80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet nasil gidiyor yaptigin belirli spor varmi
sen tam olarak nerdensin

sorguya ceker gibi oldu dimi

diyet iyi gidiyor gibi hafta sonları biraz kaçırıyorum.kaydirigubbakcemile3 aslında spor olarak yürüyüş yapıyım dedim dedim ama daha ikinci günden ayağımı burktum baya bi kötü oldu acillik oldum.şimdi iyi 2-3haftadır yürümüyorum mekik çekiyorum bol bol
konyadan katıldım aranıza

ay gecmis olsun canim

bitanem sen nerelisin?

ben dogma büyüme almanyadan dortmunda yakin bir yerden
bursaliyim esimde malatyali

herkese günaydın ben yürüyüşe cıkmaya calışıyorum ama dışarda yagmur var neyse biraz bekleyeyim belki durur durmasa evde yürüyecegim

günaydın kızlarrr akşam uyuya kalmışım saat 10 da valla süper olmuş bundna sonra erken yatıcam

paylaşım az diye şikayette bulunana ark bir tek gece paylşaımd abulunmak olmuyor
valla ben dün akşaama kadar burdaydım ama baktım kimse yazmıyor bende yazacak bir şey bulamadım

akşamda uyuya kalmışım

paylaşımın artıp buranın aktif olmasını istiyorsanız günün hersaatinde paylaşımd abulunalım lütfen
tbaiki imkanlar doggrultusunda

mutlu günler herkese

sonuna kadar sana katılıyorum banuucumm olumunekankayizsmile

Gunaydin arkadaslar, umarim iyisinizdir.. Ben yarim saat once uyandim valla karnim agridi niyeyse cok ozur dileyerek soyluyorum ihsal oldum.. Dun cok sivi seyler tukketim ondandir.. Ama benim cikolata krizi geldi gecenin bir yarisi kendimi zor zaptettim bugun biraz daha oturakli yapacagim monumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…