80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hihi ay bitanem16 bana çok pis bi fırça çekmiş ama şöyle bi şey var ne bileyim yani sanki sıkınca ters teğermiş gibi geliyor bana hani bakim benim bu hatun bu kadar sıkıyor neden acaba diye merak etmesin yani büyük konuşmayayım ama ille de gitcem derse eşim defollllll diyebilirimsempatiksalakcinni
ya da fazla mı rahatım ne CADIARZU

hıh gençlik işte :mymeka:

bahar gercekten kacırdım galiba dur tyazayım sabah biraz peynır domates salatalık

öglende yarım tabak pilav ve bir kepceden biraz fazla nohut akşamda yarım bardak kadar cekırdek

hıh gençlik işte :mymeka:
bizde genciz bahar naz aşk olsun bak kırıldım şimdi zemuszemus zemuszemus bayanssulusmile aklinialirimsmile olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yani cok mu anlaminda
yani pozitiv mi dermek istedi yoksa nagativmi
yani bende anlamadim seyhan bunu niye yazdi

selam canim senden ne haber

bende ıyyım canım teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bahar gercekten kacırdım galiba dur tyazayım sabah biraz peynır domates salatalık

öglende yarım tabak pilav ve bir kepceden biraz fazla nohut akşamda yarım bardak kadar cekırdek

salata yok galiba akşamda hiç yememişsin bende senin gibiydim önce 1 tabak pilav sonra yarım tabak sonra 4 kaşık vs derken şimdi yemeğin yanına pilavı o kadar ölçülü alıyorum ki (bende çok severim pirinç pilavını off ) (safranlı falan süper oluyor o zaman bende kaçırıyorum biraz) olsun zamanla kendi kendine insan öğreniyor neden ne kadar yiyceğini üzülme bol su iç

ayy evet hepiniz gençsiniz bence de opuyorumnanaktan
selmacım meraba iyiyiz sende iyisindir inşallah :hulya:
ya ama ne bilim şimdi konuştuğum erkek arkadaşıma çok güveniyorum sanırım ondan bu rahatlık :jeyyar:

bazi seylerde taviz vermedigini de göstertmen lazim

oda bilsin nerde alttan alir karim nerde almaz

ben dik kafali biriyim ama kocama diklesmem, cünki o benden de inat
yada söyle diyim ikimizde inatiz
ama ben su gecen on yil icerisinde anladimki, inat edersem zararli cikiyorum, böylelikle anladimki inadim ona sökmüyor.
ama oda iyi biliyor benim hangi konularda taviz vermedigimi, ona görede oda o konularda inat etmiyor.
buda o taviz vermedigim konulardan birisi

zaten anlatirken bile sinirleniyom vallah

ay bak stres oldum ha

amacim sana firca falan atmak degildi yanlis anlamaalsanaalsanasmile

bayanlaaarr ben kaçar yavaştan bu ara çok giremiyorum kusura bakmyaın yarın saat 8 buçkta sınavm var dua edin olur muuuuu :) iyi geceleeeeerrr tatlı rüyalar allah rahatlık versin vs vs

yok ablacım(bitanem16) atacaksan sen fırça at ne olacak sanki kaldıramayacağım şeyler söyleyecek değilsin ya bana göre daha tecrübelisndr tabi ki yeri gelince fırça da atarsın ben bi şi demem ki :)

bayanlaaarr ben kaçar yavaştan bu ara çok giremiyorum kusura bakmyaın yarın saat 8 buçkta sınavm var dua edin olur muuuuu :) iyi geceleeeeerrr tatlı rüyalar allah rahatlık versin vs vs

sınavda başarılar kuru üzüm ye zihnin açılsın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…