Herkese günaydınn .. a.s.
Kalktım kahvaltımı yaptım .nedense sabahları peynir zeytin yumurta çekmiyor artık canımbende kflakes lerden aldım 2-3 çeşit onlarla yapıyorum 2 gündür .. hem daha düşük kalori hemde gerçekten çok doyurucu oluyor tavsiye ederim :teytey:
günaydın güzeller..
hepinize günaydın arkadaşlara.s. kahvaltımı yaptım.
biraz peynir,2tane zeytin
domates,salatalık
1bardak şekersiz süt
1dilim küçük kepek ekmek
ha birde aç karnına elma sirkeli su 1bardak
şu anda yeşil çay içiyorum 1bardak
böyle işte:içelim:
Gunaydin yagmur gozlu
adatoprak mönün güzel.. ben iki gundur kelogs yiyordum sabahlari ama bikkinlik veriyo her gun ayni sey bu sabah peynir sari ince kasar light, bir yumurta, bir dilim ekmek ve tatlandirici cay.. Sabahda sirkeli suymu ictim. kati yumurtaya biraz pisman oldum 146 kaloriymis.. ama olsun artik
Herkese günaydınn .. a.s.
Kalktım kahvaltımı yaptım .nedense sabahları peynir zeytin yumurta çekmiyor artık canımbende kflakes lerden aldım 2-3 çeşit onlarla yapıyorum 2 gündür .. hem daha düşük kalori hemde gerçekten çok doyurucu oluyor tavsiye ederim :teytey:
bi ara bende kelogs yiyordum dediğin gibi bıkkınlık veriyor.arada yemek daha güzel oluyor.dün internetten sandoloz sakızını araştırdım.baya kilo veren olmuş sabah o sakızı yutuyorlarmış üstüne ılık sirkeli su içiyorlarmış böyle 10 kilo veren olmuş.
ya o sandaloz sakizi afrika agaclarindan uretiliyormus ben oturdugum ulkede bulabilirim.. ama ismini bilmiyorum chwen gum sandoloz diyemem ya gidip.. Fransizca yada ingilizce ismini bilmem gerek yada almanca olsun(( turkiyeden kimseye siparisde edemem
kızlar sandoloz sakızını bende denewmeyi düşünüyorum ama emzirdigim için tereddüt edi,yorum
1 ay şu çayı içiyim sonra onu denerim
selma sema nihal izlem deniz nalcy mine ayfer adatoprak hepinize sevgiler nasilsiniz ben turkiyeye geldim simdi gene almanyadayim bende sabah yuruyusumu yaptim 40 dakika 2 saat yuruyordum
dr in dedigini uygulayacagim 3 e bolecegim yuruyuslerimi sabah oglen aksam surekli hareket lazimmis
merhaba narin nazerin nedir yeni beslenmen paylasirmisin?herkese merhaba kızlar bende yeni bir beslenme şekline geçtim bakalım inş. işe yarar.bu cumadan ümitiyim inş.
ben nejla izmirden, aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum, boyum 1,65 kilom 86
umarım bu sefer bırakmam burayı artık zayıflamak istiyorum
Merhaba Nejaras, hosgeldin aramiza valla sunu soyliyim ben yeni katildim ve cok memnunum burdan sana tavsiyem bu grubu ve diyet bolumunu iyice oku.. Heleki "basari oykulerini" yediklerini ve isteklerini paylasirsan daha verimli oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?