80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba maus bozuktu 1hafta yazamadım neler yaptığınızı merak ettim hemen girdim bugün lapa diyetine başladım 2gün yiyicem umarım veririm sabah 2dilim kepekekmeği çok az peynir 1domates yedim.öğlen lapa akşam lapa ama pazar günü mangal yediğim için bu lapa bana iyi gelecek çay içebilirmiyimacaba yanında birşey olmadan

off kızlar maşşaallah hızınıza yetişilmiyo yürüyüşe gittim geldimm 9 sayfa birikmiş ohhh kaynatınn yaa hep böyle olalım moonshine canım kaç kg olduğunu kaça ulaşmak istedğini söyle ben sana yapayım

kaç kgyle başladın kaç kgsin şuan hedefin ne onları yaz bana gönder bende yapayım sana göndereyim profile gir orada kilo çizelgesi takip yerine yapıştır rokk

şimdlik iyi akşamlar çocuklarınödevleri varmış bilgisayarı devretmek zorundayım yarın görüşmek üzere hoşçakalın diyetinizi bozmayın yaza bizde narin girelim bay.

süpersin... 89 kiloyum ilk başta 70 e ulaşmak istiyorm.. yaparsan çok sevinirim..
:Saruboceq:

kızlar benim listem değişti bugün, öğlen yazdıklarımı yiyemedim. şöyle ki:
sabah: yazdığım gibi
öğle: 1 su bardağı haşlanmış yağsız tuzsuz makarna, içine 1/2 kk peynir koydum
ara: 1 ayran
akşam: 1 dilim kepek ekmeği, 1/2 kk peynir, 5 yeşil zeytin, 1 salatalık
ara: 1 türk kahvesi +1 kinder çikolata (70 kaloricik)
suyum da bitmek üzere, yeşil çaylarımı da içtim.
öpüyorum.

moonshine çizelgeyi hazırladıktan sonra sana link veriyor site, orada çıkan "http:// ile başlayıp .png" ile biten kısmı sadece kopyalayıp, profil düzenle bölümünde kilo takip çizelgesine yapıştırıyorsun hepsi bu.

ben geldim ama geri cikcam
bu aksam film gecesi yapcaz iki tane film izlicez

biri show tv de babam ve oglum
doyamiorum izlemeye

biride tv 8 de adini unuttum 22.15 de

gelelim yediklerim

sabah: bir porsion k flakes

ara; bir k.bar

ögle: bir porsion k flakes daha

ara: 4 kuru kayisi

aksam: bir kepce tarhana corbasi ve bir tabak makarna sossuz yanina beyaz peynir

ara : -

2 litre su 2 barda 5in1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…