- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
İyi geceler kızlarr
sporumu yaptım, duşumu aldım, 1 elma yedim ohh rahatladım şimdi..
Nihal senin gaz gerçekten çok ii yaa eşim izin vermiyor bana bende gitmek istiyorum yaa offff :sinifsinif:
masum canını sıktığın şeye bak yaa .tabiki izin verme sensiz ne işi var hemde kievde ohaoldumsmile akannehir sana çıksa o seni gönderirmiydi sanki . :umursamaz: Hiç canını sıkma eğer diretirsede anca beraber kanca beraber de ondan önce düş yola aklinialirimsmile
Lego bayıldım sana yaa olumunekankayizsmile Ama sen sen ol erkeklere sakın güvenme . Bitanemde demiş haram diye yapmaz benim eşimde ama şeytanın ne zaman nerde olduğu belli olmaz ipleri hep elinde tutucaksın sempatiksalakcinni
selma ablacım çocuklar hep aynı steres yapma istedikleri zaman yatsınlar sabh uyanamayınca akılları başlarına gelir opuyorumnanaktan
Benim yapım öyledir zaten bitanem yaa güveniyo gibi görünürüm ama hep çaktırmadan kontrol ederim . kaydirigubbakcemile3
napıyım ben çok kısnanıyorum eşimi :kedi:
yani cok mu anlaminda
yani pozitiv mi dermek istedi yoksa nagativmi
yani bende anlamadim seyhan bunu niye yazdi
selam canim senden ne haber
ayni ben, bende öyleyim ya gözüm kapali güveniyorum gibi yaparim ama caktirmam.
ilk evlendigimizde kücüktüm böyle taktikleri bilmezdim, acik acik yapardim salak gibi, birgün bana esim dediki, madem güvenmiyon bana haram olmasa yapardim dedi, sonra bende dank etti adami ne kadar slkmisim, farkinda olmadan, bende cok kiskancim hemde asiri dercede, arkadaslarim esimle beraberken nasil kiskandigimi belli ediyorsam bana sen hastasin derlerdi, simdi ama kesinlikle caktirmiyom
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ikimizde çok kıskancız demekki :gitme: ya yapmıyım diyorum ama içten gelen duygu bunlar engel olunmuyor . Hiç değilse gerekmedikçe belli etmemeyi öğrenmişiz buda bişey kaydirigubbakcemile3
disim cok agriyo ne yapacam bennnn vodka ile clakaliyorum agzimi sabah acile gidecem :sinifsinif:
dis agrisi cok kötü ya gecen haftada ben cektim aynisini
doktor cekti, simdi sicak birsey icince sizlamadagi icin seviniyorum vallahsositososito
arkadaslar bakiyorum cizelgelerden idealimiz hep ya 70 ya 65 :)
legocum sınavın çoook iyi geçer inşallah cnm:Saruboceq: benimde büyük günüm cumaa uf aklıma geldikçe karnıma ağrı giriyo:çok üzgünüm:bayanlaaarr ben kaçar yavaştan bu ara çok giremiyorum kusura bakmyaın yarın saat 8 buçkta sınavm var dua edin olur muuuuu :) iyi geceleeeeerrr tatlı rüyalar allah rahatlık versin vs vs
disim cok agriyo ne yapacam bennnn vodka ile clakaliyorum agzimi sabah acile gidecem :sinifsinif:
geçmiş olsun cnmmm((
sagol canim hal ettim neyseki.. Yorucu bir geceydi valla iki litre su ictim bu yorugnlugun ustune ve aksam yemegimi bile yiyemedim.. Doktor 20'lik disimi cekti ve 48 saat yemek ve sigara yasak dedi.. sigara ictim valla ama uyusuklugu gecmeden yemek yiyemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?