hayatım ben çayı yapıp içemiyorum.şuan monti diyetine başladım bakalım 2 gün oldu tamamen ona konsantre olmuş durumdayım.diyet yöntemlerimizde var orada paylaşım yapıp ögrenmeye çalışıyorum.çizelgemdende anlaşılacagı üzere bu cumadan sonra artı duruma geçtim .yerimde saymak sinirlerimi bozdu.bende anladımki kaçamaklar çogaldı hemen yeni bi yönteme başladım bakalım hayırlısı artık
dün mynet haberde görmüştüm..üniversitede okurken tanıştığı birlikte olduğu arkadaşından hamile kalmış..aldırmaya geç kalınca doğurmuş mecburen..ve o masum bebişi babası olacak....ş.....z öldürüp barbeküde yakmış...içim parçalandı...resimleri var..nasıl güzel uyuyor annesinin koynunda..nasıl kıydınız o yavruya..diyecek söz bulamıyorum..senağlama
bugünde italyan bir annenin haberi var..psikolojik sorunları varmış..8 aylık bebeğini arabayla birlikte yakmış..senağlama
neler oluyor bu insanlara yaa.Allahım sen bizleri ve tüm insanları koru yarabbim.beden,akıl ve ruh sağlıgı ver yarabbim.
kızlar ben çıkıyorum işim çıktı.hepinize kucak dolusu sevgiler Rabbim tüm masum bebekleri ve insanları korusun.:Saruboceq:
aynı dertten bende muzdaribim 2ayı geçti hala adet olamadım.bende polikistik over sendromu varmış.çoçuğumun olup olmayacağını bile bilmiyorum eşimin askerlik problemi yüzünden çocuk düşünemiyoruz daha doğrusu o düşünmüyor ben çok istiyorum evliliğimiz 4.yılına girdi.en son doktora gittiğimde doğum kontrol hapı içmem gerektiğini söyledi.ben çok kilo alırım diye düşünüyorum zaten kilom oldukça fazla bide onu içersem hiç veremem.bende araştırdım hayıt tohumu diye bir bitki varmış adeti düzenliyormuş kullananlar oldukça memnun hamile kalanlar bile olmuş.bugün ona başladım.olumlu gelişmeler olursa yazarım:Saruboceq: bende anne olmak istiyorummm
inan mıyorum ya o bebişlere kıyanlar insan olamazdün mynet haberde görmüştüm..üniversitede okurken tanıştığı birlikte olduğu arkadaşından hamile kalmış..aldırmaya geç kalınca doğurmuş mecburen..ve o masum bebişi babası olacak....ş.....z öldürüp barbeküde yakmış...içim parçalandı...resimleri var..nasıl güzel uyuyor annesinin koynunda..nasıl kıydınız o yavruya..diyecek söz bulamıyorum..senağlama
bugünde italyan bir annenin haberi var..psikolojik sorunları varmış..8 aylık bebeğini arabayla birlikte yakmış..senağlama
canım benim ben sağlıkçı olarak kesinlikle doktor kontrolinde tedavi olmanı öneriyorum.çünkü tedavisi kolay bir hastalık polikistik,doğum kontrol hapı ve bir şeker ilacı kullanıyon düzeliyo bildigim kadarıyla.ayrıca aklında olsun dogum yaparken onları doktoruna söylersen overleri temizliyolar.
inan mıyorum ya o bebişlere kıyanlar insan olamazklava:
atomik cnm ya bak yarama parmak bastın
ben daha önce glokofen kullanmıştım düzene girmiştim
emzirme döneminde dr lr veririmi bu ilacı bilgin varmı
birde dogumkontrol hapı kullanmak isityorum ama kilo yapar diye korkuyorumm
atomikbirde şunu sormka istiyorum adet olamamak kilo yaparmı
kilo verme döneminde ne gibi bir zaraı vardır
yani ben yavaşlattıgını düşünüyorum yanlış mı acaba
selam kızlar masumm ve atomik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?