tülayyyyy
bacım sabhatna beir şu rölanti işini düşünüyorum ama ben kendimi biliyorum bacım ya
abartırım yemeyi ve 2 kilo almış olarak geri dönerim eminim
yarındna itibaren düzenli yemeye çalışıcam
kendime bir çay bulmam lazım yeni bi çayy
denizin verdiig çayı yaptım ama unutuyorum düzenli içemiyorum
benimkisi günlük olcak
o çayı soguk içemedim aman ısıtıyım derkende baktım saat geçmiş
ben bi araştırma yapayımm
merhaba. bende katılmak istiyorum
bu hafta elma diyetiyle başladım diyete: 85.6 dan 81.5 e indim.
hala seksenlerdeyim yania.s
beni de aranıza alır mısınz. bende yarın başlıyorum tekrar????
2gündür doğru düzgün giremedim.bugünde çok üzüldüm hiç eksilmedim.:jeyyar:
bugün bu kızgınlıkla biraz fazla kaçırdım hatta tatlı bile yedim.ama yarın tekrar sıkıcam kendimi umarım haftaya kilo kaybederim.klava:
Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz.. Umarim hepiniz iyisindir beni sevmediniz biliyorum ama ben yapisip kaldim buraya dun giremedim diye aklim burdaydi valla :) ne yapim gelip gidip yaziyorum iste luzumlu luzumsuz..
ben spor yapmak istiyorum ama bebişim var 10 aylık dısarı cıkamıyorum ancak evde yapa bilicem neyse bü günki yediklerim 2 dlm kızarmıs ekmek biraz peynir ve zeytin işallah basarırız artık kurtul mak istiyorum
ben yürüyüşe dışarı çıkamadığımda işten yorgun geldiğim zamanlarda evde
leslie sansone ile sporumu yapıyorum zekli ve keyifli indirebilirsen google yazıp indir canım
15-25-45-52 dklık değişik değişik programı var bebiş uyuyunca yapabilirsin canım ben baya faydasını gördüm
öfkene yenilme sabırlı ol bende öfkelenip buzdolabının karşısına kamp kurardım ama şimdi o kadar yapmıyorum sende yapma incecik olucaz istediğimiz kıyafeti alıp daha da mutlu olucaz
Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz.. Umarim hepiniz iyisindir beni sevmediniz biliyorum ama ben yapisip kaldim buraya dun giremedim diye aklim burdaydi valla :) ne yapim gelip gidip yaziyorum iste luzumlu luzumsuz..
Merhaba arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum :) .. Kısaca neler yapılıyo anlatırsanız sevinirim.. hani bi yarışma gibimi nasıl bişey :) diye teşekkürler şimdiden..
ne alaka canim niye böyle düsündünki sen simdi, anlamadim.
hatta tam tersine benim cok ilgimi cektin sen, yazmis oldugun diger mesajlarin bircogunu okuyup anlamayada calismistim seni, simdi niye böyle düsündünki:umursamaz:
aramiza hosgeldin canim. ve diger atladigim yeni arkadaslar sizde hosgeldiniz.
1. az ve slk yemek yeniyor yani 3 ara 3 ana ögün
2. spor abartmadan (bende abartili bir sekilde yapmiyorum)
3. cumadan cumaya tartiliyoruz ve buraya
baslangic kilom
gecen haftaki kilom
simdiki kilom die yaziyoruz
4. firsat buldukca buraya giriyon bizi motive ediyon
5. 2 3 hafta düzenli paylasimdan ve kilo vermeden sonra listemize ekleniyon
6. kaptanimiz bu listeyi yapacak adi darkolive
arkadaslar eksigim varsa ekleyin lütfen bunlar suna aklima gelenler:jeyyar::dance:
Teşekkür ederim..
zaten bunların hepsini yapıyorum..
Yalnız yaklaşık bi ay kadar paylaşım yaptıktan sonra mı listeye ekleniliyor?..
tülay aslınd aii fiikir cnm ama ya saldırıpta kilo alırsammeyvahedigeldismile
cnm ben diyetten sıkılmadımda şu adet dönemim geçince snir oluyorum ve sürekli atıştıryorum mesela ne ara yapıyorum ne bişiy
gelip giidp 1 gofret tıkıyorum azıma sonra yogurt acaba deidign gibi rölantiye alsam kendimi de o aradada kendime yeni bir çay bulsa m bitki çayı salıda dr gidicem zaten
bu arada hepsini çıkartsammı aradanki
nasıl yaptın mesela rölantideyen herşeyi yeidnmi tülay
Banucum asıl iş rejim bittiğindede kendimizi frenleyebilmekte zaten .Eğer bunu başaramıyorsak biyerde mutlaka yanlış vardır .Sonuçta sen ömür boyu diyet yapamazsın ee diyette olmadığın zamanda herşeye saldırırsan 2 ayda alırsın verdiklerinide fazlasıyla .Ben ara verdiğim zaman hep bunu düşündüm .tamam rejim yapmıyorum ama çok yersemde kilolar geri gelicek e o zaman neden adabıyla yemeyimki. nasıl yaptığımı sormuşsun.Ben genelde haftanın 3 günü dışarda olurum.Annem kaynanam ablam vs..tülayyyyy
bacım sabhatna beir şu rölanti işini düşünüyorum ama ben kendimi biliyorum bacım ya
abartırım yemeyi ve 2 kilo almış olarak geri dönerim eminim
yarındna itibaren düzenli yemeye çalışıcam
kendime bir çay bulmam lazım yeni bi çayy
denizin verdiig çayı yaptım ama unutuyorum düzenli içemiyorum
benimkisi günlük olcak
o çayı soguk içemedim aman ısıtıyım derkende baktım saat geçmiş
ben bi araştırma yapayımm
yasakkelimeGunaydin arkadaslar, nasilsiniz.. Umarim hepiniz iyisindir beni sevmediniz biliyorum ama ben yapisip kaldim buraya dun giremedim diye aklim burdaydi valla :) ne yapim gelip gidip yaziyorum iste luzumlu luzumsuz..
İlkönce hoşgeldin aramıza diyim yerimsenibenTeşekkür ederim..
zaten bunların hepsini yapıyorum..
Yalnız yaklaşık bi ay kadar paylaşım yaptıktan sonra mı listeye ekleniliyor?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?