeisini icen varmi aranizda
arkadaslar kimse yazmiyo biraz daha aktif olalim lutfennn.. Bildiginiz gibi bugun ilk gunum..
Sabah uyandim elli mekik cektim
elma sirkeli suyumu ictim (igrenc kokuyo)
sicak su ictim bir bardak
kahve ictim tatlandirici
iki kiprit kutusu peynir ve bir dilim ekmek
domates ve salatalik
oglen arasi iki kaysi
yine sicak su bir bardak
kelogs bir kase yari yagli sutle
aksam iki patates domates salatalik
güne iyi baslamistim sonra bir kac saat carsida dolastim arkadasla yemege ciktik olan oldu
pilav üstü döner yedim baya coktu bitiremedim ama sanki migdem irtilcak gibi hissetdim birden okadar yiyince, yanindada bir kutu kola gitti bütün emeklerim, bir övün yetiyor bana zaten kilo yüklemeye of ooooffff
etrafimdaki herkes beni siddetle rejimden cikarmaya calisiyor yahu olacak sey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?