80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın Tülaycım ben de onlara bayılıyorum özellikle de Nesfit kırmızı meyveliye..ama bu sistemde onları yiyemiyorum bilmiyorumkismile

Gunaydin yagmur gozlu

günaydın güzeller..

adatoprak mönün güzel.. ben iki gundur kelogs yiyordum sabahlari ama bikkinlik veriyo her gun ayni sey bu sabah peynir sari ince kasar light, bir yumurta, bir dilim ekmek ve tatlandirici cay.. Sabahda sirkeli suymu ictim. kati yumurtaya biraz pisman oldum 146 kaloriymis.. ama olsun artik

bi ara bende kelogs yiyordum dediğin gibi bıkkınlık veriyor.arada yemek daha güzel oluyor.dün internetten sandoloz sakızını araştırdım.baya kilo veren olmuş sabah o sakızı yutuyorlarmış üstüne ılık sirkeli su içiyorlarmış böyle 10 kilo veren olmuş.

evet iyi oluyor her gun ayni sey yenilmiyor birde ben.. Yagsiz sutle ve icine bazen meyva dogruyorum..

ya o sandaloz sakizi afrika agaclarindan uretiliyormus ben oturdugum ulkede bulabilirim.. ama ismini bilmiyorum chwen gum sandoloz diyemem ya gidip.. Fransizca yada ingilizce ismini bilmem gerek yada almanca olsun (( turkiyeden kimseye siparisde edemem

şimdi yemekten geldim..bugünkü menüm:
sabah:fındık bol peynir yarım dilim çavdar ekmeği
öğle:1 ızgara tavuk but,1 tabak susuz nohut yemeği 1 kase yoğurt
saat 17 de de sütaş meyveli yoğurt 1 elma 6 çilek ve fındık yicem..
akşama bişi yok..

selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim yeni gelen arkadaslar hos gelmisler insaallah
kilolarinizi en hizli sagliklikli bir sekilde veririsiniz obursirin hosgeldin canim
benseni eskiden takip ediyordum
hatta seni buraya da davet etmistim yeniden basladigina
cok sevindim inan

selma sema nihal izlem deniz nalcy mine ayfer adatoprak hepinize sevgiler nasilsiniz ben turkiyeye geldim simdi gene almanyadayim bende sabah yuruyusumu yaptim 40 dakika 2 saat yuruyordum
dr in dedigini uygulayacagim 3 e bolecegim yuruyuslerimi sabah oglen aksam surekli hareket lazimmis

eh bende menumu yazayim
sabah bol eritilmis kasar peynir otlu peynir 1 deilim salam cay ceviz 100 gr
oglen kizermis et yogurtlu ispanak
ara ceviz belki peynir veya yogurt

herkese merhaba kızlar bende yeni bir beslenme şekline geçtim bakalım inş. işe yarar.bu cumadan ümitiyim inş.

kızlar sandoloz sakızını bende denewmeyi düşünüyorum ama emzirdigim için tereddüt edi,yorum

1 ay şu çayı içiyim sonra onu denerim

ben nejla izmirden, aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum, boyum 1,65 kilom 86
umarım bu sefer bırakmam burayı artık zayıflamak istiyorum

Tekrardan merhaba arkadaslar valla seytanin bacagini kirdim ciktim disariya ihmal ettigim islerimi yaptim.. Bu sefer tram ve otobus almadim yuruyerek gittim ama gelirken tram aldim :ecrin_bebek:
Pazara ugradim hava oyle bir isinmis ve o kadar kalabalikti ki acaip terledim ama tum pazari turladim..
valla arkadaslar cuma gunu katildim araniza pazara kadar alistirma yaptim bol su icerek ekmegi keserek.. Pazarteside diyetime basladim ucuncu gunum kendimi cok iyi hissediyorum mönülerimi az bulan var ama ben kendimi cok iyi hissediyorum.. Insallah boyle devam eder aranizda olmak bana daha cok motivasyon veriyor..
birazdan oglen yemegimi yiyecegim ama icimden hic yemek gelmiyor ama ogun atlamak istemiyorum.. Bu yuzden dusunuyorum ne yapayim diye acaba ton salatasimi yesem CADIARZU bu arada sunuda soylemek istiyorum cocugum yok ama esim var gececi calisan ve gecirdigi hastaliklardan dolayi kilo kaybina ugradi kilo almaya calisiyo vitaminler istah acicilar ve her gun bol kalorili yemekler hazirliyorum.. yani bundan boyle ona ve bana ayri ayri hazirlayacam.. iskence gibi gelir diye korkuyorum.. cenem cok dustu sanirim..

Merhaba Guldal, hosgeldin ben cuma gunu katildim araniza.. Musait oldugunda sana bir sey sormak istiyorum..
herkese merhaba kızlar bende yeni bir beslenme şekline geçtim bakalım inş. işe yarar.bu cumadan ümitiyim inş.
merhaba narin nazerin nedir yeni beslenmen paylasirmisin?

ben nejla izmirden, aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum, boyum 1,65 kilom 86
umarım bu sefer bırakmam burayı artık zayıflamak istiyorum

Merhaba Nejaras, hosgeldin aramiza valla sunu soyliyim ben yeni katildim ve cok memnunum burdan sana tavsiyem bu grubu ve diyet bolumunu iyice oku.. Heleki "basari oykulerini" yediklerini ve isteklerini paylasirsan daha verimli oluruz..

Merhaba Nejaras, hosgeldin aramiza valla sunu soyliyim ben yeni katildim ve cok memnunum burdan sana tavsiyem bu grubu ve diyet bolumunu iyice oku.. Heleki "basari oykulerini" yediklerini ve isteklerini paylasirsan daha verimli oluruz.. [/QUOTE]

teşekkür ederim canım umarım,yarın sabahtan itibaren yazarım :):)

Merhaba Nejaras, hosgeldin aramiza valla sunu soyliyim ben yeni katildim ve cok memnunum burdan sana tavsiyem bu grubu ve diyet bolumunu iyice oku.. Heleki "basari oykulerini" yediklerini ve isteklerini paylasirsan daha verimli oluruz..

teşekkür ederim canım umarım,yarın sabahtan itibaren yazarım :):)[/QUOTE]

insallah canima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…