80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihalcim çok geçmiş olsun canım :teselli:

canımm çok geçmiş olsun...seni buralarda göremeyince bişey olduğunu hissettim..((( ALLAH bir daha yaşatmasın..:Saruboceq:
gÜNAYDINLAR HERKESEE :sm_cool:

gEÇEN HAFTA = 75.3
bU HAFTA 74.4
giden = 900 gram
nisan sonu hedefim 74 tü hemen hemen ulaştım gibi sanki =) :sm_cool:
tebrik ederim toprammm..vereliniortak
üzülme canım bende aynıyım..olumunekankayizsmile
slm arkadaslar bende katılmak istiyorum

hoşgeldin..a.s.

katılabilirsin tabi canım kapımız kilo vermek isteyen düzenli paylaşımda bulunacak herkese açık..menülerini yaptıklarını bizimle paylaşıyorsun..birkaç haftalık deneme süresinden sonra da listeye girebiliyorsun..her cuma sabahtan tartılıp kilonu bildiriyorsun..
hoşgeldin aramıza ben Nihal..

merhaba kızlar 1 haftadır giremiyorum, artık döndüm evime geldim kocama kavuştum :kedi: allahtan eşim evi süpürmüş heryeri düzenlemiş ama işte erkek ne kadar yapabilirse halıları filan kaldırdım şöle bi daha geçicem

yarın günüm var birsürü ikramlık yapmam lazım ege eve alışamadı beni hep yanında istiyor delirmek üzereyim 3 balkon yıkadım çamaşır astım evi süpürdüm halıları balkona attım şimdi paspas yapıp yerleştirip ikramlık şöle bişiyler yapıcam keşke biriniz izmirde olsanızda yardıma gelseniz mafoldumben
ege uyurken yapabildiğim kadar bişiyler yapayım artık öpüyorum hepinizi akşama girerim belki yarın akşamdan itibaren sizinleyim çok özledim sizinle sohbet etmeyi öpüyorum 1 haftalık geçmişi okuyamadım ama mutlaka yarın okurum siz ne var ne yok bana biraz yardımcı olun :)))))))))

meraba ben canan işallah hayyırlısı olur artık zayıflamak istiyorum 27 yaşındayım ist yaşıyorum 2tane çocuğum var efem çağlam

ne bilim burda para ödenmiyorda, o zaman yakinda buraya da gelir öyle kanun kesin.

seker hastaligii kötü oluyor, oglan kardesimin eside seker hastasi ve igne vuruyor vede hamile. zor isi vallah, aman dikkat et kendine sen simdiden önlemini al

günaydınnnnnnnnn..fıstıklarrrrr..nasılsınız bakimm..hayırlı cumalar..opuyorumnanaktan

108,8 listeye dönmeye karar verdim..

sagol canim sanada hayirli cumalar. ne listesi bu

korkutmak istemem ama epikepsi hastaligin baslangici gibi birsey olabilirmi, benim yegenimde var iki üc defa böyle kasilarak bayilmisti, simdi ilac tedavisi görüyor. insallah körü birsey degildir. doktorlarda birsey bulamayinca piskolojik deyip gecistiriyorlar sanki

gÜNAYDINLAR HERKESEE :sm_cool:

gEÇEN HAFTA = 75.3
bU HAFTA 74.4
giden = 900 gram
nisan sonu hedefim 74 tü hemen hemen ulaştım gibi sanki =) :sm_cool:

tebrikler canim

canim ben demistim demek istemiyorum, ama ben demistim sana cok az yiyiyordun simdi vucut pes etti. eger zayif duruyorda ama tartida göremiyorsan büyük bir ihtimal yag degil kas eritmis olabilirsin,

allah yardimcin olsun canim

ya banada ilk duydugumda cazip gibi geldi ama sonra vaz gectim en iyisi benim yaptigim diyet yada yapmaya calistigim diyelim tam tamina uygulayamiyorumdamafoldumbenalsanaalsanasmile istedigini ye ama 18 puanini gecme bu kadaropuyorumnanaktan

katildin bile canim aramiza hosgeldinkaydirigubbakcemile5

vallah yakin olsak gelirdim yardima zaten evdegim canim slklliyor. aslinda benimde evde var yapicak dünya kadar isim ama sabah doktora gittim aksamda cok gec yattim uykusuzum hicbirsey yapmadan vurup kafayi yatcam

kilo bildirimi yapayim
gecen hafta 83,6
bu hafta 82,9
giden 700 gram
mayis sonu hedefim 80.00
ay allahim insallah
hepberaber

bugün gine doktor terminim vardi yumurtlamam takip ediliyordu ama malesef yumurtlama olmadi hic, o yüzden birdahaki regl dönemimde igne tedavisine basliycakmisim.

cocuk sahibi olmanin bu kadar zor oldugunu tahmin etmezdim
galiba bundan sonra daha cok gidecem doktora.

sabah:
2 yumurta 4 puan
sucuk 5 puan
ekmek 4,5 puan
cay 1 puan

ara. bir kase yogurt icine recel ve ceviz attim biraz fazla kacti 5puan

ögleye makarna pisiriyom

slmlar kızlar
kadınlara özel montıgnac kitabını aldım d&r dan doktorumlada konuştum bizim şeker hastalarına uygulattıgımız diyet dedi sakıncası olmaz ama gene kontrollere gidelcen dedi. kitabı aldım doktorcumda anlattı biraz bakalım okuyacam sizlerlede paylaşırım gene öğrendiklerimi.
bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyoruummm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…