80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

salata vardı baharnaz bu gün kahvaltıda misafirim vardı sonrada gezmeye gittik o yüzden cocuk gibiyim birilrerını görünce şimarıyorum hiç bir yere gitmemeliyim aslında ben insan içine cıkmamam gerek

ayy evet hepiniz gençsiniz bence de opuyorumnanaktan
selmacım meraba iyiyiz sende iyisindir inşallah :hulya:
ya ama ne bilim şimdi konuştuğum erkek arkadaşıma çok güveniyorum sanırım ondan bu rahatlık :jeyyar:

bende esime güveniyorum, ama ne derler ,,etrafdaki kadinlara güvenmiyom" diyim.

ya benimki HARAM oldugu icin yapmaz biliyorum.

ama düsünsene etrafdaki kadinlar adama yicekmis gibi bakiyorlar rahatsiz olmazmisin.
bazen ben yanindayken bile bakiyorlar, hemen kizla göz kontagina geciyorum oyle bir bakiyomki kiz utanip basini öne egip geciyor yanimizdan, tabi kocama caktirmiyom, söylemiyomda böyle yaptigimi kasla göz arasinda, adam herkes ona bakiyor zanneder havalara falan girer sonra.
zaten herkes 6 yada 8 yas genc göytertigini söylüyo, gicik oluyom
adam 33 34 yasinda 2 tel beyazi var onlarida zorla bulup, aaa bak yaslaniyon saclarinda beyaz var diyom,

bayanlaaarr ben kaçar yavaştan bu ara çok giremiyorum kusura bakmyaın yarın saat 8 buçkta sınavm var dua edin olur muuuuu :) iyi geceleeeeerrr tatlı rüyalar allah rahatlık versin vs vs

hadi canim basarilar

sohbet slktl seni galiba

yok ablacım(bitanem16) atacaksan sen fırça at ne olacak sanki kaldıramayacağım şeyler söyleyecek değilsin ya bana göre daha tecrübelisndr tabi ki yeri gelince fırça da atarsın ben bi şi demem ki :)

abla abla diyonda ben daha 25 yasindayim
sen

haklısın abla tabi öyle düşünmemek elde değil ki bi de şimdinin bi bayanları var fantazi gibi bi de evli beylerden hoşlanıyorlar yaaaa haklısın ne diyim :)

salata vardı baharnaz bu gün kahvaltıda misafirim vardı sonrada gezmeye gittik o yüzden cocuk gibiyim birilrerını görünce şimarıyorum hiç bir yere gitmemeliyim aslında ben insan içine cıkmamam gerek

aaaaaa oldumu şimdi tabiki çıkıcaksın canım tabiki şımarıcaksın şımartıcaksın

böyle düşünme

ay ne biliiiim 10 yıllık evliyim dedin sanırım ondan abla dedimm,özüüüüürrrr :)
bende 20 yaşındayım :)

uyku sıktı bitanem gündüz yoruluyorum ben uykusuzluğa dayanamam düzenli uyuyanlardanım
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…