Masum sende bence benim gibi 1 haftalık bi rölantiye almalısın diyetini . Çok iyi geliyor insana yaa ben diyet psikolojisinden tamamen kurtuldum şuanda sadece 1300 kaloriyi geçmemek koşuluyla beslenmeye çalışıyorum . zaten daha önce demiştim rölantiyken bile kafamda sürekli kalori hesabı yapıp duruyodum alışkanlık olmuş bende istesemde fazla yiyemirdum =) kaydirigubbakcemile3
Sende 1 hafta ben dieytte değilim modunda dolaş bak bakalım hemen saldırıyormusun yiceklere yoksa tadımlık yiyip bırakıyormusun farkında olmadan/B]
Masum sende bence benim gibi 1 haftalık bi rölantiye almalısın diyetini . Çok iyi geliyor insana yaa ben diyet psikolojisinden tamamen kurtuldum şuanda sadece 1300 kaloriyi geçmemek koşuluyla beslenmeye çalışıyorum . zaten daha önce demiştim rölantiyken bile kafamda sürekli kalori hesabı yapıp duruyodum alışkanlık olmuş bende istesemde fazla yiyemirdum =) kaydirigubbakcemile3
Sende 1 hafta ben dieytte değilim modunda dolaş bak bakalım hemen saldırıyormusun yiceklere yoksa tadımlık yiyip bırakıyormusun farkında olmadan
atomik bu kitam monti diyeti ile ilgilimi acaba:)
selam kızlar
elimpia çok geçmiş olsun canım yinede bütün tetkiklerini yaptır derim boyun sırt bel emarı da çektirebilirsin kafanda soru işareti kalmasın canım
kilo bildirimim
az önce işten geldim ve tartıldım 80.00 açken ne kadardım bilmiyorum
siz yine beni 80.00 olarak alın( haftaya ii beljkide süper olcak
merabalar ben yeniyim aksam 3dilim ızgara tavuk 1 kepce mercimek ve salata yedim iyimi nedersiniz
evet canım hatta kitabın adı ergenlikten menopoza mongtignac kadına özel:)
tebrikler baharnaz cok güzel gidiyorsun kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bayanlar spor yapıyomusunuz
bayanlar spor yapıyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?