Sağol canım darısı hepimizin ve her haftanın başına inş olumunekankayizsmileazmin sonu işte :lepi: :hooray: opuyorumnanaktan
Nadir kitap .com adresinden aldım canım eşim bugün havalesini unutmadıysa =) 2 güne elimde olur inş.tülay canım kitabı nerde buldun ben hiçbir yerde bulamadımm.bende çok istiyorum artık basımı yok falan dediler
hoşgeldin aramıza arkadaşım.bende aralık ayının sonunda başladım diyete nerdeyse senin kilona yakındım 91 kiloydum bende . şimde 74 .4 kilo oldum .Kaçamaklarımda oldu çok düzenli yaptığım halde kilo veremediğimde ama yılmadım hala devam ediyorum inş hep beraber ulaşırız hedeflerimize kaydirigubbakcemile593 kiloyla başladım şu anda 89 kiloyum ısrarla zayıflamak istiyorum
Hayırlısı olsun bitanem lendini hiç sıkma olmıyacak bişey değil seninki sadece biraz zaman opuyorumnanaktanbugün gine doktor terminim vardi yumurtlamam takip ediliyordu ama malesef yumurtlama olmadi hic, o yüzden birdahaki regl dönemimde igne tedavisine basliycakmisim.
cocuk sahibi olmanin bu kadar zor oldugunu tahmin etmezdim
galiba bundan sonra daha cok gidecem doktora.
Benim kitabım henüz gelmedi 2-3 gün sürer heralde sen okudukça paylaşırsın bizimle .Diyetisyeninde onaylaması içimi rahatlattı biraz =)slmlar kızlar
kadınlara özel montıgnac kitabını aldım d&r dan doktorumlada konuştum bizim şeker hastalarına uygulattıgımız diyet dedi sakıncası olmaz ama gene kontrollere gidelcen dedi. kitabı aldım doktorcumda anlattı biraz bakalım okuyacam sizlerlede paylaşırım gene öğrendiklerimi.
bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyoruummm:)
kilo verme nsl gidiyo ben yeniyim kilo düzenli veren varmı
selam kızlarr ben kendimi hiç ama hiç ii hissetmiyorum üzerimde bir bıkkınlık var diyetten kaynaklı
regli olamadım v her dönem böyle oluyorum az ama düzensiz yiyorum su içmiyorum ihmal eidyorum çay yaptım elmalı ama onu bile içmiyorum kendimi adepte edemiyorum bu aralar diyetimee
neden böle oluyor anlamıyorumm çok mutsuzummmsenağlamasenağlama
tuba işallah en kısa zamanda anne olursun ck güzel bir duygu
selam kızlarr ben kendimi hiç ama hiç ii hissetmiyorum üzerimde bir bıkkınlık var diyetten kaynaklı
regli olamadım v her dönem böyle oluyorum az ama düzensiz yiyorum su içmiyorum ihmal eidyorum çay yaptım elmalı ama onu bile içmiyorum kendimi adepte edemiyorum bu aralar diyetimee
neden böle oluyor anlamıyorumm çok mutsuzummmsenağlamasenağlama
bugün gine doktor terminim vardi yumurtlamam takip ediliyordu ama malesef yumurtlama olmadi hic, o yüzden birdahaki regl dönemimde igne tedavisine basliycakmisim.
cocuk sahibi olmanin bu kadar zor oldugunu tahmin etmezdim
galiba bundan sonra daha cok gidecem doktora.
selam masumm
kendini kötü hisedecek birşey yok bence önce şu diyet yapıyorum psikolojisinden kurtul o zaman biraz rahatlayacaksın. ben daha sağlıklı nasıl yaşarım diye düşün(çaktırma bu kitaptan:)
bu arada kitabın bir 50 sayfasını okudum neden yaptıgım diyetlerin sonunda daha çok kilo aldıgımı öğrendimm:)
mesela ben günlük almam gereken kaloriyi azaltarak ve spor yaparak zayıflayacagımı düşünüyorum ama çok yanılıyomuşum.çünkü vücut ilk başlarda bu yolla kilo veriyomuş sonrada aynı kiloda sabitleniyomuş hatta kilo almaya başlıyomuşuz.(bir çok arkadaşın sorunu) ayrıca diyet yapıp kilo verdik sonra normal yaşantımıza dönünce yağ hücresi sayımız artıyomuş buna çok şaşırdım.bir araştırmaya göre fareler 21 gnde kilo vermiş verdiklri kiloları 49 gnde geri almış aynı kiloları 59 günde verip 14 günde almışlar yani ne kadar sık kilo alıp verirsek kötü. birde sanılanın aksine şişman insanlar çok kalorili beslenmiyolarmış aksine düşük kalorilerle besleniyolarmış.aklıma geldiği gb yazdım biraz sırası saçma olmuş olabilir ama kızlar kitap bana çok mantıklı geldi:) pazara sınavım var ben ona çalışacağıma kitabı okuyom:))))nedenmis söylede bizde bilelim
mesela ben günlük almam gereken kaloriyi azaltarak ve spor yaparak zayıflayacagımı düşünüyorum ama çok yanılıyomuşum.çünkü vücut ilk başlarda bu yolla kilo veriyomuş sonrada aynı kiloda sabitleniyomuş hatta kilo almaya başlıyomuşuz.(bir çok arkadaşın sorunu) ayrıca diyet yapıp kilo verdik sonra normal yaşantımıza dönünce yağ hücresi sayımız artıyomuş buna çok şaşırdım.bir araştırmaya göre fareler 21 gnde kilo vermiş verdiklri kiloları 49 gnde geri almış aynı kiloları 59 günde verip 14 günde almışlar yani ne kadar sık kilo alıp verirsek kötü. birde sanılanın aksine şişman insanlar çok kalorili beslenmiyolarmış aksine düşük kalorilerle besleniyolarmış.aklıma geldiği gb yazdım biraz sırası saçma olmuş olabilir ama kızlar kitap bana çok mantıklı geldi:) pazara sınavım var ben ona çalışacağıma kitabı okuyom:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?