ayy evet hepiniz gençsiniz bence de opuyorumnanaktan
selmacım meraba iyiyiz sende iyisindir inşallah :hulya:
ya ama ne bilim şimdi konuştuğum erkek arkadaşıma çok güveniyorum sanırım ondan bu rahatlık :jeyyar:
bayanlaaarr ben kaçar yavaştan bu ara çok giremiyorum kusura bakmyaın yarın saat 8 buçkta sınavm var dua edin olur muuuuu :) iyi geceleeeeerrr tatlı rüyalar allah rahatlık versin vs vs
mirmirmirmir
yok ablacım(bitanem16) atacaksan sen fırça at ne olacak sanki kaldıramayacağım şeyler söyleyecek değilsin ya bana göre daha tecrübelisndr tabi ki yeri gelince fırça da atarsın ben bi şi demem ki :)
salata vardı baharnaz bu gün kahvaltıda misafirim vardı sonrada gezmeye gittik o yüzden cocuk gibiyim birilrerını görünce şimarıyorum hiç bir yere gitmemeliyim aslında ben insan içine cıkmamam gerek
offfffffffffff offfffffffffff cocugunmu var derdin var
haklısın abla tabi öyle düşünmemek elde değil ki bi de şimdinin bi bayanları var fantazi gibi bi de evli beylerden hoşlanıyorlar yaaaa haklısın ne diyim :)
baharnaz senın kabak tarifini aldım yapacagım inşallah
öyle deme kizz yazik
niye ne olduki
uyku sıktı bitanem gündüz yoruluyorum ben uykusuzluğa dayanamam düzenli uyuyanlardanım
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin
sabah okula gidecekler halen yatmadılar bana cinnet gecirtiyorlar bir cocuk bu saatte yatmazmı
iyi geceler kjızlar bende yatayım sabah 6 da kalkıyorum 7 30 da yürüyüşe gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?