kendimi acayip yorgun ve uykulu ,miskin hissediyorum.bu havalar mahvetti beni.hergün kendime söz veriyorum bugün spor yapacagım diye ama nerdeeeeee.totomu kaldırmayı bırtakın hafif kıpırdatıcam diye aklım çıkıyor.işlerim birikti .Allahım sen yardım et bahar depresyonuna mı girdim acaba :sinifsinif:
nihalcim öle valla yarım kase sütlaç ve 2 gofret bugün ki kaçagım ama napıyım adet bilem olmadım daha cnm sıkkın zaten
bi kahve içeyim şekersiz
ben de ne zamandır kaçak yapmıyorum fena azıtcam yakında gibi geliyor ama hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile3sıkma canını..keyif alacağın şeyler yap..konuyu ortaya taktın mı tamam kilitlenip kalıyorsun canım...bir günde bir ayda hatta bir yolda almadık bu kilolları yavaş yavaş vericez..kendimizi severek ama..
(psikoloğa gidiyorum ya bak nasıl kendimi sevmeye başladımlülülülülülü
özledim sizleri dün giremedim anahtarı evde unutup dışarda kalınca eşimin işten dönmesini bekledim eve akşam 7.30 ta girdim bir ara açtım ama çıktım çünkü vakit dardı ve yemek yemeliydim dün şekersiz nescafe ve gofret kaçamağım oldu
bugünse şimdilik birşey olmadı bakalım nolcak bu hafta iyibirşeyler olsun istiyorum sonuç olarak
selam tatlım hoşgeldin..ay en sinir olduğum şeydir kapıda kalmak..kötü olmuş canım..
iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun canım..
ben iyiyim ya nolsun misafirlerim gitti.hayli yorucu ve gergin günler geçirdim..hala da geçiriyorum aslına bakarsanız..akşam oturuyoruz bunlara künefe getirtmişim hataydan keyifler yerinde sonra bir tel..kaynım deli gibi ağlıyor telde..herkesin ödü koptu..tansiyonları yükseldi hadii onları toparlamaya sakinleştirmeye çalış..vs...eltimlerin evliliği bitiyor sanırım ondan kayınvalidem de kalacaktı bir hafta ama kalmadı gitti..sürekli tel görüşmeleri bağrış çığrışlar ben de alışkın değilim böyle şeylere bayağı bir gerildim..
bu akşam kafa dinlemek istiyorum ya bakalım artık..
" Yola çıkınca her sabah,
Bulutlara selam ver,
Taşlara, kuşlara,
Atlara, otlara,
İnsanlara selam ver.
Ne görürsen selam ver.
Sonra çıkarıp cebinden aynanı
Bir selam da kendine ver.
Hatırın kalmasın el gün yanında
Bu dünyada sen de varsın!
Üleştir dostluğunu varlığa,
Bir kısmı seni de sarsın."
Üstün Dökmen
hımm üzüldüm canım ya inşallah hallolur
bugün bende hani dünün acısını çıkarıp gidip uzanayım diyorum ama ütü var ona kalkıcam senle yazıştım ya şimdi bana yine bi haller olur hemencecik hepsinin hallederim
bu kaç oldu ya 4-5 unuttum artık daha 2 yıl bile dolmadı evliliklerinde gelecek yok ya neyse haklarında hayırlısı diyelim..
ütü işini büyütme gözünde ben tv nin karşısına geçiyorum hiç anlamadan bitiyor..aralarda mola falan veriyorum ohh..gerçi bu aralar eşim çalışmadığı için rahatım ütü derdim pek kalmadı bu da iyi yani kaydirigubbakcemile3
selam sana güzel insankaydirigubbakcemile3paylaştığın için tşkler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?