80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bende çıldıracam semacım neden böyle oluyor anlamadım gitti...spor yapamıyordum ben ama şimdi yürüyüşe başladım bakalım ne olacak.???olumunekankayizsmile

hımm elimpia bir soru daha sana keşke burda olsaydın enerjiye ihtiyacım var şu an canım yerimseniben
sorum şu sabahları bol peynir tüketiyorsun ya yağsız<mı yarım yağlımı her türünümü ?

yettim yettim baharım gel uzat elini vereyim sana enerjimdenkaydirigubbakcemile3canım işte geldik zurnanın zırt dediği yere ben tam bir peynir manyağıyım ve diyetlerde en çok canımı sıkan şey yağsız tuzsuz ve kibrit kutusu kadar peynirlerdi..ben tam yağlı ezineyi yiyorum ohh mis..ondan sıkılırsam da kaşarlı omlet falan yapıyorum..yağda eriyen peynir ve lop yerine yağda pişmiş yumurtanın emilimi daha fazla olduğundan genelde sabahları omleti tercih ediyorum canım..
tülaycım senin soruna gelince nasıl akşamları bişi yemeden yiyorum:çünkü hiç acıkmıyorum..az önce sütaş orman meyveli yoğurdumu(tavsiye ederim ara öğün olarak süper tadı ve tatlı ihtiyacını kesiyor),2 avuç kadar fındığımı içine atarak yedim..bir kaşık ondan bir ısırık elmadan şeklinde elmamı da bitrdim..dr um dedi ki eğer acıkırsanız akşamları bir kase çorba ya da 2 kaşık sebze yemeği yiyebilirsiniz ama ben gerek duymuyorum..canım bişi yemek isterse de (hani zevkine 5-6 tane taze fındık bir muz falan yiyorum..çay kahve falan zaten şekersiz serbest..akşamları capuuccinumu da türk kahvemi de içiyorum..

semacım neden deli oluyorsun ki canım yaaa.bırak gitsin tartılmayı da çıkar kafandan..ben dr a gidiyorum ya enerjin şöyle böyle ee kaç kg vermişim bakyım diyorum boşver kiloyu diyor sen de bakma takılma canım..incelmenin keyfini çıkar..
kızlar ben kaçtım toplantım var..öptüm sizleri..

Arkadaslar bir muddet sonra kilo vermeye duraklarsiniz!! bir iki hafta sonra tekrar kilo kaybedersiniz eyer diyeti bozmuyorsaniz cunku bu sefer stocklanmis yaglari yakmaya basliyorsunuz duraklamadan sonra.. hemen moralinizi bozmayin..

benim ablam bu lahana corba diyetini yapti'ki hic tavsiye etmem iki hafta kilo verdi ucuncu ve dorduncu haftada sadece bir kilo verdi.. Sonra yine vermeye basladi her hafta.. her diyette bu boyledir.. Once siskinlikler vucuddaki sular toxinler sonra daha derin yaglar

canim her zaman musaitim istedigin zaman sorabilirsin

tskler Guldal ya canim ben sunu soracaktim hani almanyadansin ya su sandaloz sakizinin ismi nedir sizin orda turkce bulunmuyor burda ya.. Turk marketlerine gittim sandaloz diyecegime salyangoz demisim :) adam anlamadi sonra aklima geldi sandaloz sakizi varmi diye sordum oyle bir sey bilmiyorum dedi.. ben fransizca, ingilizce yada almanca ismini ariyoryum bulabilirim diye

birde dün doktor yürüyüşü kesinlikle ac karnına yapmayın diyor ben cıkmadan önce küçük bir parca yıyorum önce su içiyorum sonra bişeyler atıştırıp cıkıyorum

sana katiliyorum. eger kahvaltiyi yapinca daha enerjik oluyor insan

herkese merhaba kızlar bende yeni bir beslenme şekline geçtim bakalım inş. işe yarar.bu cumadan ümitiyim inş.

nasil birsey anlatsana

ben nejla izmirden, aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum, boyum 1,65 kilom 86
umarım bu sefer bırakmam burayı artık zayıflamak istiyorum

canim aramiza hosgeldin

öyle yapmaya calisiyorum canim sagol

sen baya taktin bu sakiz isine

benimsakizdan midem bulanir. bazilari cignenmis sakizi masaya falan koyarlar, kötü olurum

canim ben almanyada sandaloz sakizi diye birsey gormedim yok burda ben yaklasik 10 yil once tanistim bir ara kullandim sonra biraktim umut baglama ben su an neler hissetigini biliyorumsanki o olursa hizla kilo varecekmisin gibi hissediyorsun ama alakasi yok sen saglikli beslen sabirli ol insaallah verirsin sandaloz sakizinida bir ara turkiyeye geldiginde alirsin aklinda kalmasin diye yoksa bir sey yaptigi yok ben her seyi denedim hic birisi yardimci olmadi bana en guzel zaman larimi kaybettim o kadar bu topik tum zayiflama ilaclarindan daha etkili kendine inan paylas o kadar

ben geldiiim yediklerimi paylasayim gecmise gideyim

bugün gec kalktim baya gec yattigimdan kahvalti ögle yemegiyle beraber oldu sanki

3 kücük patates firinda közlenmis
1-2 parca tavuk gögüsü
yesil cay

ögleden sonra disardaydim, baya dolastik arkadasla
2 yesit ekmek aldim biri kepekli digeri üstü susamli onlari yedim

ara
sade dondurma burger kingden

aksam
sebze bulyon, böyle toz gibi oluyor bir kasigi bir bardak sicak suya az kalorili oluyor corba gibi iciliyor ben severim arada

sonra bi yesil cay icerim tamamdir sanirim

acikirsam bilmiyorum daha ne yerim ne icerim, simdilik tokum

baharnaz önerilerin için sağol canm bende koyayım yanıma birşeyler ara öğünsüz olmayacak.öğle yemeğimide iki gündür yanımda götürüyorum zaten:)

masumm atomik nereye kayboldunuz kızlar
ben ancak gelebildim cnm :))

ben nejla izmirden, aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum, boyum 1,65 kilom 86
umarım bu sefer bırakmam burayı artık zayıflamak istiyorum
aramıza hoş geldin nejaras bende yeniyim umarım hep beraber kilo vericez

bitanem hemen aklına kötü birşey getirme tatlım

bugünkü yediklerim
sabah
2dilim kepek ekmeği
peynir domates salatalık biber zeytin
öğlen
1 biber dolması 4yaprak sarması
1 ayran
1 saat sonra falan 2bardak yeşil çay
ara öğn
4gb 1elma
akşam
3 köfte 4kaçık bulgur pilavı cacık
az öncede bir avuç karışık çerez yedim(canım çok istedi dayanamadım)

kızlar bu arada dediğiniz sakızı nerden bulabiliriz tam olarak nasıl kullanılıyo?

kızlar ben eve yeni geldim kv deydim çok cnm sıkkın ya

eşim bir kiev seyahatii kazandı ama ben gitmesini istemiyorum siz olsaydınız gönderirmiydiniz

kızlar ben eve yeni geldim kv deydim çok cnm sıkkın ya

eşim bir kiev seyahatii kazandı ama ben gitmesini istemiyorum siz olsaydınız gönderirmiydiniz

ben daha evli değilim masumcum ama ben nişanlımı yollamazdım o nereye ben oraya yada ben nereye o orayaaasırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…