80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım.dikkat et kendine saglıgından olma

Gunaydin masumm, sanirim banaydi bu mesaj. Valla haklisin aslinda biraz daha aktif olmam gerek. ama ne yazacagimi bilmiyorum daha yeniyim cok.. Ve paylasmaya alisik degilim diyetlerimi.. elma sirkesi iciyormussun faydasini gordunmu? birde ben kalori hesabi yapmaya karar verdim artik 800 kaloriyi gecmemeye calisacagim..

ne yaptın sen hastalanırsın hiç 800 kaloriyle gezilirmi.zaten vücudun kendi işlevleri için kaloriye ihtiyacı var bence çok saglıksız canım bi uzmandan yardım alsan daha uygun olabilir

bir kadın evet msj sanaydı şekerim bak ne kadar paylşım okadar motive

denizz evet içiyorum cnm çayı ve tok tutuyor beni sendede öle oldumu

şimdi çocuklara kahvaltı yaptırcam ayrıntılı yazarım
bir kadın kafayımı yedin sen 800 cal diyet olurmu hiç benimki 1300 kalori

Bugunku monum:

elma sirkeli suyum 1 bardak

2 bardak iliktan biraz sicak su

09h' bir porsiyon kelogs yari yagli sutle

Oglen salata ve bir dilim ekmek yemeyi dusunuyorum yaninda bir haslanmis yumurtayla
aksam brokoli patates haslamasi ve haslanmis but

ara monulerde meyva ve yogurt..

bu arada alisverise cikacagim sekersiz cikolata, ve aktiva alacagim..

bu arada arkadaslar tartidan nefret ediyorum ama almam gerek sanirim.. haftada bir gidip tartilmak bana daha cazip geliyo. Cunku evde tarti olursa bende takinti yapiyor..

800 kalori nedense dilime kolay geliyor.. Bak canim dunku ve bugunku mönüme.. Ben ancak yazip gorev haline getiriyorum yoksa cok uzun zamandir yapmadigim icin disiplin sart bana.. Onceden yazip uyguluyorum.. Ama sanirim 800 kalori sok diyet olmus olur..

Eski aliskanliklarimdan kurtulmak zaten kilo kaybina yol acar (ekmek, cola, cikolata)'yi birakmak, su icmek gibi.. sebzeye agirlik vermek..

Birde bende cocuk yok... ve Esim ciddi anlamda kilo kaybetti ve o'da kilo almak icin ozel diyet uyguluyor daha dogrusu ben uygulatiyorum dusunun artik moral bozuklugunu..

selam canlarııımmm bu ara giremiyorum kusurta bakmayın o kadar koşuşturmama rağmen kilom yernde sayyr değişik bi şeyler yapmam gerek galiba artıııkkkalsanaalsanasmile
bugün konferansımız var yine çok koşturcam muhtemelen yemek bile yiyemicembilmiyorumkismile ama neyse bakarız artık olumunekankayizsmilekızlar yaa burda hava karışık güneş var ama soğuk beyaz bi şeyler giysem çok mu abes oluuur noolur yardımmmmeyvahedigeldismile

merhaba yeni gelen arkadaslar, ben simdi ev isi yapacagim.. Tempolu bir sekilde sonra cikar alisveris yapar oglen yemegimi hazirlarim.. ogunlerinizi aksatmayin arkadaslar

öncelikle aramıza hoşgeldin...ben sema canım ben çalışıyorum yemeğimi evden taşıyorum..işyerimde yemek çıkmıyor..dışardan salata bile yenmiyor üzerinde ağır soslar mayonezler falan..küçük saklama kapları aldım kendime zaten yemeği fazla sulu yapmam ben hem sevmiyorum hemde taşımak daha kolay oluyor.. çorba bile getiriyorum..
canım keşke sade yeseydin yanında salatayla pilavsız ve ekmeksiz kola yerine ayranı tercih etseydin masum bir öğün olurdu...klava:
ben haftasonu disardaydim ve hep disardan yedim
yalan oldu benim diyet anlayacaginiz
insallah yarindan itibaren normale dönerim
esimde bana iki gündür sen zayiflamissin diyo hosuma gitti vallah:kedi:
ohh ne güzel motive etmiş seniolumunekankayizsmile
hoşgeldin aramıza canım...geçmiş olsun..a.s.
canım ben gündüz burdayım...akşam evde pc bana kalmıyor..
herkese günaydınnn a.s
günaydın canımolumunekankayizsmile
günaydın deniz nasılsın
ay ben varya neredeyse 2.5 yıl sonra koltukta sızarakk uyumuşum çok keyifliyimmm
ben pek anlayamadım canım bunun neresi keyifli..kafamçokkarıştı
800 kalori çok az canım..1200,1300 olsa daha iyi
selam kızlar naısl keyifler..tam arkamda toplantı vardı açamadım neti..
selam canım..olumunekankayizsmile
selam deniz cim masum cum nasilsiniz guzeller

selam süreyya..nasılsın..olumunekankayizsmile

semaa cnm benim kiz bebeklerim var biliyorsun ve uyku bana haram 2.5 yıldır neredeyse
eskiden çok yapardık sızma keyifni ama şimdi çocuları uyut evi topla mutfagı topla makinayı boşalt derken gece olurdu
dün dizi izlerken uymuşum bunun için keyfili şekeirm anladınmı

birkadın bak ne güsel paylaşım yapıyorsunn burası nekadar yogun olursa okadar ii olur
proteyini öglen ye
sebzeyi akşam yemeye çalış

ortim kk ya üye olma nedimdi benim o başarı öyküsü defalarca okumuşumdur epeydir bakmıyordum bi daha okuyum acayip motive ediyo insanı a.s

minecim naıslsın canım ne zamandır denk gelemiyoruz özledim seni ortim..
kesinlikle okurken acaba bunları ben mi yazdım dedim (hissettiklerini öyle güzel yansıtmış ki)
bir gaza geldim sorma gitsin canım hemenn bir kez daha oku lütfen..

Banucum nasıl keyifler??bugün kimseler yok ya ben de şimdi yemekten geldim bugünkü menümü yazayım
sabah:sosisli,peynirli,rondodan çekilmiş fındıklı omlet
1 dilim çavdar
öğle:3 kadınbudu köfte
1 tabak z.yağlı fasulye
yoğurt
arayı da fındık activia çilek portakalla yapıcam işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…