merhabalarr..
Ben de uzun zamandir kk uyesiyim, bura ve burdaki arkadaslarim sayesinde 96 kilodan 79lari gordum :) Ancak hukuk fakultesi son sinif ogrencisi olarak, vize sinavlari, mezun olma telasi derken, 83 bucuk kiloya geri donus yaptim :sinifsinif: ancak haziranin 2. haftasinda ablamin dugunu var ve ben ben kiloyla kendime uygun bir tuvalet bulmam imkansiz gibi bise... boyum 1. 76 ve kilom 83.5.. beni de araniza kabul ederseniz cok sevinirim :)
ya bugün doktora gittim gine yumurtlamam nasil diye bakilcakti, iki kez gittim bu yumurtlama döneminde
ama hala olmamis bu cuma gine gitcem eger yumurtlama olmuyorsa sorun var demek. doktor aslinda olmasi lazimdi simdiye kadar dedi. ben bende hic bir sorun yok sanmistim, cok üzüldüm ya, arabaya bindim aglamamak icin kendimi zor tuttum gözlerim doldu.
aslinda dini bilgisi cok olan biriyim, bun larinda allahdan geldigini, ve benim hakkimda hayirlisinin böyle oldugunu biliyorum, ama ginede kötü oldum.
allahim sen istegen herkese hayirli evlartlar ver yarabbim
cnm benimd eöle işte yumurtalama geç oluyor
basit bir problem o bitanem sıkma canını
hosgeldin canimzemuszemus
ya kaynanam börek getirdi
bitane ispanakli yedim
sagolsun bana özel yagsiz yapar
Afiyet olsun bitanem :) dusunceliymis..
aksam yemegimide yedim..
Tükettigim mönüyü yazayim
sabah uyandim kol arkasi degnek hareketi 100 kere
elma sirkeli su bir bardak
sicak su
sabah yemegim
1 kase kelogs (200kl)
bir yeni dunya(40kl)
ara
yesil cay
bir kase yogurt (100kal)
oglen
bir patates (90 kl)
uc kusbasi kuzu eti (uc kare) (sanirim 150kal)
kahve sekersiz
aksam yemegim
200 gram haslanmis brokoli (70 kal)
200 gram haslanmis tavuk gohsu(200)
ismim Ayfer cnm yok mahsuru.. E her kadindan bir kadinim iste :)
Adatoprak bende sitede okudum zayiflamak isteyen bazi kadinlar cigneyip yutuyorlarmis ustunede bir bardak elma sirkesi iciyorlarmis.. iyi sonuc aldiklarini soyluyorlar acligi gideriyormus kilo kaybettiriyormus bende merak ettim Belcikada oldugum icin o sandalozun es anlamini ariyorum ingilizce fransizca almanca'ki burda arayip bulayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?