80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne demek canım tabikide mudahale edebilirsin ney için burdayız sonuca yanlışlarımız bulmak için kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

bende yürüdüm geldim cok iyyim kendimi süper hissediyorum inşallah böyle gider şimdi soda içtim canım yemek istemiyor nedense

kızlar günaydın dün rahatsızdım işe gelemedim çarşamba akşamı yine fenalaştım kasıldım kaldım yarım saat hareket edemedim konuşamadım falan çok fenaydı..felç inmiş gibiydi resmen..konuşmaya çalıştığımda garip sesler çıkarıyordum ..tüm gece de sıçrayıp durdum..dün mazeret izni verdiler evde tüm gün yatıp dinlendim...bu hafta dr a gitmediğimden sabit geçin olur mu yarın gidicem çünkü...

gÜNAYDINLAR HERKESEE :sm_cool:

gEÇEN HAFTA = 75.3
bU HAFTA 74.4
giden = 900 gram
nisan sonu hedefim 74 tü hemen hemen ulaştım gibi sanki =) :sm_cool:

Narincim ben şu tatlısızlığa dayanamadığım için bana zor geldi galiba kitap
gelsinde tam olarak anlayınca daha kolay olur belki
kitabın adıda YEDıKÇE ZAYIFLA VE FORMDA KAL .. Bide ben bu diyeti nihalin uyguladığı sisteme benzettim biraz . sabah tam doyurucu -öğlen karbonhidratsız doyurucu- akşamda çok hafif ve karbonhidratsız . aralardada ceviz fındık olayı var tabi aklinialirimsmile

NıHAL ÇOK GEÇMıŞ OLSUN CANIM a.s.

kilo veren herkesi tebrik ederim ... :lepi:

günaydın kızlar

NİHALCİM geçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktan

ya ben çok kötüyüm ya ....:sinifsinif:
ya tartı bozuk yada ben hiç kalorili bişeıy yemeden kilo alıyorum anlıyamadım gitti geçen hafta 72 gösteriyordu bu hafta 72.5 yani ben hiç diyeti bozmadan 2 hafta üst üste kilomu aldım anlıyamadım gitti...çok felaketim şu an....mafoldumben
pantolanlarım bollaştı kendimi hafif hissediyorum ama tartı bunu demiyor...valla sinirimden kıracam bu tartıyı....
alsanaalsanasmile

geldim canım..denizcim..nihalden haberin varmı tatlım..nerde bu kız iki gündürbilmiyorumkismile

gelmiş bile nihal ben cevap veresiye kadarrr

canım kaslanmış olabilirmisin spor yapıyorsan kaslar güçlendikçe vücut kilo almış gözükebilir.yada reglinde düzensizlik varsa eger buda vücudun su tutmasına sebep olabilir.lütfen biraz daha sabırlı ol.olmadı bi uzzmana gider danışırsın Allah başka dert vermesin sıkma canını :teselli:

canım çok geçmiş olsun.teşhis konuldumu.neden böyle olmuşsun tatlım.bişeye kafayı çok mu taktın acaba Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın sana inşallah olumunekankayizsmile

izlemden haberi olan varmı kızlarrrr.dönmüştür artık evine diye düşünüyorum ama.inşallah tatsız bir durum yoktur

tülay canım kitabı nerde buldun ben hiçbir yerde bulamadımm.bende çok istiyorum artık basımı yok falan dediler

kızlar çok tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...ben de kg veren herkesi çok tebrik ediyorum tülay demek benim yolumdasın canım bak ne güzel sen vermişsin 900 gr ama ben hiç vermiş gibi hissrtmiyorum yarın öğlen gidicem bakıcam ama hiç veremedim bence neyse şu sıra bir de buna kafayı takamıcam sonuçta hiç bozmadan devam ediyorum..
Denizcim teşhis falan yok..canımı sıkan da o..tamam psikolojik bayılmalar olmuştu onun dışında beynime kalbime kan değerlerime ekg me beyin dalgalarıma herşeyime bakıldı fizyolojik bir sorun yok dediler psikolojik dediler..eee tamam anladım da şu anda bariz canımı sıkan bişi yok..bir sıkıntı üzerine olsa anlıycam bişiden bişi yok..tv izliyoruz eşimle konuşuyoruz ordan burdnan keyfim yerinde sonra birden başım dönmeye başladı..sonra ağlar gibi oldum ama adam gibi apğlayamadım da tıkandım kaldım..ellerim uyuştu çenem kasıldı...bayılır gibi oldum ama eşim kolonya ve su banyolarıyla sağolsun bırakmadı bayılayım..sonra konuşayım dedim garip sesler çıkarmaya başladım..yarım saa boyunca öyle ölü gibi yattım ne kolumu ne bacağımı hiçbiryerimi kımıldatamadım..pskilojik felç mi ne diyolarmış..neyse sonra gözüm açıldı kendime gelir gibi oldum eşim yatıdı dinleneyimm diye..kaç kg insan yataktan komple yükselip yere kondum en az 9-10 kere..sıçrama şeklinde..dün sabah bir kalktım heryerim kasılmış duurmda ayakta duramıyorum aradım işyerini nerdeyse tüm gün uyudum anca kendime geldim..
çok bunlaıdm artık kızxlar ya ve son olanlar beni iyice korkuttu..bakalım yarın pskolog randevum var ne diyecek..

nihal geçmiş olsun cnm

denzcimmşimdi şöyle diyim her diyeti bıraktıgında kilyu almıyorsun sabit kalanbbiliyorsun kalori diyeti yaptıgında ve ömrünün sonuna kadar kalori hesabı yapma zorunda degilsin

ama monti diyeti ile beyaz un ,şeker vs vs hep uzak durmak zorundasın bunu ne kadar yapabilirsinki
mesela kilonu verdiginde hamur işi yersin abartmadan kesinlikle yasak diye birşey yok
ama monti öyle demiyor bunu yaşam tarzın haline getiriceksin diyor..

aslında polikistikover hastaları yani benim gibi hastalar içibn uygulanan bir diyetmiş bu diyet ama ben yapamam diye düşünüyorum katı ç.ünkii

umarım ii sonuçlar alırsın cnmm

nalcy [/COLOR cnm adet olmadıgın için olabilir bende 900 gr artıda çıktım

nihalcimm
nacizane firkirlerimi sneinle paylaşmak istiyorum
şimdi cnm sen bu vücuduna yüklemiş oldukalrı gaz ile vücufdundaki elektronları atıyorsun ve vücudunun kan gazı degerlerini düşürüyorsun bence bundan kaynaklı olmuş olabilir yaşadıkların

beyincerrahi yogun bakımda çalışan bir ark ile paylaşmıştım ben bu yöntemi ve bana bu açıklamayı yapmıştı

Banucum sağol canım paylaşımın için de bende bunun öncesi var biliyorsun şimdi biraz daha boyut değiştirdi önceden bu yaşadıklarımı bayılmış gibi yaşıyordum şimdi bayılmadan yaşadım..bu karboksipunktur yöntemini de bayağı bir araştırıp başladım yan etki gören hiçkimse yok ve paylaşım sitesinden de böyle bir etki hiç okumadım ama sorayım tabi canım..sağol bilgilendirdiğin için..
dr un deidğine göre bu gaz nefes gazı ..bir bitkiyle gece yattığında maruz kaldığın gazın 100 de bir etkisine sahipmiş..

anladım cnm bende bu yöntemi araştırmıştım da en başladıktan onra ben pko oldugum için yani zor adet oldugum için diyim düşünmüştüm onra ark böle bir şey diyince vaz geççtimm

umarım yaşamazın bir daha cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…