- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
günaydın deniz nasılsın
ay ben varya neredeyse 2.5 yıl sonra koltukta sızarakk uyumuşum çok keyifliyimmm
Gunaydin arkadaslar, umarim iyisinizdir.. Ben yarim saat once uyandim valla karnim agridi niyeyse cok ozur dileyerek soyluyorum ihsal oldum.. Dun cok sivi seyler tukketim ondandir.. Ama benim cikolata krizi geldi gecenin bir yarisi kendimi zor zaptettim bugun biraz daha oturakli yapacagim monumu..
günaydın kızlarrr akşam uyuya kalmışım saat 10 da valla süper olmuş bundna sonra erken yatıcam
paylaşım az diye şikayette bulunana ark bir tek gece paylşaımd abulunmak olmuyor
valla ben dün akşaama kadar burdaydım ama baktım kimse yazmıyor bende yazacak bir şey bulamadım
akşamda uyuya kalmışım
paylaşımın artıp buranın aktif olmasını istiyorsanız günün hersaatinde paylaşımd abulunalım lütfen
tbaiki imkanlar doggrultusunda
mutlu günler herkese
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine saglıgından olma
Gunaydin masumm, sanirim banaydi bu mesaj. Valla haklisin aslinda biraz daha aktif olmam gerek. ama ne yazacagimi bilmiyorum daha yeniyim cok.. Ve paylasmaya alisik degilim diyetlerimi.. elma sirkesi iciyormussun faydasini gordunmu? birde ben kalori hesabi yapmaya karar verdim artik 800 kaloriyi gecmemeye calisacagim..
bir kadın evet msj sanaydı şekerim bak ne kadar paylşım okadar motive
denizz evet içiyorum cnm çayı ve tok tutuyor beni sendede öle oldumu
şimdi çocuklara kahvaltı yaptırcam ayrıntılı yazarım
bir kadın kafayımı yedin sen 800 cal diyet olurmu hiç benimki 1300 kalori
öncelikle aramıza hoşgeldin...ben sema canım ben çalışıyorum yemeğimi evden taşıyorum..işyerimde yemek çıkmıyor..dışardan salata bile yenmiyor üzerinde ağır soslar mayonezler falan..küçük saklama kapları aldım kendime zaten yemeği fazla sulu yapmam ben hem sevmiyorum hemde taşımak daha kolay oluyor.. çorba bile getiriyorum..slm kızlar geçmişi okudumda pes etmek yok başarıcaz:)
bu arada çok yoğun bir iki ay beni bekliyor okul staj ve sınavlar bu süre içinde spora vakit ayırmakta zorlanacamgerçi okula yürüyerek gitsem ordanda hastaneye yürüsem canım cıkar mı diye korkuyom ama başka çare yok bu kilolardan kurtulacaz. bu arada yemeğimi sefer tasıyla götürmem lazım malum dışarda yenecek pek birşey yok ama ne götürebilirim onu düşünüyorum karakara önerileriz varsa sevinirim.:dance:
ayrıca bahsettiğinz sudan bende yaptım az önce mütiş güzel kokuyo umarım tadıda güzeldir soğusun içicem az sonra:)turkbayragi
canım keşke sade yeseydin yanında salatayla pilavsız ve ekmeksiz kola yerine ayranı tercih etseydin masum bir öğün olurdu...güne iyi baslamistim sonra bir kac saat carsida dolastim arkadasla yemege ciktik olan oldu
pilav üstü döner yedim baya coktu bitiremedim ama sanki migdem irtilcak gibi hissetdim birden okadar yiyince, yanindada bir kutu kola gitti bütün emeklerim, bir övün yetiyor bana zaten kilo yüklemeye of ooooffff
etrafimdaki herkes beni siddetle rejimden cikarmaya calisiyor yahu olacak sey degil
ohh ne güzel motive etmiş seniolumunekankayizsmileben haftasonu disardaydim ve hep disardan yedim
yalan oldu benim diyet anlayacaginiz
insallah yarindan itibaren normale dönerim
esimde bana iki gündür sen zayiflamissin diyo hosuma gitti vallah:kedi:
hoşgeldin aramıza canım...geçmiş olsun..a.s.diyet iyi gidiyor gibi hafta sonları biraz kaçırıyorum.kaydirigubbakcemile3 aslında spor olarak yürüyüş yapıyım dedim dedim ama daha ikinci günden ayağımı burktum baya bi kötü oldu acillik oldum.şimdi iyi 2-3haftadır yürümüyorum mekik çekiyorum bol bol
konyadan katıldım aranıza
canım ben gündüz burdayım...akşam evde pc bana kalmıyor..günaydın kızlarrr akşam uyuya kalmışım saat 10 da valla süper olmuş bundna sonra erken yatıcam
paylaşım az diye şikayette bulunana ark bir tek gece paylşaımd abulunmak olmuyor
valla ben dün akşaama kadar burdaydım ama baktım kimse yazmıyor bende yazacak bir şey bulamadım
akşamda uyuya kalmışım
paylaşımın artıp buranın aktif olmasını istiyorsanız günün hersaatinde paylaşımd abulunalım lütfen
tbaiki imkanlar doggrultusunda
mutlu günler herkese
günaydın canımolumunekankayizsmileherkese günaydınnn a.s
ben pek anlayamadım canım bunun neresi keyifli..kafamçokkarıştıgünaydın deniz nasılsın
ay ben varya neredeyse 2.5 yıl sonra koltukta sızarakk uyumuşum çok keyifliyimmm
800 kalori çok az canım..1200,1300 olsa daha iyiGunaydin masumm, sanirim banaydi bu mesaj. Valla haklisin aslinda biraz daha aktif olmam gerek. ama ne yazacagimi bilmiyorum daha yeniyim cok.. Ve paylasmaya alisik degilim diyetlerimi.. elma sirkesi iciyormussun faydasini gordunmu? birde ben kalori hesabi yapmaya karar verdim artik 800 kaloriyi gecmemeye calisacagim..
selam canım..olumunekankayizsmileselam kızlar naısl keyifler..tam arkamda toplantı vardı açamadım neti..
selam deniz cim masum cum nasilsiniz guzeller
kızlar çok rica ediyorum mutalaka zaman ayırıp şu başarı öyküsünü okuyun:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflayan-bayanin-motivasyon-dolu-oykusu.html
ne zamandan beri iciyorsun ve yararini gordunmu adatoprak
ortim kk ya üye olma nedimdi benim o başarı öyküsü defalarca okumuşumdur epeydir bakmıyordum bi daha okuyum acayip motive ediyo insanı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?