80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle verdiğin kilo için tebrik ederim alkisalkisalkisve çok doğru bir yaklaşım saldırma olayı bende bazen bazı yiyeceklerde kendimi deniyorum hala düzeni oturtturamamışım görüyorum

kaç zamandır bende yazmıyorum menü falan bugün bi başlangıç yapıyım =)

sabah

1Yumurta ,K.k kadar peynir
2 dilim kepekli ekmek
3 zeytin

öğlen
1oo grm tavukla bol yeşil salata
2 dilim ekepekli ekmek

ara
yarım muz

akşam
henz yemedim ama
3 köfte
salata ve yoğurt yicem

ara meyve ve şekersiz sütlü kahve

tülay aslınd aii fiikir cnm ama ya saldırıpta kilo alırsammeyvahedigeldismile

cnm ben diyetten sıkılmadımda şu adet dönemim geçince snir oluyorum ve sürekli atıştıryorum mesela ne ara yapıyorum ne bişiy
gelip giidp 1 gofret tıkıyorum azıma sonra yogurt acaba deidign gibi rölantiye alsam kendimi de o aradada kendime yeni bir çay bulsa m bitki çayı salıda dr gidicem zaten

bu arada hepsini çıkartsammı aradanki

nasıl yaptın mesela rölantideyen herşeyi yeidnmi tülay

tebrikler baharnaz cok güzel gidiyorsun kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

tebrikler baharnaz cok güzel gidiyorsun kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ii gitmiyordu aslında hep 80 i görüyordum yine bugünde 80 i görmek varmış tyeme diuyetisyenim listemi değiştirdi 15 gün sonraki olmam gerekn 78 miş bakalım nolcak

merhaba kizlar burayi epeydir bosladim bu hafta

rejimide salladim aynen pazartesi 81i görmüstüm ama okadar cok yedimki suan hala 81,7 olduguma hayret ediyorum, dün de adet oldum onun icin bu hafta rejim yok tabi abarti yememege dikkat edecegim,

okulum falan düzensiz oldugundan bu hafta yememde cok düzensiz oldu

tülayyyyy
bacım sabhatna beir şu rölanti işini düşünüyorum ama ben kendimi biliyorum bacım ya
abartırım yemeyi ve 2 kilo almış olarak geri dönerim eminim
yarındna itibaren düzenli yemeye çalışıcam
kendime bir çay bulmam lazım yeni bi çayy

denizin verdiig çayı yaptım ama unutuyorum düzenli içemiyorum
benimkisi günlük olcak
o çayı soguk içemedim aman ısıtıyım derkende baktım saat geçmiş
ben bi araştırma yapayımm

Atomik: tşk ederim cnm haklısın galiba mecburen doğum kontrol haplarından kullanmalıyım.ama kilo aldırır diye çok korkuyorum.senağlama

2gündür doğru düzgün giremedim.bugünde çok üzüldüm hiç eksilmedim.:jeyyar:
bugün bu kızgınlıkla biraz fazla kaçırdım hatta tatlı bile yedim.ama yarın tekrar sıkıcam kendimi umarım haftaya kilo kaybederim.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…