masum senın bebekler kızmı erkekmi canım
kızlar çok tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...ben de kg veren herkesi çok tebrik ediyorum tülay demek benim yolumdasın canım bak ne güzel sen vermişsin 900 gr ama ben hiç vermiş gibi hissrtmiyorum yarın öğlen gidicem bakıcam ama hiç veremedim bence neyse şu sıra bir de buna kafayı takamıcam sonuçta hiç bozmadan devam ediyorum..
Denizcim teşhis falan yok..canımı sıkan da o..tamam psikolojik bayılmalar olmuştu onun dışında beynime kalbime kan değerlerime ekg me beyin dalgalarıma herşeyime bakıldı fizyolojik bir sorun yok dediler psikolojik dediler..eee tamam anladım da şu anda bariz canımı sıkan bişi yok..bir sıkıntı üzerine olsa anlıycam bişiden bişi yok..tv izliyoruz eşimle konuşuyoruz ordan burdnan keyfim yerinde sonra birden başım dönmeye başladı..sonra ağlar gibi oldum ama adam gibi apğlayamadım da tıkandım kaldım..ellerim uyuştu çenem kasıldı...bayılır gibi oldum ama eşim kolonya ve su banyolarıyla sağolsun bırakmadı bayılayım..sonra konuşayım dedim garip sesler çıkarmaya başladım..yarım saa boyunca öyle ölü gibi yattım ne kolumu ne bacağımı hiçbiryerimi kımıldatamadım..pskilojik felç mi ne diyolarmış..neyse sonra gözüm açıldı kendime gelir gibi oldum eşim yatıdı dinleneyimm diye..kaç kg insan yataktan komple yükselip yere kondum en az 9-10 kere..sıçrama şeklinde..dün sabah bir kalktım heryerim kasılmış duurmda ayakta duramıyorum aradım işyerini nerdeyse tüm gün uyudum anca kendime geldim..
çok bunlaıdm artık kızxlar ya ve son olanlar beni iyice korkuttu..bakalım yarın pskolog randevum var ne diyecek..
canımm çok geçmiş olsun...seni buralarda göremeyince bişey olduğunu hissettim..((( ALLAH bir daha yaşatmasın..:Saruboceq:kızlar günaydın dün rahatsızdım işe gelemedim çarşamba akşamı yine fenalaştım kasıldım kaldım yarım saat hareket edemedim konuşamadım falan çok fenaydı..felç inmiş gibiydi resmen..konuşmaya çalıştığımda garip sesler çıkarıyordum ..tüm gece de sıçrayıp durdum..dün mazeret izni verdiler evde tüm gün yatıp dinlendim...bu hafta dr a gitmediğimden sabit geçin olur mu yarın gidicem çünkü...
tebrik ederim toprammm..vereliniortakgÜNAYDINLAR HERKESEE :sm_cool:
gEÇEN HAFTA = 75.3
bU HAFTA 74.4
giden = 900 gram
nisan sonu hedefim 74 tü hemen hemen ulaştım gibi sanki =) :sm_cool:
üzülme canım bende aynıyım..olumunekankayizsmilegünaydın kızlar
NİHALCİM geçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktan
ya ben çok kötüyüm ya ....:sinifsinif:
ya tartı bozuk yada ben hiç kalorili bişeıy yemeden kilo alıyorum anlıyamadım gitti geçen hafta 72 gösteriyordu bu hafta 72.5 yani ben hiç diyeti bozmadan 2 hafta üst üste kilomu aldım anlıyamadım gitti...çok felaketim şu an....mafoldumben
pantolanlarım bollaştı kendimi hafif hissediyorum ama tartı bunu demiyor...valla sinirimden kıracam bu tartıyı....alsanaalsanasmile
slm arkadaslar bende katılmak istiyorum
meraba ben canan işallah hayyırlısı olur artık zayıflamak istiyorum 27 yaşındayım ist yaşıyorum 2tane çocuğum var efem çağlam
Merhaba arkadaslar, umarim iyisinizdir.. gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim arkadaslar.:1hug::1hug::1hug:.Valla ben gece uyumadim cunku oglen dorte kalktim.. gece disciye gitmistim ya sabah sekizde esim gelince uyudum ancak.. Aksam kalkinca biraz yurudum cenemin uyusuklugu gectigi icin cenem agriyordu cekilen disten dolayi.. Bu yuzden su ictim bolca sonra geldim bir dilim kepek ekmegi ve peynir yedim gec saatede patlican turlusu yarim kucuk tabak ve pure yedim.. Cenem ve yanagim agridigindan fazla yiyemedim.. Kahve ictim 75kalorili cikolatali diyet kelogs yedim..
size gelinceeeeeeee:
Canim cok ovgu duydugum icin bu sakiz hakkinda hevesleniverdim.. yoksa kesinlikle dedigin gibi is bogazi tutmakta ve bu topikk ciddi sekilde moral veriyor bana.. cunku paylasim var ve amac ayni..Peki elma sirkesi hakkinda ne dusunuyorsun? sevgiler
Bitanemm nasilsin gorusmeyeli umarim iyisin..heheh canim ne yapiyim iste sakizi övenleri okudukca diyorum bulursam neden olmasin yoksa sakiz cignemeyi sevmem bende.. Ayy hele bir tane teyze vardi cigneyip cigneyip agzina bir sey atacagi zaman yada biktigi zaman basindaki yazmasina yapistirirdi kaydirigubbakcemile3
Selam masum, umarim iysindir musadenle bende kendimce dusuncemi yazarim valla ben gondermem yada bende giderim.. arastirin belki ikinci kisiye promosyon yaparlar.. ben olsam gitmek isterdim kieve ama esimle cunku yalniz salmaz dogal olarakta bende yalniz salmam..
Merhaba Seyhan umarim iyisindir hersey yolundadir.. degilmi ama bu gruptaki kilolular amac 70-65 ama soyle diyim ben 70'ken iyiydim cok.. 170 boya 70 kg yeterli.. haa 67 falan olsamda fena olmaz hani zemuszemus
Merhaba Baharnaz, valla ben gunluk yenilenleri paylasmaktan yanayim sizlerde paylasin lutfen en azindan fikir oluyor kimi zaman.. Ve yaziya dokunce daha iyi analiz ediliyor.. meyva iyidir ya benimde cok aram yok ama gereklidir
Selma bu yazdigina mudahale edesim geldi hos gor.. Tanismiyoruz ama lutfen oyle seyler dusunme insan icine cikmamam gerek ne demek yaaaa.. Oyle olumsuz seyler dusunme herkesin hakki var insan icinde yer almaya kilolar engellememesi gerek kesinlikle.. Ayy uzuldum valla..
Bitanem tsk ederim ilgine bu arada.. Valla canim burda dis cektirmek en az 40 euro sigorta karsilamiyormus ben 80 euro verdim gece nobetci disciye dusunsene sinir oldum ama kurtuldum.. Valla ya iyi para biriktirip dislerimi yaptiracam turkiyede kesin daha avantajlidir..
merhaba kızlar öncelikle montignac diyetini benim uygulamak isteme sebebim benim ailemde annem babam babaannen herkes şeker hastası.ve bende risk gurubundanım.bu yüzden montignac zaten benim doktorlar tarafından uygulamamı istedikleri bir yöntem.ki kaldıki montideki yasak olan herşey zaten tüm insanlar için zararlı olan gıdalar.rafine şeker , beyaz un,katkılı maddeler ve unutmayalımki biz ideal kilomuza indigimizde eger bunu yaşam biçimi haline getirmezsek zaten hemen geriye döneriz.yani her diyet yada beslenme şeklinde bunun yaşam biçimi haline gelmesi şart.fakat montide 2. aşamada yasaklar hafifliyor birde o güzelliği var :smiley-cool:
günaydınnnnnnnnn..fıstıklarrrrr..nasılsınız bakimm..hayırlı cumalar..opuyorumnanaktan
108,8 listeye dönmeye karar verdim..
kızlar günaydın dün rahatsızdım işe gelemedim çarşamba akşamı yine fenalaştım kasıldım kaldım yarım saat hareket edemedim konuşamadım falan çok fenaydı..felç inmiş gibiydi resmen..konuşmaya çalıştığımda garip sesler çıkarıyordum ..tüm gece de sıçrayıp durdum..dün mazeret izni verdiler evde tüm gün yatıp dinlendim...bu hafta dr a gitmediğimden sabit geçin olur mu yarın gidicem çünkü...
gÜNAYDINLAR HERKESEE :sm_cool:
gEÇEN HAFTA = 75.3
bU HAFTA 74.4
giden = 900 gram
nisan sonu hedefim 74 tü hemen hemen ulaştım gibi sanki =) :sm_cool:
günaydın kızlar
NİHALCİM geçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktan
ya ben çok kötüyüm ya ....:sinifsinif:
ya tartı bozuk yada ben hiç kalorili bişeıy yemeden kilo alıyorum anlıyamadım gitti geçen hafta 72 gösteriyordu bu hafta 72.5 yani ben hiç diyeti bozmadan 2 hafta üst üste kilomu aldım anlıyamadım gitti...çok felaketim şu an....mafoldumben
pantolanlarım bollaştı kendimi hafif hissediyorum ama tartı bunu demiyor...valla sinirimden kıracam bu tartıyı....alsanaalsanasmile
kızlar çok tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...ben de kg veren herkesi çok tebrik ediyorum tülay demek benim yolumdasın canım bak ne güzel sen vermişsin 900 gr ama ben hiç vermiş gibi hissrtmiyorum yarın öğlen gidicem bakıcam ama hiç veremedim bence neyse şu sıra bir de buna kafayı takamıcam sonuçta hiç bozmadan devam ediyorum..
Denizcim teşhis falan yok..canımı sıkan da o..tamam psikolojik bayılmalar olmuştu onun dışında beynime kalbime kan değerlerime ekg me beyin dalgalarıma herşeyime bakıldı fizyolojik bir sorun yok dediler psikolojik dediler..eee tamam anladım da şu anda bariz canımı sıkan bişi yok..bir sıkıntı üzerine olsa anlıycam bişiden bişi yok..tv izliyoruz eşimle konuşuyoruz ordan burdnan keyfim yerinde sonra birden başım dönmeye başladı..sonra ağlar gibi oldum ama adam gibi apğlayamadım da tıkandım kaldım..ellerim uyuştu çenem kasıldı...bayılır gibi oldum ama eşim kolonya ve su banyolarıyla sağolsun bırakmadı bayılayım..sonra konuşayım dedim garip sesler çıkarmaya başladım..yarım saa boyunca öyle ölü gibi yattım ne kolumu ne bacağımı hiçbiryerimi kımıldatamadım..pskilojik felç mi ne diyolarmış..neyse sonra gözüm açıldı kendime gelir gibi oldum eşim yatıdı dinleneyimm diye..kaç kg insan yataktan komple yükselip yere kondum en az 9-10 kere..sıçrama şeklinde..dün sabah bir kalktım heryerim kasılmış duurmda ayakta duramıyorum aradım işyerini nerdeyse tüm gün uyudum anca kendime geldim..
çok bunlaıdm artık kızxlar ya ve son olanlar beni iyice korkuttu..bakalım yarın pskolog randevum var ne diyecek..
nihal geçmiş olsun cnm
denzcimmşimdi şöyle diyim her diyeti bıraktıgında kilyu almıyorsun sabit kalanbbiliyorsun kalori diyeti yaptıgında ve ömrünün sonuna kadar kalori hesabı yapma zorunda degilsin
ama monti diyeti ile beyaz un ,şeker vs vs hep uzak durmak zorundasın bunu ne kadar yapabilirsinki
mesela kilonu verdiginde hamur işi yersin abartmadan kesinlikle yasak diye birşey yok
ama monti öyle demiyor bunu yaşam tarzın haline getiriceksin diyor..
aslında polikistikover hastaları yani benim gibi hastalar içibn uygulanan bir diyetmiş bu diyet ama ben yapamam diye düşünüyorum katı ç.ünkii
umarım ii sonuçlar alırsın cnmm
nalcy [/COLOR cnm adet olmadıgın için olabilir bende 900 gr artıda çıktım
merhaba kızlar 1 haftadır giremiyorum, artık döndüm evime geldim kocama kavuştum :kedi: allahtan eşim evi süpürmüş heryeri düzenlemiş ama işte erkek ne kadar yapabilirse halıları filan kaldırdım şöle bi daha geçicem
yarın günüm var birsürü ikramlık yapmam lazım ege eve alışamadı beni hep yanında istiyor delirmek üzereyim 3 balkon yıkadım çamaşır astım evi süpürdüm halıları balkona attım şimdi paspas yapıp yerleştirip ikramlık şöle bişiyler yapıcam keşke biriniz izmirde olsanızda yardıma gelseniz mafoldumben
ege uyurken yapabildiğim kadar bişiyler yapayım artık öpüyorum hepinizi akşama girerim belki yarın akşamdan itibaren sizinleyim çok özledim sizinle sohbet etmeyi öpüyorum 1 haftalık geçmişi okuyamadım ama mutlaka yarın okurum siz ne var ne yok bana biraz yardımcı olun :)))))))))
meraba ben canan işallah hayyırlısı olur artık zayıflamak istiyorum 27 yaşındayım ist yaşıyorum 2tane çocuğum var efem çağlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?