sanırım karbonhidrat ağırlıklı olduğu için yasak sizin tedavinizde ..Ama sen yönteminden memnunsun canı ve çok güzel devam ediyorsun .Hedefine ulaşmana çok az kaldı eminimkigünaydın Tülaycım ben de onlara bayılıyorum özellikle de Nesfit kırmızı meyveliye..ama bu sistemde onları yiyemiyorum bilmiyorumkismile
toprammm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydın güzeller..
bende yarım yağlı sütlerden kullanıyorum canım meyve doğramadım hiç zaten aldıklarımın içinde hep meyve parçaları var boshayallersmile ama sadesini yediğiömde deniceem bende kaydirigubbakcemile5
evet iyi oluyor her gun ayni sey yenilmiyor birde ben.. Yagsiz sutle ve icine bazen meyva dogruyorum..
ya akaşamları bişey yemeden nasıl duruluyor yaa bilmiyorumkismile ben 2 porsyon meyve mi mutlaka yerim ama bazen on lar kesmiyor şekersiz kahve falan yapıp içiyorum boshayallersmileşimdi yemekten geldim..bugünkü menüm:
sabah:fındık bol peynir yarım dilim çavdar ekmeği
öğle:1 ızgara tavuk but,1 tabak susuz nohut yemeği 1 kase yoğurt
saat 17 de de sütaş meyveli yoğurt 1 elma 6 çilek ve fındık yicem..
akşama bişi yok..
ortimm inş işe yarar a.s.herkese merhaba kızlar bende yeni bir beslenme şekline geçtim bakalım inş. işe yarar.bu cumadan ümitiyim inş.
hoşgeldin aramıza nejaras .. Düzenli paylaşım yapıp burdan kopmazsan çok başarılı olursun çook opuyorumnanaktanben nejla izmirden, aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum, boyum 1,65 kilom 86
umarım bu sefer bırakmam burayı artık zayıflamak istiyorum
İşin zormuş gerçekten ayfer Allah yardımcın olsun . ben 4 aydır buralardayım .Arkadaşlarımın sayesinde diyetin tek bir kaçamakla sonlanmadığını ve telafisini öğrendim .çok seviyorum burayı ve arkadaşlarımı opuyorumnanaktanTekrardan merhaba arkadaslar valla seytanin bacagini kirdim ciktim disariya ihmal ettigim islerimi yaptim.. Bu sefer tram ve otobus almadim yuruyerek gittim ama gelirken tram aldim :ecrin_bebek:
Pazara ugradim hava oyle bir isinmis ve o kadar kalabalikti ki acaip terledim ama tum pazari turladim..
valla arkadaslar cuma gunu katildim araniza pazara kadar alistirma yaptim bol su icerek ekmegi keserek.. Pazarteside diyetime basladim ucuncu gunum kendimi cok iyi hissediyorum mönülerimi az bulan var ama ben kendimi cok iyi hissediyorum.. Insallah boyle devam eder aranizda olmak bana daha cok motivasyon veriyor..
birazdan oglen yemegimi yiyecegim ama icimden hic yemek gelmiyor ama ogun atlamak istemiyorum.. Bu yuzden dusunuyorum ne yapayim diye acaba ton salatasimi yesem CADIARZU bu arada sunuda soylemek istiyorum cocugum yok ama esim var gececi calisan ve gecirdigi hastaliklardan dolayi kilo kaybina ugradi kilo almaya calisiyo vitaminler istah acicilar ve her gun bol kalorili yemekler hazirliyorum.. yani bundan boyle ona ve bana ayri ayri hazirlayacam.. iskence gibi gelir diye korkuyorum.. cenem cok dustu sanirim..
aynen katılıyorum nihalim çok güzel açıklamışsın :teytey:Ayfercim zor canım işin iki ayrı çeşit hem de birbirinin tam zıttı menü hazırlamak kolay gelsin..
snaa aman az yeme dememizin nedeni de şu evet kendini afiflemiş ve iyi hissedebilirsin şimdi ama biraz kg verince vücudun bu yeme düzenini alıştığı için kg vermen durabilir o nedenle yediklerini yavaş yavaş azaltıp vücudun durduğu noktada da yaptığın sporu ya da yediklerini biraz daha azaltırsan kg vermen devam edebiliyor..burda hiçbirimiz diyetisyen ya da dr değiliz yanlış anlama bizi ama genelde hepimiz geçmişte düşük kaorili diyetlerle kilollarını vermiş ama sonrasında fazlasıyla almış kişiler olarak deneyimlerimizden yola çıkarak sana yardımcı olmaya çalışıyoruz..herzaman yediğindne daha az yiyerek ve hareketlerini artırarak çok rahat kilo verebilirsin..şimdiden çok az şey yersen bu uzun maratonda biryerde patlayıp herşeye saldırmamak için de yediklerine dikkat etmeni öneririm canım..naçizane önerim tabi ki..
nejaras hoşgeldin aramıza ben Nihal..ben de İzmirliyim..
prebiyotikleri biliyordumda tozunu senden ilk duydum .Bende bi araştırıp oğluma kulanabilirim aslında .hem alerjik rahatsızlığı var hemde bağışıklık sistemini güçlendirir ne güzel CADIARZUAyfercim ben yediklerimin emiliminin artması için bu tozu kullanmaya başlamayı düşünüyorum..Çünkü 2 Nisandan beri karboksipunktur yöntemini uygulatıyorum ve bu sistemde yediklerimin bağırsaklar tarafından çok iyi emilmesi gerekiyor ki vücudun kendi enerjisi iyice ortaya çıkarak depo yağlarımı yakabilsin..
slm baharcım hoşgeldin .. Nasıl gidiyor leslien ..selam burda olanlar butterfly ve olmayan arkadaşlar
oburşirin ve nejaras hoşgeldiniz
slm baharcım hoşgeldin .. Nasıl gidiyor leslien ..
slm baharcım hoşgeldin .. Nasıl gidiyor leslien ..
canim her zaman musaitim istedigin zaman sorabilirsinTekrardan merhaba arkadaslar valla seytanin bacagini kirdim ciktim disariya ihmal ettigim islerimi yaptim.. Bu sefer tram ve otobus almadim yuruyerek gittim ama gelirken tram aldim :ecrin_bebek:
Pazara ugradim hava oyle bir isinmis ve o kadar kalabalikti ki acaip terledim ama tum pazari turladim..
valla arkadaslar cuma gunu katildim araniza pazara kadar alistirma yaptim bol su icerek ekmegi keserek.. Pazarteside diyetime basladim ucuncu gunum kendimi cok iyi hissediyorum mönülerimi az bulan var ama ben kendimi cok iyi hissediyorum.. Insallah boyle devam eder aranizda olmak bana daha cok motivasyon veriyor..
birazdan oglen yemegimi yiyecegim ama icimden hic yemek gelmiyor ama ogun atlamak istemiyorum.. Bu yuzden dusunuyorum ne yapayim diye acaba ton salatasimi yesem CADIARZU bu arada sunuda soylemek istiyorum cocugum yok ama esim var gececi calisan ve gecirdigi hastaliklardan dolayi kilo kaybina ugradi kilo almaya calisiyo vitaminler istah acicilar ve her gun bol kalorili yemekler hazirliyorum.. yani bundan boyle ona ve bana ayri ayri hazirlayacam.. iskence gibi gelir diye korkuyorum.. cenem cok dustu sanirim..
Merhaba Guldal, hosgeldin ben cuma gunu katildim araniza.. Musait oldugunda sana bir sey sormak istiyorum..
merhaba narin nazerin nedir yeni beslenmen paylasirmisin?
Merhaba Nejaras, hosgeldin aramiza valla sunu soyliyim ben yeni katildim ve cok memnunum burdan sana tavsiyem bu grubu ve diyet bolumunu iyice oku.. Heleki "basari oykulerini" yediklerini ve isteklerini paylasirsan daha verimli oluruz..
kilo vermem durduğu için tam olarak ne yapıcamıda bilemiyorum :uhm:
selma sema nihal izlem deniz nalcy mine ayfer adatoprak hepinize sevgiler nasilsiniz ben turkiyeye geldim simdi gene almanyadayim bende sabah yuruyusumu yaptim 40 dakika 2 saat yuruyordum
dr in dedigini uygulayacagim 3 e bolecegim yuruyuslerimi sabah oglen aksam surekli hareket lazimmis
slm baharcım benimde sorunum bu kaç haftadır kilo veremiyorum moralim çok bozuk yaaa...doğum kilolarından kurtuldum şimdiki kilolarım yıllardır vardı o yüzden mi acaba bu kadar zorlandııııı???çıldıracam yahu...kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?