Merhaba arkadaslar, umarim iyisinizdir.. gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim arkadaslar.:1hug::1hug::1hug:.Valla ben gece uyumadim cunku oglen dorte kalktim.. gece disciye gitmistim ya sabah sekizde esim gelince uyudum ancak.. Aksam kalkinca biraz yurudum cenemin uyusuklugu gectigi icin cenem agriyordu cekilen disten dolayi.. Bu yuzden su ictim bolca sonra geldim bir dilim kepek ekmegi ve peynir yedim gec saatede patlican turlusu yarim kucuk tabak ve pure yedim.. Cenem ve yanagim agridigindan fazla yiyemedim.. Kahve ictim 75kalorili cikolatali diyet kelogs yedim..
size gelinceeeeeeee:
Canim cok ovgu duydugum icin bu sakiz hakkinda hevesleniverdim.. yoksa kesinlikle dedigin gibi is bogazi tutmakta ve bu topikk ciddi sekilde moral veriyor bana.. cunku paylasim var ve amac ayni..Peki elma sirkesi hakkinda ne dusunuyorsun? sevgiler
Bitanemm nasilsin gorusmeyeli umarim iyisin..heheh canim ne yapiyim iste sakizi övenleri okudukca diyorum bulursam neden olmasin yoksa sakiz cignemeyi sevmem bende.. Ayy hele bir tane teyze vardi cigneyip cigneyip agzina bir sey atacagi zaman yada biktigi zaman basindaki yazmasina yapistirirdi kaydirigubbakcemile3
Selam masum, umarim iysindir musadenle bende kendimce dusuncemi yazarim valla ben gondermem yada bende giderim.. arastirin belki ikinci kisiye promosyon yaparlar.. ben olsam gitmek isterdim kieve ama esimle cunku yalniz salmaz dogal olarakta bende yalniz salmam..
Merhaba Seyhan umarim iyisindir hersey yolundadir.. degilmi ama bu gruptaki kilolular amac 70-65 ama soyle diyim ben 70'ken iyiydim cok.. 170 boya 70 kg yeterli.. haa 67 falan olsamda fena olmaz hani zemuszemus
Merhaba Baharnaz, valla ben gunluk yenilenleri paylasmaktan yanayim sizlerde paylasin lutfen en azindan fikir oluyor kimi zaman.. Ve yaziya dokunce daha iyi analiz ediliyor.. meyva iyidir ya benimde cok aram yok ama gereklidir
Selma bu yazdigina mudahale edesim geldi hos gor.. Tanismiyoruz ama lutfen oyle seyler dusunme insan icine cikmamam gerek ne demek yaaaa.. Oyle olumsuz seyler dusunme herkesin hakki var insan icinde yer almaya kilolar engellememesi gerek kesinlikle.. Ayy uzuldum valla..
Bitanem tsk ederim ilgine bu arada.. Valla canim burda dis cektirmek en az 40 euro sigorta karsilamiyormus ben 80 euro verdim gece nobetci disciye dusunsene sinir oldum ama kurtuldum.. Valla ya iyi para biriktirip dislerimi yaptiracam turkiyede kesin daha avantajlidir..
günaydınnnnnnnnn..fıstıklarrrrr..nasılsınız bakimm..hayırlı cumalar..opuyorumnanaktan
108,8 listeye dönmeye karar verdim..
gel canım gel :teselli:
geldim canım..denizcim..nihalden haberin varmı tatlım..nerde bu kız iki gündürbilmiyorumkismile
günaydın kızlar
NİHALCİM geçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktan
ya ben çok kötüyüm ya ....:sinifsinif:
ya tartı bozuk yada ben hiç kalorili bişeıy yemeden kilo alıyorum anlıyamadım gitti geçen hafta 72 gösteriyordu bu hafta 72.5 yani ben hiç diyeti bozmadan 2 hafta üst üste kilomu aldım anlıyamadım gitti...çok felaketim şu an....mafoldumben
pantolanlarım bollaştı kendimi hafif hissediyorum ama tartı bunu demiyor...valla sinirimden kıracam bu tartıyı....alsanaalsanasmile
kızlar günaydın dün rahatsızdım işe gelemedim çarşamba akşamı yine fenalaştım kasıldım kaldım yarım saat hareket edemedim konuşamadım falan çok fenaydı..felç inmiş gibiydi resmen..konuşmaya çalıştığımda garip sesler çıkarıyordum ..tüm gece de sıçrayıp durdum..dün mazeret izni verdiler evde tüm gün yatıp dinlendim...bu hafta dr a gitmediğimden sabit geçin olur mu yarın gidicem çünkü...
gÜNAYDINLAR HERKESEE :sm_cool:
gEÇEN HAFTA = 75.3
bU HAFTA 74.4
giden = 900 gram
nisan sonu hedefim 74 tü hemen hemen ulaştım gibi sanki =) :sm_cool:
nihalcimm
nacizane firkirlerimi sneinle paylaşmak istiyorum
şimdi cnm sen bu vücuduna yüklemiş oldukalrı gaz ile vücufdundaki elektronları atıyorsun ve vücudunun kan gazı degerlerini düşürüyorsun bence bundan kaynaklı olmuş olabilir yaşadıkların
beyincerrahi yogun bakımda çalışan bir ark ile paylaşmıştım ben bu yöntemi ve bana bu açıklamayı yapmıştı
Banucum sağol canım paylaşımın için de bende bunun öncesi var biliyorsun şimdi biraz daha boyut değiştirdi önceden bu yaşadıklarımı bayılmış gibi yaşıyordum şimdi bayılmadan yaşadım..bu karboksipunktur yöntemini de bayağı bir araştırıp başladım yan etki gören hiçkimse yok ve paylaşım sitesinden de böyle bir etki hiç okumadım ama sorayım tabi canım..sağol bilgilendirdiğin için..
dr un deidğine göre bu gaz nefes gazı ..bir bitkiyle gece yattığında maruz kaldığın gazın 100 de bir etkisine sahipmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?