80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet b yürüyorum artık hafta içi yürüyecegim hep kendimi iyi hissediyorum yalnız ben cok hızlı yürüyemiyorm normal tempoda

merhaba kizlar, masum ve selma umarim iyisinizdir ne guzel sabah yuruyuslerinizi yaptiniz bol oksijen ve hareketlerde bulundunuz birde ben kendimi disari atsaydim sabahlari isim yok gucum yok sanki bir el beni tutuyo.. Valla ben kahvalti yapacagim simdi..

elma sirkeli suyumu ictim

kahvaltim:
cay tatlandiri
bir kati yumurta
diyet kasar peynir bir dilim
bir kiprit kutusu beyaz peynir

cok aciktim valla..

selam canım bence işin yoksa cık dışarı yürüyüşünü yap daha mutlu olacaksın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim selmacım sen nasılsın canım?
eski düzenime döndüm çok mutluyum...
biraz daha hareketlerimi artırsam iyi olıcak evde iki günde bir leslie mi yapsam diyorum..dr um sporu yasakladı ama o çok yormuyordu sonuçta..

nihal artık günlar uzadı akşamları eşinide al biraz yürüyün bence yarım saat yürüsen yeter bence

valla yürümeyi bende çok seviyorum
ayfer valla çıkm yürü yaben eve gelip birde iki çocukla ugraşıyorum akşama kadar

selma abla
sen hafta içimi yürüyorsun sadece bende hafta içi yürüyorum h.sonu yürüyeömiyorum 5 günde yeter sanırım dimi

evet masumcum ben sadece hafta içi yürüyorum yeterli bence cünki dr haftanın üç dört günü yürüsenız yeterli diyorlar

birde dün doktor yürüyüşü kesinlikle ac karnına yapmayın diyor ben cıkmadan önce küçük bir parca yıyorum önce su içiyorum sonra bişeyler atıştırıp cıkıyorum

hepinize günaydın arkadaşlara.s. kahvaltımı yaptım.
biraz peynir,2tane zeytin
domates,salatalık
1bardak şekersiz süt
1dilim küçük kepek ekmek
ha birde aç karnına elma sirkeli su 1bardak
şu anda yeşil çay içiyorum 1bardak
böyle işte:içelim:

:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

Herkese günaydınn .. a.s.

Kalktım kahvaltımı yaptım .nedense sabahları peynir zeytin yumurta çekmiyor artık canımbende kflakes lerden aldım 2-3 çeşit onlarla yapıyorum 2 gündür .. hem daha düşük kalori hemde gerçekten çok doyurucu oluyor tavsiye ederim :teytey:

benimde fırsatım kalmıyor zaten hafta sonu selma abla hafta içi yetiyor
ben aç gitigimde baygınlık geçirecek gibi oluyor o yüzden az süt ile kuru meyve yiyoeum

tülay bende alcam kflekslerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…