80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet kızlarmalesef tek kazandı
ama şimdi içinde uhte kalacak diyede üzlüyorum ama işte göndermekte istemiyorum kiev yani rusya
ne olur ne olmaz

bence gönder sıkarsan daha sorun olur gerçi o kişiye de bağlı da yani sen bilirsin tabi yine de canım

ama şimdi içinde uhte kalacak diyede üzlüyorum ama işte göndermekte istemiyorum kiev yani rusya
ne olur ne olmaz

ufff ya tam da yerine cikmis
bence gönderipte kafayi yemektense
gönderme de kafayi ye

ay büyük konusmuyimda ama ASLA göndermem
ayy yok kiz seyini yirt ginede gönderme

bitabnem zaten yok deidm oda tamam dedi ama yinede üzlüyorum işte
bu bi fırsat oda geldi beni buldu of yaa

ne olur ne olmaz

canım şartlar elveriyosa sende git hem ikiniz içinde değişiklik olur hemde eşinin içinde ukte kalmamış olur

bitabnem zaten yok deidm oda tamam dedi ama yinede üzlüyorum işte
bu bi fırsat oda geldi beni buldu of yaa

ay yok allah askina böyle firsat mi olur
bosver icinde kalsin ya
sonra kafayi yemekten daha iyidir
yada hep bir süpheyle yasamaktansa

ay sanki basima gelmis gibi gicik oldum ben bu konularda cok hassasimdir
yada cok kiskancim artik ne dersen de

kızlar ben eve yeni geldim kv deydim çok cnm sıkkın ya

eşim bir kiev seyahatii kazandı ama ben gitmesini istemiyorum siz olsaydınız gönderirmiydiniz

nasil bir seyahat iki günse birsey olmaz gönderirsin ama te rusyaya iki gün degildir sanirim, böyle durumlarda ya beraber ya hic derim ben gayet basit bir cözüm ama etkili

ben sahsen istemezdim

elimpia geçmişi okudum canım peyniri şunun için sordum bende tam bir peynir delisiyim ve ilk defa gittiğim yerde peynir tadlarını merak ederim

ara ara markette ne kadar değişik peynir varsa tadına bakarım kolleksiyoncu gibi :)) (ama tüketirim)

diyetimde de az yağlı olsun aman şöyle olsun diye pek dikkat etmiyorum o yüzden canım birgün denek olucam yediklerini yiycem bakalım bende farkedicekmi listelerini kaybetme birgün bizlere lazım olur

bende fırsat buldukça yediklerimi yazıcam mönümü eleştirebilirsiniz

bu akşam 19.00 bir kase çorba ve az peynirli 1 cevizli 3 zeytinli 5 taneli bol yeşillikli salata kibrit kutusu kadar kepek ekmek

bu kadar meyve yemedim yemiycem de

3 tanede kuru dolma yedim bu fazlamı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…