:lepi: İyi demişsin valla çocuklara kalsa 24 saat kalkmazlar başından benm kardeşlerimde aynı kaydirigubbakcemile3hee kıs geldim..oğlana dedim yeter yaw birazda ben oturucam..pc yeniledik..bozuktu 10 gündür..naber toprammm...olumunekankayizsmile
Hiç bişey olmaz ama suyunu süzmen lazım yarına pişirirsin . kaydirigubbakcemile5burayada oturdumu kalıyor insan yaa..semizotu ayıkladım ıslattım..pişirecektim saat kaç oldu dolaba koysam bişey olurmu acaba..
:lepi: İyi demişsin valla çocuklara kalsa 24 saat kalkmazlar başından benm kardeşlerimde aynı kaydirigubbakcemile3
şu montignac diyetine bakınıyorum çok güzel kilolar verilmiş ama doktorlar önermiyor pek . hayat boyu devam edebilinirse yapılsın deniyor akannehir oda beni biraz sıkay yahu kaydirigubbakcemile3 Biride şu yorumu yapmış =
çok sık montignac diyeti yapan arkadaş der ki:
16.Mart.2010 / 5:14 pm
Montignac mantık olarak çok doğru bir beslenme şekli. Zaten şeker hastalarının bir ömür bu mantıkla beslenmeleri gerektiğini biliyoruz. Ama yukarıda da bahsedildiği gibi ve Montignac’in kendi kitabında bahsettiği gibi Montignac bir diyet değil ömür boyu uygulanacak bir beslenme şekli. Ben Montignac’la 3 ayda 12 kilo verdim (ki kimse kilo vereceğime inanmıyordu çünkü günde 150 gr badem – ceviz – fındık ve akşam yemeğinde kızartma yiyordum, et-balık yerken hiçbir sınır tanımıyordum canım ne kadar isterse o kadar yiyordum – tabiki karbonhidratlı bir besinle karıştırmadan).
Şunu da söylemeden geçmeyeyim: Doktor kontrolünden geçmeden uygulanmamsı gereken bir beslenme şekli. Zira kolesterol sorunu olanlar için yağlı ve protein ağırlıklı beslenmek sorun olabilir veya benim gibi, çoğu çiğ ve haşlanmış sebzenin gaz yaptığı bünyeler için (bu sanırım VATA vücut tipi olmamdan kaynaklanıyor), Montignac oldukça acı verici sonuçlar doğurabilir. Bu diyetin benim mideme yarattığı ekstra bir hassasiyet olmadı. Sadece zaten çoğu sebze midemde gaz yaptığı için ve bu beslenme şeklinde de çok sebze tüketildiği için, midem her zamanki tepkileri daha sık gösterdi. Bu konuda da şunu önerebilirim; eğer bir sağlık sorununuz yoksa ve Montignac beslenme şeklini uygulamanız doktorunuz tarafından uygun bulunuyorsa, gaz probleminizi rezene çayı içerek halledebilirsiniz. Günde 3 fincan özellikle yemeklerden biraz sonra içeceğiniz rezene çayı gazı engeller.
Bu beslenme türünü tercih ediyorsanız hayatınızda kalıcı olup olmayacağını bir düşünün önce derim, çünkü kilolarınızı verdikten sonra eski beslenme şeklinize dönerseniz bir süre sonra kendinizi eski kilonuzda bulacağınız kesin. alıntıdır ...
kararsız kaldım yaa :sinifsinif:
Hiç bişey olmaz ama suyunu süzmen lazım yarına pişirirsin . kaydirigubbakcemile5
arkadaslar gece uce kadar kivrandim dis agrisindan.. Artik dayanacak gucum yoktu.. Hap ictim uc tane olmadi vodkayla calkaladim agzimi ara ara bogazimdan bile gecirdim.. taksi cagirdim nobetci disciye gittim dunyanin parasini verdim.. Ama acim dindi ya sanki o aciyi ceken ben degildim ve ne yaptim yuruyerek geldim 4 km yaklasik yurudum belki biraz daha fazla
sagol canim hal ettim neyseki.. Yorucu bir geceydi valla iki litre su ictim bu yorugnlugun ustune ve aksam yemegimi bile yiyemedim.. Doktor 20'lik disimi cekti ve 48 saat yemek ve sigara yasak dedi.. sigara ictim valla ama uyusuklugu gecmeden yemek yiyemem..
herkese günaydınnn yeni beslenme şeklimi soranlar olmuş diyet yöntemlerinizdeki monti diyetine geçtim bakalım 3 gündür güzel gidiyor inşallah umutluyum
dr gitmeyi düşünüyorum bende hafta ya adet düzensiligim için
olmadı dogum kontrol hapı kullanırım ama kilo yapaermı acaba bilmiyorum
canım rabbim en kısa zamanda bir bebiş versin sana:Saruboceq::Saruboceq:..ALLAH isteyen herkese versin..anneliği tattırsın...anlatılamayacak bir duygu..senağlama
dün mynet haberde görmüştüm..üniversitede okurken tanıştığı birlikte olduğu arkadaşından hamile kalmış..aldırmaya geç kalınca doğurmuş mecburen..ve o masum bebişi babası olacak....ş.....z öldürüp barbeküde yakmış...içim parçalandı...resimleri var..nasıl güzel uyuyor annesinin koynunda..nasıl kıydınız o yavruya..diyecek söz bulamıyorum..senağlama
bugünde italyan bir annenin haberi var..psikolojik sorunları varmış..8 aylık bebeğini arabayla birlikte yakmış..senağlama
:lepi: İyi demişsin valla çocuklara kalsa 24 saat kalkmazlar başından benm kardeşlerimde aynı kaydirigubbakcemile3
şu montignac diyetine bakınıyorum çok güzel kilolar verilmiş ama doktorlar önermiyor pek . hayat boyu devam edebilinirse yapılsın deniyor akannehir oda beni biraz sıkay yahu kaydirigubbakcemile3 Biride şu yorumu yapmış =
çok sık montignac diyeti yapan arkadaş der ki:
16.Mart.2010 / 5:14 pm
Montignac mantık olarak çok doğru bir beslenme şekli. Zaten şeker hastalarının bir ömür bu mantıkla beslenmeleri gerektiğini biliyoruz. Ama yukarıda da bahsedildiği gibi ve Montignac’in kendi kitabında bahsettiği gibi Montignac bir diyet değil ömür boyu uygulanacak bir beslenme şekli. Ben Montignac’la 3 ayda 12 kilo verdim (ki kimse kilo vereceğime inanmıyordu çünkü günde 150 gr badem – ceviz – fındık ve akşam yemeğinde kızartma yiyordum, et-balık yerken hiçbir sınır tanımıyordum canım ne kadar isterse o kadar yiyordum – tabiki karbonhidratlı bir besinle karıştırmadan).
Şunu da söylemeden geçmeyeyim: Doktor kontrolünden geçmeden uygulanmamsı gereken bir beslenme şekli. Zira kolesterol sorunu olanlar için yağlı ve protein ağırlıklı beslenmek sorun olabilir veya benim gibi, çoğu çiğ ve haşlanmış sebzenin gaz yaptığı bünyeler için (bu sanırım VATA vücut tipi olmamdan kaynaklanıyor), Montignac oldukça acı verici sonuçlar doğurabilir. Bu diyetin benim mideme yarattığı ekstra bir hassasiyet olmadı. Sadece zaten çoğu sebze midemde gaz yaptığı için ve bu beslenme şeklinde de çok sebze tüketildiği için, midem her zamanki tepkileri daha sık gösterdi. Bu konuda da şunu önerebilirim; eğer bir sağlık sorununuz yoksa ve Montignac beslenme şeklini uygulamanız doktorunuz tarafından uygun bulunuyorsa, gaz probleminizi rezene çayı içerek halledebilirsiniz. Günde 3 fincan özellikle yemeklerden biraz sonra içeceğiniz rezene çayı gazı engeller.
Bu beslenme türünü tercih ediyorsanız hayatınızda kalıcı olup olmayacağını bir düşünün önce derim, çünkü kilolarınızı verdikten sonra eski beslenme şeklinize dönerseniz bir süre sonra kendinizi eski kilonuzda bulacağınız kesin. alıntıdır ...
kararsız kaldım yaa :sinifsinif:
Hiç bişey olmaz ama suyunu süzmen lazım yarına pişirirsin . kaydirigubbakcemile5
MONTIGNAC DİYETİ:
Karbonhidrat içeren besinlerle pro*tein içerenlerin birbirinden ayrı alınması (gıdaları ayrıştırma) esasına dayanıyor. Montignac prensiplerine göre, öncelikle gıdalar sInıfandırılıyor. Yani enerji veren protein*ler, glusitler ve yağlar île enerjik ol*mayan lifler, su, vitamin, mineral ve olîgo elementler birlikte alınmıyor. Bu tür beslenme mide, bağırsak sistemini bozuyor ve ülsere yol açabiliyor. Ayrıca sinir sisteminde tahribat yapıyor.
Sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum . o kadar kafama yatmıştıki kitabının siperişini bile verdim hemen . Ama şimdide vazgeçtim yaa gözm korktu valla
atomik geçirdiğin rahatsızlık için geçmiş olsun birde bana kızdınmı anlayamadım tam canım neyse kızmamışsındır dimi opuyorumnanaktan
lego kuru üzüm yemeyi unutma Allah zihin açıklığı versin canım opuyorumnanaktan
MONTIGNAC DİYETİ:
Karbonhidrat içeren besinlerle pro*tein içerenlerin birbirinden ayrı alınması (gıdaları ayrıştırma) esasına dayanıyor. Montignac prensiplerine göre, öncelikle gıdalar sInıfandırılıyor. Yani enerji veren protein*ler, glusitler ve yağlar île enerjik ol*mayan lifler, su, vitamin, mineral ve olîgo elementler birlikte alınmıyor. Bu tür beslenme mide, bağırsak sistemini bozuyor ve ülsere yol açabiliyor. Ayrıca sinir sisteminde tahribat yapıyor.
Sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum . o kadar kafama yatmıştıki kitabının siperişini bile verdim hemen . Ama şimdide vazgeçtim yaa gözm korktu valla
canim ben almanyada sandaloz sakizi diye birsey gormedim yok burda ben yaklasik 10 yil once tanistim bir ara kullandim sonra biraktim umut baglama ben su an neler hissetigini biliyorumsanki o olursa hizla kilo varecekmisin gibi hissediyorsun ama alakasi yok sen saglikli beslen sabirli ol insaallah verirsin sandaloz sakizinida bir ara turkiyeye geldiginde alirsin aklinda kalmasin diye yoksa bir sey yaptigi yok ben her seyi denedim hic birisi yardimci olmadi bana en guzel zaman larimi kaybettim o kadar bu topik tum zayiflama ilaclarindan daha etkili kendine inan paylas o kadar
sen baya taktin bu sakiz isine
benimsakizdan midem bulanir. bazilari cignenmis sakizi masaya falan koyarlar, kötü olurum
ewet kızlarmalesef tek kazandı
ama şimdi içinde uhte kalacak diyede üzlüyorum ama işte göndermekte istemiyorum kiev yani rusya
ne olur ne olmaz
Merhaba Seyhan umarim iyisindir hersey yolundadir.. degilmi ama bu gruptaki kilolular amac 70-65 ama soyle diyim ben 70'ken iyiydim cok.. 170 boya 70 kg yeterli.. haa 67 falan olsamda fena olmaz hani zemuszemusarkadaslar bakiyorum cizelgelerden idealimiz hep ya 70 ya 65 :)
bende fırsat buldukça yediklerimi yazıcam mönümü eleştirebilirsiniz
bu akşam 19.00 bir kase çorba ve az peynirli 1 cevizli 3 zeytinli 5 taneli bol yeşillikli salata kibrit kutusu kadar kepek ekmek
bu kadar meyve yemedim yemiycem de
salata vardı baharnaz bu gün kahvaltıda misafirim vardı sonrada gezmeye gittik o yüzden cocuk gibiyim birilrerını görünce şimarıyorum hiç bir yere gitmemeliyim aslında ben insan içine cıkmamam gerek
günaydın kızlllaaaaar
az önce tartıldım 78.100 geldim 900 gram vermişim bu hafta umarım haftaya daha çok gider
günaydın canm destegin için saol sanırım kilo çizelgesini yapamamışsın onla ilgi yorum yaptım bak istersen onla ilgili konun altına eger gene yapamazsan yardımcı olurum akşam şimdi kaçıyorum görüşürüz:)Gunaydin atomik, umarim iyisindir bence iyi ol cunku tebrik ederim bir kiloya yaklasik kaybetmissin.. Haftaya Allah kerim ne guzel gidiyorsun iste suratini asma bu bile seni daha azimli yapmaya yeter.. Birde kaybedilen her grami kucumseme lutfen
günaydın canm destegin için saol sanırım kilo çizelgesini yapamamışsın onla ilgi yorum yaptım bak istersen onla ilgili konun altına eger gene yapamazsan yardımcı olurum akşam şimdi kaçıyorum görüşürüz:)
kızlar bu moti diyeti benimde kafamı karıştırdı
anladıgım kadarı ile
diyeti bıraktıgında kilolalrı hop geri alıyorsun öylemeii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?