80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burayada oturdumu kalıyor insan yaa..semizotu ayıkladım ıslattım..pişirecektim saat kaç oldu dolaba koysam bişey olurmu acaba..

öldüm yorgunluktan..iş çıkışı pazara uğradım..evde yeşillik namına bişey kalmamıştı..eve geldim aldıklarımı yerleştirdim..yemek yedim..bulaşık makinasından yıkanmışları boşalttım..çıkan kirli bulaşıkları makinaya yerleştirdim..oğlum geldi çayla milföy börek istedi ..çayını böreğini hazırladım..ben yemedim tabiki..))) semizotuyla uğraştım..pişirecek enerji kalmadı..((((((

hee kıs geldim..oğlana dedim yeter yaw birazda ben oturucam..pc yeniledik..bozuktu 10 gündür..naber toprammm...olumunekankayizsmile
:lepi: İyi demişsin valla çocuklara kalsa 24 saat kalkmazlar başından benm kardeşlerimde aynı kaydirigubbakcemile3
şu montignac diyetine bakınıyorum çok güzel kilolar verilmiş ama doktorlar önermiyor pek . hayat boyu devam edebilinirse yapılsın deniyor akannehir oda beni biraz sıkay yahu kaydirigubbakcemile3 Biride şu yorumu yapmış =
çok sık montignac diyeti yapan arkadaş der ki:
16.Mart.2010 / 5:14 pm

Montignac mantık olarak çok doğru bir beslenme şekli. Zaten şeker hastalarının bir ömür bu mantıkla beslenmeleri gerektiğini biliyoruz. Ama yukarıda da bahsedildiği gibi ve Montignac’in kendi kitabında bahsettiği gibi Montignac bir diyet değil ömür boyu uygulanacak bir beslenme şekli. Ben Montignac’la 3 ayda 12 kilo verdim (ki kimse kilo vereceğime inanmıyordu çünkü günde 150 gr badem – ceviz – fındık ve akşam yemeğinde kızartma yiyordum, et-balık yerken hiçbir sınır tanımıyordum canım ne kadar isterse o kadar yiyordum – tabiki karbonhidratlı bir besinle karıştırmadan).

Şunu da söylemeden geçmeyeyim: Doktor kontrolünden geçmeden uygulanmamsı gereken bir beslenme şekli. Zira kolesterol sorunu olanlar için yağlı ve protein ağırlıklı beslenmek sorun olabilir veya benim gibi, çoğu çiğ ve haşlanmış sebzenin gaz yaptığı bünyeler için (bu sanırım VATA vücut tipi olmamdan kaynaklanıyor), Montignac oldukça acı verici sonuçlar doğurabilir. Bu diyetin benim mideme yarattığı ekstra bir hassasiyet olmadı. Sadece zaten çoğu sebze midemde gaz yaptığı için ve bu beslenme şeklinde de çok sebze tüketildiği için, midem her zamanki tepkileri daha sık gösterdi. Bu konuda da şunu önerebilirim; eğer bir sağlık sorununuz yoksa ve Montignac beslenme şeklini uygulamanız doktorunuz tarafından uygun bulunuyorsa, gaz probleminizi rezene çayı içerek halledebilirsiniz. Günde 3 fincan özellikle yemeklerden biraz sonra içeceğiniz rezene çayı gazı engeller.

Bu beslenme türünü tercih ediyorsanız hayatınızda kalıcı olup olmayacağını bir düşünün önce derim, çünkü kilolarınızı verdikten sonra eski beslenme şeklinize dönerseniz bir süre sonra kendinizi eski kilonuzda bulacağınız kesin. alıntıdır ...
kararsız kaldım yaa :sinifsinif:

burayada oturdumu kalıyor insan yaa..semizotu ayıkladım ıslattım..pişirecektim saat kaç oldu dolaba koysam bişey olurmu acaba..
Hiç bişey olmaz ama suyunu süzmen lazım yarına pişirirsin . kaydirigubbakcemile5

ÖrNek diyet listesi nasıl olmalı ?

Diyetisyen Koçak ise, dengeli bir besin dağılımı yapıldıktan sonra, bir zayıflama diyetinde hamburgerin bile olabileceğini belirtiyor. 5 - 6 kg. fa-lası olanlar için Koçak, kolay uygulanabilir ,günlük bir diyet programı da öneriyor:

SABAH: 2 dilim beyaz peynir veya l dilim az yağlı kaşar, domates - salatalık (serbest), 2 dilim kepekli ekmek veya l galeta, 5 adet zeytin ve çay (şekersiz)

ÖĞLE: Yeşil salata yarımda l tost/ l adet mayonezsiz hamburger veya 2 yumurtalı omlet île 2 dilim ekmek ve ayran

ARA: l meyve veya 2 - 3 kraker île l bardak süt veya yoğurt

AKŞAM: Izgara balık/ tavuk/ 3 - 4 adet köfte, pirzola, veya biftek (birini seçin), yeşil salata, 6 kaşık haşlama sebze i le l kase yoğurt

GECE: l meyve

Kızlar biz bu kadar yediğimiz zaman çok yedik diyoruz acaba yanlış yoldamıyız boshayallersmile

teşekkürler canım..ömür boyu nasıl yapılırki yaa..pek olası gelmedi bana..sen bilirsin

MONTIGNAC DıYETı:

Karbonhidrat içeren besinlerle pro­tein içerenlerin birbirinden ayrı alınması (gıdaları ayrıştırma) esasına dayanıyor. Montignac prensiplerine göre, öncelikle gıdalar sInıfandırılıyor. Yani enerji veren protein­ler, glusitler ve yağlar île enerjik ol­mayan lifler, su, vitamin, mineral ve olîgo elementler birlikte alınmıyor. Bu tür beslenme mide, bağırsak sistemini bozuyor ve ülsere yol açabiliyor. Ayrıca sinir sisteminde tahribat yapıyor.

Sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum . o kadar kafama yatmıştıki kitabının siperişini bile verdim hemen . Ama şimdide vazgeçtim yaa gözm korktu valla

gecmis olsun canim iyi bari atlatmissin

hmm demek 20 disteymis sorun, niye para ödedin anlamadim, belcikada paraylami doktor?

herkese günaydınnn yeni beslenme şeklimi soranlar olmuş diyet yöntemlerinizdeki monti diyetine geçtim bakalım 3 gündür güzel gidiyor inşallah umutluyum

nasil birsey detayli anlatsana

dr gitmeyi düşünüyorum bende hafta ya adet düzensiligim için
olmadı dogum kontrol hapı kullanırım ama kilo yapaermı acaba bilmiyorum

vallah bende 15 kiloluk bir problem yapti

canım rabbim en kısa zamanda bir bebiş versin sana:Saruboceq::Saruboceq:..ALLAH isteyen herkese versin..anneliği tattırsın...anlatılamayacak bir duygu..senağlama

aminnnnn

simdi b irsey diycem yeri degil biiiiibbbbb leyim bende

bak simdi kafam karisti benimde

cok karisik gibi

günaydın kızlllaaaaar
az önce tartıldım 78.100 geldim 900 gram vermişim bu hafta umarım haftaya daha çok gider

canım aşk olsun sana neden kızayım :)

canım banada çok mantıklı geldi bende bugün doktorumla konuşacam sakıncası olur mu iye bu arada kitabın adın ne bende alaym diyorum:) ayrıca gözün korkmasın senden duyduktan sonra bende baktım biraz sanırım 2 aşama diyet ilk aşaması sıkı ama 2. aşaması daha esnek ondan dolayı rahatlıkla ömür boyu yapılabilir tabi:)))

Merhaba arkadaslar, umarim iyisinizdir.. gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim arkadaslar.:1hug::1hug::1hug:.Valla ben gece uyumadim cunku oglen dorte kalktim.. gece disciye gitmistim ya sabah sekizde esim gelince uyudum ancak.. Aksam kalkinca biraz yurudum cenemin uyusuklugu gectigi icin cenem agriyordu cekilen disten dolayi.. Bu yuzden su ictim bolca sonra geldim bir dilim kepek ekmegi ve peynir yedim gec saatede patlican turlusu yarim kucuk tabak ve pure yedim.. Cenem ve yanagim agridigindan fazla yiyemedim.. Kahve ictim 75kalorili cikolatali diyet kelogs yedim..
size gelinceeeeeeee:

Canim cok ovgu duydugum icin bu sakiz hakkinda hevesleniverdim.. yoksa kesinlikle dedigin gibi is bogazi tutmakta ve bu topikk ciddi sekilde moral veriyor bana.. cunku paylasim var ve amac ayni..Peki elma sirkesi hakkinda ne dusunuyorsun? sevgiler

sen baya taktin bu sakiz isine

benimsakizdan midem bulanir. bazilari cignenmis sakizi masaya falan koyarlar, kötü olurum

Bitanemm nasilsin gorusmeyeli umarim iyisin..heheh canim ne yapiyim iste sakizi övenleri okudukca diyorum bulursam neden olmasin yoksa sakiz cignemeyi sevmem bende.. Ayy hele bir tane teyze vardi cigneyip cigneyip agzina bir sey atacagi zaman yada biktigi zaman basindaki yazmasina yapistirirdi kaydirigubbakcemile3
ewet kızlarmalesef tek kazandı
ama şimdi içinde uhte kalacak diyede üzlüyorum ama işte göndermekte istemiyorum kiev yani rusya
ne olur ne olmaz

Selam masum, umarim iysindir musadenle bende kendimce dusuncemi yazarim valla ben gondermem yada bende giderim.. arastirin belki ikinci kisiye promosyon yaparlar.. ben olsam gitmek isterdim kieve ama esimle cunku yalniz salmaz dogal olarakta bende yalniz salmam..

arkadaslar bakiyorum cizelgelerden idealimiz hep ya 70 ya 65 :)
Merhaba Seyhan umarim iyisindir hersey yolundadir.. degilmi ama bu gruptaki kilolular amac 70-65 ama soyle diyim ben 70'ken iyiydim cok.. 170 boya 70 kg yeterli.. haa 67 falan olsamda fena olmaz hani zemuszemus

Merhaba Baharnaz, valla ben gunluk yenilenleri paylasmaktan yanayim sizlerde paylasin lutfen en azindan fikir oluyor kimi zaman.. Ve yaziya dokunce daha iyi analiz ediliyor.. meyva iyidir ya benimde cok aram yok ama gereklidir

salata vardı baharnaz bu gün kahvaltıda misafirim vardı sonrada gezmeye gittik o yüzden cocuk gibiyim birilrerını görünce şimarıyorum hiç bir yere gitmemeliyim aslında ben insan içine cıkmamam gerek

Selma bu yazdigina mudahale edesim geldi hos gor.. Tanismiyoruz ama lutfen oyle seyler dusunme insan icine cikmamam gerek ne demek yaaaa.. Oyle olumsuz seyler dusunme herkesin hakki var insan icinde yer almaya kilolar engellememesi gerek kesinlikle.. Ayy uzuldum valla..

Bitanem tsk ederim ilgine bu arada.. Valla canim burda dis cektirmek en az 40 euro sigorta karsilamiyormus ben 80 euro verdim gece nobetci disciye dusunsene sinir oldum ama kurtuldum.. Valla ya iyi para biriktirip dislerimi yaptiracam turkiyede kesin daha avantajlidir..

günaydın kızlllaaaaar
az önce tartıldım 78.100 geldim 900 gram vermişim bu hafta umarım haftaya daha çok gider

Gunaydin atomik, umarim iyisindir bence iyi ol cunku tebrik ederim bir kiloya yaklasik kaybetmissin.. Haftaya Allah kerim ne guzel gidiyorsun iste suratini asma bu bile seni daha azimli yapmaya yeter.. Birde kaybedilen her grami kucumseme lutfen

Gunaydin atomik, umarim iyisindir bence iyi ol cunku tebrik ederim bir kiloya yaklasik kaybetmissin.. Haftaya Allah kerim ne guzel gidiyorsun iste suratini asma bu bile seni daha azimli yapmaya yeter.. Birde kaybedilen her grami kucumseme lutfen
günaydın canm destegin için saol sanırım kilo çizelgesini yapamamışsın onla ilgi yorum yaptım bak istersen onla ilgili konun altına eger gene yapamazsan yardımcı olurum akşam şimdi kaçıyorum görüşürüz:)

günaydın kızlar
81 çıktım +900 yani
ödem oldu tabi adet olmadıgım için

izlemmmmm kuşum dönmedin mi daha nirdesinn yawww

atomik tebrik ederim cnm ii vermişsin

kızlar bu moti diyeti benimde kafamı karıştırdı
anladıgım kadarı ile

diyeti bıraktıgında kilolalrı hop geri alıyorsun öylemeii

merhaba kızlar öncelikle montignac diyetini benim uygulamak isteme sebebim benim ailemde annem babam babaannen herkes şeker hastası.ve bende risk gurubundanım.bu yüzden montignac zaten benim doktorlar tarafından uygulamamı istedikleri bir yöntem.ki kaldıki montideki yasak olan herşey zaten tüm insanlar için zararlı olan gıdalar.rafine şeker , beyaz un,katkılı maddeler ve unutmayalımki biz ideal kilomuza indigimizde eger bunu yaşam biçimi haline getirmezsek zaten hemen geriye döneriz.yani her diyet yada beslenme şeklinde bunun yaşam biçimi haline gelmesi şart.fakat montide 2. aşamada yasaklar hafifliyor birde o güzelliği var :smiley-cool:

kızlar bu moti diyeti benimde kafamı karıştırdı
anladıgım kadarı ile

diyeti bıraktıgında kilolalrı hop geri alıyorsun öylemeii

banucum hangi diyeti bırakınca kiloları geri almıyorsun merak ettim.tüm diyetlerdeki olay aynı değilmi maalesef

geçen hafta artı kilodaydım

geçen hafta 76.300

bu hafta 75:100 delirtti bu 75 rakamı beni artık 74 ü görmek istiyorummmm delikafadulden

günaydınnnnnnnnn..fıstıklarrrrr..nasılsınız bakimm..hayırlı cumalar..opuyorumnanaktan

108,8 listeye dönmeye karar verdim..

eyvahedigeldismile oooffffff herkeze günaydın bu hafta hiç kilo kaybedemedim.82.800gr offff sanırım 2aydır adet olamıyorum ondan dolayı yada ben ona bağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…