80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba cnm nasılsın?
bu arada kızlar bnde sanırım montignac diyetini yapmaya devam edicem daha tam olarak anlayamadım nasıl oldugunu ama güzel kilolar vermiş yapanlar darısı başımıza:)

saol iyiyim canım ben sıkı bir 15 güne giriyorum kızlar bilginiz olsun hatta hiç yapmadığım birşeyi yapıp az sonra yürüyüşe gidicem akşam akşam yani

masumm sende bi iştahın yok bi şişsin bi tatlı yapıyon canım kafamçokkarıştı sakın abartma

saol iyiyim canım ben sıkı bir 15 güne giriyorum kızlar bilginiz olsun hatta hiç yapmadığım birşeyi yapıp az sonra yürüyüşe gidicem akşam akşam yani

bende gircem cnm ya yaza az kaldı incelmem lazımklava: doktorumla bende görüştüm ben 2 ay önce falan sarılık geçirmiştim bu kilolara yatarken çıktım şimdide gitmiyo doktor bir liste verdi ona göre ama benim pek sevmediğim şeylerden yemem gerekiyo ondan pek düzgün yapmadım bu diyeti. montignac diyetine bakınca mantıklı geldi kan şekerine göre diyet yapıyolar yarın konuşcan doktorlar ona göre kafama yattı diyet tabi doktorun dedikleride önemli:)

masumm sende bi iştahın yok bi şişsin bi tatlı yapıyon canım kafamçokkarıştı sakın abartma

iştahım yok çünkü şu çay kesti sanırım
şişim adetimin 44 günü adet olmadım
tatlı yapıyorum çünkü çocuklar çok sever tatlıyıı
umarım açıklayıcı olmuşumdurrkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilişyorum.uzun zamandır giremedim nete ve sizleri durumumdan haberdar edemedim.arkadaşlar son durum mükemmel.:teytey:2,5 ay sonunda 85 ile başladığım maratonda 71.4 kilo. hedefime 6 kilo kaldı.tabi bu ilk hedef.65 ten sonra 2 ay diyet yapmıyacağım sadece kilomu sabit tutmaya çalışıp vücudumu yeni kilosuna alıştıracağım.saonra kısa bi maratonum daha var 56 ya inmek 2. hedefim.
arkadaşlar umarım hepimiz ideal kilomuza ulaşırız.
herkese bol sabırlar.
arkadaşlar göğüs sıkılaştırıcı egzersizler neler...bilgi verirseniz sevinirim...

Slm Herkese arkadaşlar ..

sabahtan beri şu montigrat diyetini araştırıyorum . Ortim sayesinde bende gaza geldim =)
Bi kitabı varmış bu diyeti anlatan araştırdım buldum bi siteden hemen siparişi verdim 3-4 güne elimde olucak nasipse .Bi gelsin bi okıyım bakıyım tam anlamak istiyorum bu diyeti çok mantıklı geldi bana .

selam kızlaaaarrrr butterflycım varmış sadece ben de bi selam verip hemen kaçıyorum arada gelmeye çalışırım yarın yine vizem var ve yine 8 buçukta tam işkence :)

iyi akşamlar butterfly kitabı okuyunca bizede anlatırsın belki bizde ediniriz canım

atomik geçirdiğin rahatsızlık için geçmiş olsun birde bana kızdınmı anlayamadım tam canım neyse kızmamışsındır dimi opuyorumnanaktan

lego kuru üzüm yemeyi unutma Allah zihin açıklığı versin canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…