ya bana ne demeli..geçen yaz korseyle içine zor girdiğim eteklerim korsesiz çok rahat oluyor..cumartesi kuaförde bayadır görmediğim arkadaşıma rastladım..zayıflamışsın dedi..çok belli oluyor dedi..çok mutlu oldum..ama gel görki tartılıyorum malesef artıyım deli olcam..kötükedihüso
hımm elimpia bir soru daha sana keşke burda olsaydın enerjiye ihtiyacım var şu an canım yerimseniben
sorum şu sabahları bol peynir tüketiyorsun ya yağsız<mı yarım yağlımı her türünümü ?
ya bana ne demeli..geçen yaz korseyle içine zor girdiğim eteklerim korsesiz çok rahat oluyor..cumartesi kuaförde bayadır görmediğim arkadaşıma rastladım..zayıflamışsın dedi..çok belli oluyor dedi..çok mutlu oldum..ama gel görki tartılıyorum malesef artıyım deli olcam..kötükedihüso
canim her zaman musaitim istedigin zaman sorabilirsin
birde dün doktor yürüyüşü kesinlikle ac karnına yapmayın diyor ben cıkmadan önce küçük bir parca yıyorum önce su içiyorum sonra bişeyler atıştırıp cıkıyorum
herkese merhaba kızlar bende yeni bir beslenme şekline geçtim bakalım inş. işe yarar.bu cumadan ümitiyim inş.
ben nejla izmirden, aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum, boyum 1,65 kilom 86
umarım bu sefer bırakmam burayı artık zayıflamak istiyorum
bitanem moralini bozma canım...
narin nazenin yeni beslenme şeklini merak ediyorum
yağmurgöz<lü msjını aldım cvp yazdım canım
selma harika gidiyorsun canım ya 2 ssat yürüyüş süpersin
elimpia bu tozu kullanmadan araştır canım sağlık çok önemli
mesela ben activa gibi vb şeyleri tüketmekten çekinirim içinde katkı maddeleri var diye hazır şeylerden mümkün olduğunca kaçarım benimde böyle bir huyum var
güldal sende hoşgeldin memlekete canım
tskler Guldal ya canim ben sunu soracaktim hani almanyadansin ya su sandaloz sakizinin ismi nedir sizin orda turkce bulunmuyor burda ya.. Turk marketlerine gittim sandaloz diyecegime salyangoz demisim :) adam anlamadi sonra aklima geldi sandaloz sakizi varmi diye sordum oyle bir sey bilmiyorum dedi.. ben fransizca, ingilizce yada almanca ismini ariyoryum bulabilirim diye
Tekrardan merhaba arkadaslar valla seytanin bacagini kirdim ciktim disariya ihmal ettigim islerimi yaptim.. Bu sefer tram ve otobus almadim yuruyerek gittim ama gelirken tram aldim :ecrin_bebek:
Pazara ugradim hava oyle bir isinmis ve o kadar kalabalikti ki acaip terledim ama tum pazari turladim..
valla arkadaslar cuma gunu katildim araniza pazara kadar alistirma yaptim bol su icerek ekmegi keserek.. Pazarteside diyetime basladim ucuncu gunum kendimi cok iyi hissediyorum mönülerimi az bulan var ama ben kendimi cok iyi hissediyorum.. Insallah boyle devam eder aranizda olmak bana daha cok motivasyon veriyor..
birazdan oglen yemegimi yiyecegim ama icimden hic yemek gelmiyor ama ogun atlamak istemiyorum.. Bu yuzden dusunuyorum ne yapayim diye acaba ton salatasimi yesem CADIARZU bu arada sunuda soylemek istiyorum cocugum yok ama esim var gececi calisan ve gecirdigi hastaliklardan dolayi kilo kaybina ugradi kilo almaya calisiyo vitaminler istah acicilar ve her gun bol kalorili yemekler hazirliyorum.. yani bundan boyle ona ve bana ayri ayri hazirlayacam.. iskence gibi gelir diye korkuyorum.. cenem cok dustu sanirim..
Merhaba Guldal, hosgeldin ben cuma gunu katildim araniza.. Musait oldugunda sana bir sey sormak istiyorum..
merhaba narin nazerin nedir yeni beslenmen paylasirmisin?
Merhaba Nejaras, hosgeldin aramiza valla sunu soyliyim ben yeni katildim ve cok memnunum burdan sana tavsiyem bu grubu ve diyet bolumunu iyice oku.. Heleki "basari oykulerini" yediklerini ve isteklerini paylasirsan daha verimli oluruz..
canim ben almanyada sandaloz sakizi diye birsey gormedim yok burda ben yaklasik 10 yil once tanistim bir ara kullandim sonra biraktim umut baglama ben su an neler hissetigini biliyorumsanki o olursa hizla kilo varecekmisin gibi hissediyorsun ama alakasi yok sen saglikli beslen sabirli ol insaallah verirsin sandaloz sakizinida bir ara turkiyeye geldiginde alirsin aklinda kalmasin diye yoksa bir sey yaptigi yok ben her seyi denedim hic birisi yardimci olmadi bana en guzel zaman larimi kaybettim o kadar bu topik tum zayiflama ilaclarindan daha etkili kendine inan paylas o kadar
tskler Guldal ya canim ben sunu soracaktim hani almanyadansin ya su sandaloz sakizinin ismi nedir sizin orda turkce bulunmuyor burda ya.. Turk marketlerine gittim sandaloz diyecegime salyangoz demisim :) adam anlamadi sonra aklima geldi sandaloz sakizi varmi diye sordum oyle bir sey bilmiyorum dedi.. ben fransizca, ingilizce yada almanca ismini ariyoryum bulabilirim diye
masumm düzensizliğin için dr a git canım bence bir sebebi vardır
atomik beğenmene sevindim canım
ara öğünler için çantanda küçük şeyler taşıyablirsin mesela yıkanmış 1 elma 1 salatalık 10 badem 10 fındık bir küçük minik saklama poşetleri var onun içinde ben hatta bitki çayları k bar diyet bisküvi taşıyorum :))
ben ancak gelebildim cnm :))masumm atomik nereye kayboldunuz kızlar
aramıza hoş geldin nejaras bende yeniyim umarım hep beraber kilo vericezben nejla izmirden, aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum, boyum 1,65 kilom 86
umarım bu sefer bırakmam burayı artık zayıflamak istiyorum
ya bugün doktora gittim gine yumurtlamam nasil diye bakilcakti, iki kez gittim bu yumurtlama döneminde
ama hala olmamis bu cuma gine gitcem eger yumurtlama olmuyorsa sorun var demek. doktor aslinda olmasi lazimdi simdiye kadar dedi. ben bende hic bir sorun yok sanmistim, cok üzüldüm ya, arabaya bindim aglamamak icin kendimi zor tuttum gözlerim doldu.
aslinda dini bilgisi cok olan biriyim, bun larinda allahdan geldigini, ve benim hakkimda hayirlisinin böyle oldugunu biliyorum, ama ginede kötü oldum.
allahim sen istegen herkese hayirli evlartlar ver yarabbim
nerde bu millet
ben burdayııım
kızlar bu arada dediğiniz sakızı nerden bulabiliriz tam olarak nasıl kullanılıyo?
kızlar ben eve yeni geldim kv deydim çok cnm sıkkın ya
eşim bir kiev seyahatii kazandı ama ben gitmesini istemiyorum siz olsaydınız gönderirmiydiniz
selam canim nassin
ne sakizmis ha bir sakiz muhabbetidir gidiyor.
bence bogazi kesmedikce hicbirseyle kilo verilmez
test edilip onaylanmistir
kızlar ben eve yeni geldim kv deydim çok cnm sıkkın ya
eşim bir kiev seyahatii kazandı ama ben gitmesini istemiyorum siz olsaydınız gönderirmiydiniz
saol canm iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?