80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

monti diyeti nedir cnmm

nasıl kalpleri ve nasıl bi vicdanları var anlamıyorum.aklım almıyor.korkunç bişey buusenağlama

kızlar ben çıkıyorum işim çıktı.hepinize kucak dolusu sevgiler Rabbim tüm masum bebekleri ve insanları korusun.:Saruboceq:

banucum montignac diyeti diye geçiyor.diyet yöntemlerimiz kısmında görebilirsin.bende yeni yeni öğreniyorum canım.sana yanlış bilgi vermek istemem.sadece yemekleri kalorilerine göre değilde gi indeks yani şeker seviyelerine göre tüketiyorsun.bu arada sana nacizane bi tafsiyem var.bence sen önce şu adet düzenini tedavi ettir canım.bak ozaman nasılda metobolizman hızlanacak.Rabbim şifanı verir inşallah.olumunekankayizsmile

izlem yok kaç gündür bugün mü dönüyordu evine acaba bilen varmı aranızda

banu melocumla görüşüyormusun.saçma sapan bir sebep yüzünden nasılda sarsıldı topic kaç tane insan ayrıldı yaaa :gitme:

dün akşam dizi izlerken 40 dk bantta yürüdüm..zemuszemus

bugünki menümü yazayım..
SABAH
1 bardak su + tiroid ilacım
yolda
1 küçük şişe su

KAHVALTI
3/2 simit ( aylardır yemiyorum çok canım çekti )
1 kk sütaş süzme peynir
2 fincan çay

ARA
1 türk kahvesi

ÖĞLE
1 tavuklu sandviç ( bugün yemek getirmedim )
1 bardak limonata ( hazır şekersiz diye satılandan )

ARA
bilmiyorum çıkıp meyve almam lazım

AKŞAM
belli değil eve gidince yapacam bişeyler

selam kızlar ben geldim

çocukları kayınvaldemler götürüd bende yemek yptım tatlı yaptım evi temizledim
tatlı çok gerekliydi sanki, çikolata soslu etimek tatlısı yaptım

bugünlerde ben çok garibim iştahım yok yemek istemiyorum acıkıyorum ama şişimde anlamadım yani

denizcim cnm gidicme dr ama şöyle bir durum var ben hala emziriyorum drlar buna baglayıp gönderiyorlar beni

canım benim ben sağlıkçı olarak kesinlikle doktor kontrolinde tedavi olmanı öneriyorum.çünkü tedavisi kolay bir hastalık polikistik,doğum kontrol hapı ve bir şeker ilacı kullanıyon düzeliyo bildigim kadarıyla.ayrıca aklında olsun dogum yaparken onları doktoruna söylersen overleri temizliyolar.

inan mıyorum ya o bebişlere kıyanlar insan olamazklava:

atomik cnm ya bak yarama parmak bastın
ben daha önce glokofen kullanmıştım düzene girmiştim
emzirme döneminde dr lr veririmi bu ilacı bilgin varmı

birde dogumkontrol hapı kullanmak isityorum ama kilo yapar diye korkuyorumm

atomikbirde şunu sormka istiyorum adet olamamak kilo yaparmı
kilo verme döneminde ne gibi bir zaraı vardır
yani ben yavaşlattıgını düşünüyorum yanlış mı acaba

cnm bu konuda bilgim yok en iyisi doktoruna danış çünkü işin ucunda bebişler var.Doğum kontrol hapları içindeki etken maddeden dolayı vücutta su tutmaya sebep olabilir ondan dolayı kilo alınmış hissedilebilir.tabi hormonel değişimlerden dolayı iştahta artma ya da azalma görülebilir. yani kişiden kişiye değişir cnm:)

atomikbirde şunu sormka istiyorum adet olamamak kilo yaparmı
kilo verme döneminde ne gibi bir zaraı vardır
yani ben yavaşlattıgını düşünüyorum yanlış mı acaba

canım adet döneminde vücuttaki ödemden dolayı kilo verdiğin anlaşılmıyodur. o yüzden morelini bozma verdigin kiloların yerine su gelmiş olunca rahatlayacan birden hızlı bir şekilde gidecek. adet dönemi yaklaştığında tuzdan ve soda gibi tuz değeri fazla olan şeylerden kaçınmak ödemi azaltır cnm

bugün diyetisyenim bana çok kızdı biraz daha hırs yapmam gerekiyormuş ufak tefekte olsa kaçamak yok dedi ve bol yürü dedi bende inceldim ama kilom aynı dedim olmamış dedi

yağmurgözlü çok acı haber canım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…