selmacımda gelmiş canım yolların kraliçesi canım nasılsın
ıyı akşamlar canım zemuszemus zemuszemus zemuszemus nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam bitanem lego nasılsınız ben biraz kacırdım galiba bu gün
tşk ederim çok şükür iyiyim yatmadan pc açıkken bir uğrayayım dedim bakalım kızlar napıyor diye
hihi ay bitanem16 bana çok pis bi fırça çekmiş ama şöyle bi şey var ne bileyim yani sanki sıkınca ters teğermiş gibi geliyor bana hani bakim benim bu hatun bu kadar sıkıyor neden acaba diye merak etmesin yani büyük konuşmayayım ama ille de gitcem derse eşim defollllll diyebilirimsempatiksalakcinni
ya da fazla mı rahatım ne CADIARZU
nassıl yani niyemi kafamçokkarıştı
selam bitanem lego nasılsınız ben biraz kacırdım galiba bu gün
inanamadım zaten bu saatte seni görünce baharnaz :1shok::1shok:
bizde genciz bahar naz aşk olsun bak kırıldım şimdi zemuszemus zemuszemus bayanssulusmile aklinialirimsmile olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehıh gençlik işte :mymeka:
yani cok mu anlaminda
yani pozitiv mi dermek istedi yoksa nagativmi
yani bende anlamadim seyhan bunu niye yazdi
selam canim senden ne haber
bahar gercekten kacırdım galiba dur tyazayım sabah biraz peynır domates salatalık
öglende yarım tabak pilav ve bir kepceden biraz fazla nohut akşamda yarım bardak kadar cekırdek
hihi ay bitanem16 bana çok pis bi fırça çekmiş ama şöyle bi şey var ne bileyim yani sanki sıkınca ters teğermiş gibi geliyor bana hani bakim benim bu hatun bu kadar sıkıyor neden acaba diye merak etmesin yani büyük konuşmayayım ama ille de gitcem derse eşim defollllll diyebilirimsempatiksalakcinni
ya da fazla mı rahatım ne CADIARZU
bayanlaaarr ben kaçar yavaştan bu ara çok giremiyorum kusura bakmyaın yarın saat 8 buçkta sınavm var dua edin olur muuuuu :) iyi geceleeeeerrr tatlı rüyalar allah rahatlık versin vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?