- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
canım bende eş yok ama olsa bende göndermezdim..ayy ben çok kıskancımdır..aklinialirimsmilekızlar ben eve yeni geldim kv deydim çok cnm sıkkın ya
eşim bir kiev seyahatii kazandı ama ben gitmesini istemiyorum siz olsaydınız gönderirmiydiniz
ayy alemsin..yırt hee:roflol::roflol::roflol:ufff ya tam da yerine cikmis
bence gönderipte kafayi yemektense
gönderme de kafayi ye
ay büyük konusmuyimda ama ASLA göndermem
ayy yok kiz seyini yirt ginede gönderme
:roflol::roflol::roflol:bu 5 taneli yazdığım makarna tanesi :)
yazmaya yazmaya unutmuşum ne yediklerimi
iyi taktikmiş..hepinizden bişeyler öğreniyorum..bir daha evlenirsem..uygularım sağolun fıstıklar..olumunekankayizsmilebende esime güveniyorum, ama ne derler ,,etrafdaki kadinlara güvenmiyom" diyim.
ya benimki HARAM oldugu icin yapmaz biliyorum.
ama düsünsene etrafdaki kadinlar adama yicekmis gibi bakiyorlar rahatsiz olmazmisin.
bazen ben yanindayken bile bakiyorlar, hemen kizla göz kontagina geciyorum oyle bir bakiyomki kiz utanip basini öne egip geciyor yanimizdan, tabi kocama caktirmiyom, söylemiyomda böyle yaptigimi kasla göz arasinda, adam herkes ona bakiyor zanneder havalara falan girer sonra.
zaten herkes 6 yada 8 yas genc göytertigini söylüyo, gicik oluyom
adam 33 34 yasinda 2 tel beyazi var onlarida zorla bulup, aaa bak yaslaniyon saclarinda beyaz var diyom,
canım benim benim varım yoğum bir tanecik oğluşum var..20 yaşında..yerimsenibenhmmm anladim
yaslari büyük degilmiydi seninkilerin
yoksa yagmurgözlünükilermiydi büyük olan
helal sana toprammm..benim yazacaklarımı yazmışın..bencede sana çıksa eşin kabul edermiydi..CADIARZUİyi geceler kızlarr
sporumu yaptım, duşumu aldım, 1 elma yedim ohh rahatladım şimdi..
Nihal senin gaz gerçekten çok ii yaa eşim izin vermiyor bana bende gitmek istiyorum yaa offff :sinifsinif:
masum canını sıktığın şeye bak yaa .tabiki izin verme sensiz ne işi var hemde kievde ohaoldumsmile akannehir sana çıksa o seni gönderirmiydi sanki . :umursamaz: Hiç canını sıkma eğer diretirsede anca beraber kanca beraber de ondan önce düş yola aklinialirimsmile
Lego bayıldım sana yaa olumunekankayizsmile Ama sen sen ol erkeklere sakın güvenme . Bitanemde demiş haram diye yapmaz benim eşimde ama şeytanın ne zaman nerde olduğu belli olmaz ipleri hep elinde tutucaksın sempatiksalakcinni
selma ablacım çocuklar hep aynı steres yapma istedikleri zaman yatsınlar sabh uyanamayınca akılları başlarına gelir opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım..olumunekankayizsmiledisim cok agriyo ne yapacam bennnn vodka ile clakaliyorum agzimi sabah acile gidecem :sinifsinif:
hoşgeldingünaydın kızlar
sabah 1 adet kepekli puaça - 1 ince dilim peynir 1 yumurta 5 adet zeytin
kahvaltımı bu şekilde yaptım.
öğle ızgara köfte 3 adet ve salata
akşam ıspanak ve yoğurt
aralarda çay ve 1 elma
herkese güzel bir gün diliyorum,
günaydın denizim..nasıl bir diyet bu listeni paylaşırmısın tatlım..olumunekankayizsmileherkese günaydınnn yeni beslenme şeklimi soranlar olmuş diyet yöntemlerinizdeki monti diyetine geçtim bakalım 3 gündür güzel gidiyor inşallah umutluyum
günaydın herkeze a.s.
bugün sabah uyandım ilk olarak ılık elma sirkeli suyumu içtim.
bugün canım kahvaltı yapmak istemedi.
K-flakes sütle ve içine 5-6tane fındık attım 1tatlı kaşığı da bal ekledim ve hepsini yedim.hemen üstüne 1 bardak metabolizma için olan karışımdan içtim.ve 100 mekik çektim.şimdi de şişe şişe su içiyorum.birazdan kahve içiçem.
canım bende eş yok ama olsa bende göndermezdim..ayy ben çok kıskancımdır..aklinialirimsmile
ayy alemsin..yırt hee:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
iyi taktikmiş..hepinizden bişeyler öğreniyorum..bir daha evlenirsem..uygularım sağolun fıstıklar..olumunekankayizsmile
canım benim benim varım yoğum bir tanecik oğluşum var..20 yaşında..yerimseniben
helal sana toprammm..benim yazacaklarımı yazmışın..bencede sana çıksa eşin kabul edermiydi..CADIARZU
geçmiş olsun canım..olumunekankayizsmile
hoşgeldin
günaydın denizim..nasıl bir diyet bu listeni paylaşırmısın tatlım..olumunekankayizsmile
ohhh sefan olsun ..canım sirkeli suyu bende denedim..tatlı isteğini bastırıyor..tok tutuyor ama bir süre sonra midemi ağrıttı canım dikkatli ol...sengözlerimebaksanab
dr gitmeyi düşünüyorum bende hafta ya adet düzensiligim için
olmadı dogum kontrol hapı kullanırım ama kilo yapaermı acaba bilmiyorum
aynı dertten bende muzdaribim 2ayı geçti hala adet olamadım.bende polikistik over sendromu varmış.çoçuğumun olup olmayacağını bile bilmiyorum eşimin askerlik problemi yüzünden çocuk düşünemiyoruz daha doğrusu o düşünmüyor ben çok istiyorum evliliğimiz 4.yılına girdi.en son doktora gittiğimde doğum kontrol hapı içmem gerektiğini söyledi.ben çok kilo alırım diye düşünüyorum zaten kilom oldukça fazla bide onu içersem hiç veremem.bende araştırdım hayıt tohumu diye bir bitki varmış adeti düzenliyormuş kullananlar oldukça memnun hamile kalanlar bile olmuş.bugün ona başladım.olumlu gelişmeler olursa yazarım:Saruboceq: bende anne olmak istiyorummm
aynı dertten bende muzdaribim 2ayı geçti hala adet olamadım.bende polikistik over sendromu varmış.çoçuğumun olup olmayacağını bile bilmiyorum eşimin askerlik problemi yüzünden çocuk düşünemiyoruz daha doğrusu o düşünmüyor ben çok istiyorum evliliğimiz 4.yılına girdi.en son doktora gittiğimde doğum kontrol hapı içmem gerektiğini söyledi.ben çok kilo alırım diye düşünüyorum zaten kilom oldukça fazla bide onu içersem hiç veremem.bende araştırdım hayıt tohumu diye bir bitki varmış adeti düzenliyormuş kullananlar oldukça memnun hamile kalanlar bile olmuş.bugün ona başladım.olumlu gelişmeler olursa yazarım:Saruboceq: bende anne olmak istiyorummm
dün mynet haberde görmüştüm..üniversitede okurken tanıştığı birlikte olduğu arkadaşından hamile kalmış..aldırmaya geç kalınca doğurmuş mecburen..ve o masum bebişi babası olacak....ş.....z öldürüp barbeküde yakmış...içim parçalandı...resimleri var..nasıl güzel uyuyor annesinin koynunda..nasıl kıydınız o yavruya..diyecek söz bulamıyorum..senağlama
bugünde italyan bir annenin haberi var..psikolojik sorunları varmış..8 aylık bebeğini arabayla birlikte yakmış..senağlama
dün mynet haberde görmüştüm..üniversitede okurken tanıştığı birlikte olduğu arkadaşından hamile kalmış..aldırmaya geç kalınca doğurmuş mecburen..ve o masum bebişi babası olacak....ş.....z öldürüp barbeküde yakmış...içim parçalandı...resimleri var..nasıl güzel uyuyor annesinin koynunda..nasıl kıydınız o yavruya..diyecek söz bulamıyorum..senağlama
bugünde italyan bir annenin haberi var..psikolojik sorunları varmış..8 aylık bebeğini arabayla birlikte yakmış..senağlama
deniz bu çay kabızlık yaptı acaba ondan mı oldu bilemiyorum ama
gerçi su filan çok içmiyorum iki gündür
çok salakça bir öglen yemegi yedim
2 ykk erişte
1 yk parçalanmış tavuk
1 domates
1 avuç badem kraker:sinifsinif:
bu krakerin ne işi var bilmiyorum ama yeidm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?