80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba. bende katılmak istiyorum
bu hafta elma diyetiyle başladım diyete: 85.6 dan 81.5 e indim.
hala seksenlerdeyim yania.s
beni de aranıza alır mısınz. bende yarın başlıyorum tekrar????

masumm çayımı tavsiye edeyim acıkmayı geciktiriyor ve tadı müthiş

liptonun tarçınlı erik çayı ben günde 2 fincan tüketiyorum aslında 3 fincan tüketmem lazımda yeşil çayda içtiğim için böyle tüketiyorum

merhaba. bende katılmak istiyorum
bu hafta elma diyetiyle başladım diyete: 85.6 dan 81.5 e indim.
hala seksenlerdeyim yania.s
beni de aranıza alır mısınz. bende yarın başlıyorum tekrar????

hoşgeldin aramıza
arkadaşlarımızın ve benim beslenme şeklim şok diyetler değil sık sık az az yemek bol su ve spor yürüyüş ağır ağır veriyoruz canım ama kalıcı oluyor mezun olanların tecrübe ve deneyimleri bize bunu öğretiyor

öfkene yenilme sabırlı ol bende öfkelenip buzdolabının karşısına kamp kurardım ama şimdi o kadar yapmıyorum sende yapma incecik olucaz istediğimiz kıyafeti alıp daha da mutlu olucaz

Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz.. Umarim hepiniz iyisindir beni sevmediniz biliyorum ama ben yapisip kaldim buraya dun giremedim diye aklim burdaydi valla :) ne yapim gelip gidip yaziyorum iste luzumlu luzumsuz..

ben spor yapmak istiyorum ama bebişim var 10 aylık dısarı cıkamıyorum ancak evde yapa bilicem neyse bü günki yediklerim 2 dlm kızarmıs ekmek biraz peynir ve zeytin işallah basarırız artık kurtul mak istiyorum

Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz.. Umarim hepiniz iyisindir beni sevmediniz biliyorum ama ben yapisip kaldim buraya dun giremedim diye aklim burdaydi valla :) ne yapim gelip gidip yaziyorum iste luzumlu luzumsuz..

ne demek beni sevmediniz duymayımlmaz:lmaz: bende genelde gelip gidip yazarım canım denk gelemeyince olsun mutluyuz ama opuyorumnanaktan

ben spor yapmak istiyorum ama bebişim var 10 aylık dısarı cıkamıyorum ancak evde yapa bilicem neyse bü günki yediklerim 2 dlm kızarmıs ekmek biraz peynir ve zeytin işallah basarırız artık kurtul mak istiyorum

ben yürüyüşe dışarı çıkamadığımda işten yorgun geldiğim zamanlarda evde
leslie sansone ile sporumu yapıyorum zekli ve keyifli indirebilirsen google yazıp indir canım
15-25-45-52 dklık değişik değişik programı var bebiş uyuyunca yapabilirsin canım ben baya faydasını gördüm

:1rolleyes:

baharnaz senkac kilosun ne kadar verdin nekadar zamandaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm herkeze bugün kahvaltımı geç yaptım.
1dilim kepekli ekmek
1haşlanmış yumurta
1haşlanmış patates
biraz peynir,2tane zeytin
ARA ÖĞÜN:
elma,kahve
ÖĞLE:
1 kase sebze çorbası
salata
yoğurt
fırında balık
ARA ÖĞÜN:
1elma
yarım muz
AKŞAM:
çorba
salata
sebze yemeği
1dilim kepekli ekmek yemeyi düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum :) .. Kısaca neler yapılıyo anlatırsanız sevinirim.. hani bi yarışma gibimi nasıl bişey :) diye teşekkürler şimdiden..

selam kızlar bende dışardaydım yeni geldimm çok başım agrıyorrrr

ayfer nedne sevmeyelim seni yahu onuda nerden çıkardın kuzmmm

ne alaka canim niye böyle düsündünki sen simdi, anlamadim.
hatta tam tersine benim cok ilgimi cektin sen, yazmis oldugun diger mesajlarin bircogunu okuyup anlamayada calismistim seni, simdi niye böyle düsündünki:umursamaz:

Merhaba arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum :) .. Kısaca neler yapılıyo anlatırsanız sevinirim.. hani bi yarışma gibimi nasıl bişey :) diye teşekkürler şimdiden..

aramiza hosgeldin canim. ve diger atladigim yeni arkadaslar sizde hosgeldiniz.
1. az ve slk yemek yeniyor yani 3 ara 3 ana ögün
2. spor abartmadan (bende abartili bir sekilde yapmiyorum)
3. cumadan cumaya tartiliyoruz ve buraya
baslangic kilom
gecen haftaki kilom
simdiki kilom die yaziyoruz
4. firsat buldukca buraya giriyon bizi motive ediyon
5. 2 3 hafta düzenli paylasimdan ve kilo vermeden sonra listemize ekleniyon
6. kaptanimiz bu listeyi yapacak adi darkolive

arkadaslar eksigim varsa ekleyin lütfen bunlar suna aklima gelenler:jeyyar::dance:

Teşekkür ederim..
zaten bunların hepsini yapıyorum..
Yalnız yaklaşık bi ay kadar paylaşım yaptıktan sonra mı listeye ekleniliyor?..

Banucum asıl iş rejim bittiğindede kendimizi frenleyebilmekte zaten .Eğer bunu başaramıyorsak biyerde mutlaka yanlış vardır .Sonuçta sen ömür boyu diyet yapamazsın ee diyette olmadığın zamanda herşeye saldırırsan 2 ayda alırsın verdiklerinide fazlasıyla .Ben ara verdiğim zaman hep bunu düşündüm .tamam rejim yapmıyorum ama çok yersemde kilolar geri gelicek e o zaman neden adabıyla yemeyimki. nasıl yaptığımı sormuşsun.Ben genelde haftanın 3 günü dışarda olurum.Annem kaynanam ablam vs..
evdeyken diyet halime devam ettim 1 2 meyve fazladan yedim veya meyve yemedimde çikolata veya bikaç bisküvi çayın yanına . Gittiğim yerlerdede ne varsa onlardan ama 1 er tane tadında bırakarak .geçen hafta 100 gram verdim bide üstüne biliyorsun. tatlımıda yedim poğaçamıda dolmamıda her birinden 1 er tane mesela sonrasında akşam yemeğimi yemedim diyet olsun diye değil gerçekten öyle olması gerektiği için yemedim ve sporuma devam ettim ..bitki çaylarımıda içtim he .diyet yapsakta yapmasakta Günlerde hamurları börekleri yiyip gelip evdede akşam yemeği çayın yanına ıvır zıvırınıda yersek halimiz ortada işte . ohaoldumsmile
şu denge olayını oturtmamız lazım kafamızın bikenarına .. yoksa hep balon gibi dolanırız valla :çok üzgünüm:

yasakkelime

Burda herkese yaklaşımımız aynı mesafede canım .yapılan paylaşım sıklığına göre samimiyetler tanıma oranları ona göre artıyor sadece ..Bizim kapımız herkese açık hiçte önyargılı değiliz bu konuda için rahat olsun a.s.
Teşekkür ederim..
zaten bunların hepsini yapıyorum..
Yalnız yaklaşık bi ay kadar paylaşım yaptıktan sonra mı listeye ekleniliyor?..
İlkönce hoşgeldin aramıza diyim yerimseniben

Aslında sorduğun soru henüz netlik kazanmadı.Bu konu yüzünden çıkan bazı karışıklar oldu ve umarım cumaya kadar net kararlar ortaya çıkar.Listeden daha önemlisi güzel paylaşımlar güzel motivasyonlar bence opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…