80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada bugün duydum karabaş otu diye bir şey varmış, sigarayı bırakmaya yardımcıymış, kaç kişiyiz sigara içen bilmiyorum ama ben deniycem.

flatliners emin ol öyle yapıyorum..ama neden omadı bilmiyorum...neyse bende yazarım artık...
:uhm:

flatliners sağol canım iyiyim valla ne lsunn işte şimdi çıkıcam ders çalışmam lazımm çünkü oğlum uyuyoken çalışayım biraz sen neler yapıyorsunn

kızlar bu arada bugün duydum karabaş otu diye bir şey varmış, sigarayı bırakmaya yardımcıymış, kaç kişiyiz sigara içen bilmiyorum ama ben deniycem.

ben daha yeni attim paketi canim, söz verdim kendi kendime
o kadar diyet yapiorum saglikli beslenmeye calisiorum
bide sigara iciorum olmaz.
insallah bi daha sürmicem agzima

darisi basina. karar vermek basarinin yarisi bence

kolay gelsin serracım :)
lavitacım valla helal olsun, ben öyle paketi atıp bırabileceğimi hiç sanmıyorum.
Bir de karboksiterapi hem bedeni inceltiyor, hem çatlaklara iyi geliyormuş, hem de sigarayı bıraktırıyormuş. Şimdilik borçlarımız var, yaza bitsin 15 seansı 750 milyona gidicem karboksiye.
Kızlar bu arada ab rocket müthiş bir alet, günde kolaylıkla 200 mekik çekiyorum, ve de 3 günde belim 1cm. incelmiş. Düşünen varsa hararetle tavsiye ederim.
Öptüm kocaman.

yediklerimi yazayım
sabah
1dilim kepekli ekmek,yumurta,1kaşık lor peyniri,3 zeytin,1tatlı kaşığı reçel
ara
elma
öğle
1kase hazır tarhana çorbası,1dilim kepekli ekmek,salata
ara
salatalık,portakal
ara
azıcık çekirdek ve yerfıstığı(parka çıktık da eşimle)
akşam
4 kaşık etli kuru fasulye,4 kaşık p pilavı,ayran
kızlar diyete başladığıman beri bugün ilk defa 3 lt su içtim.pataladıımmmm 40 dak tempolu yürüyüş yaptım.belime streç film sararak yürüyorum.malum doğumdan sonra göbek kaldı.sezeryan doğum yaptım.o yüzden hareket falan da yapılmıyo uzun süre.mekik çekmenin o göbeğe hiçbir faydası olmuyor.sadece mide kısmımın çalıştığını hissediyorum...aslında ebru şallı sezeryan doğum yapanlar için bi hareket gösteriyor ama onu yapamıyorum..neyse umarım yürüyüşün faydası olur...hepinize iyi akşamlar.eşim beni bekliyor...çay içicez birlikte...Şeniz

canım yüryüşün acaip faydası varr göbek gidiyo valla vucud sıkılaşıyo ben yürüyşten şaşmam valla spor benlik değilll yapamıyorummm sıkılıyorum çabukk ama 2 saat yürüdesinler hiç sıkılmadan tempolu yürürümmmm

canım denedikten sonra bana söylermisin sonucunu diyete girdikten sonra çok içmeye başladım

bitanem ne güzel yürüyüşü sevmen ben hiç sevmiyorum ama sıporuda sevmiyorum
bugün yediklerim
sabah herzamanki kahvaltı
tüm gün bildiğiniz gibi pirinç lapası

Merhaba arkadaslar

uzun bi aradan sonra yine burdym .. sizleri ozledim gercekten.
vizelerim oldugu icin cok fazla dikkat etmedim ve baya kacti .. ama simdi toparlaniyrm .. fena degil
ama daha iyi olabilir tabiki .. calismalara devam :)

kizlar ben lapaya baslicam yarin, aklima takilan bir kac soru var

kahvaltida k-flakes yesem olurmu?
birde her ögün icin tazemi pisircem?
ve kac pardan pirinc kullancam guzucuklarim:)

kizlar ben lapaya baslicam yarin, aklima takilan bir kac soru var

kahvaltida k-flakes yesem olurmu?
birde her ögün icin tazemi pisircem?
ve kac pardan pirinc kullancam guzucuklarim:)

Lavitacim benim bildigim kadar .. lapa yenildigii zaman sut urunlerinin tuketilmesi tavsiye edilmiyorum .. meyve sebze olabiliyormus.

Ben sabahtan yapip her ogun yedim .. yani her ogun yeniden yapmadim.

Daha once denedinmi sen bilmiyorum ama ben cok zorlanmistim .. ilk yedigim ogun oo bildigimz pilav neguzel diyodum .. 2. gun cok daha degisk seyler hissediyordum inan :)

Kolay gelsin sana ..

Merhaba arkadaslar

uzun bi aradan sonra yine burdym .. sizleri ozledim gercekten.
vizelerim oldugu icin cok fazla dikkat etmedim ve baya kacti .. ama simdi toparlaniyrm .. fena degil
ama daha iyi olabilir tabiki .. calismalara devam :)
hoşgeldin canım bende bukız nerde diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…