eminn sen kac kilosun
İlkönce hoşgeldin aramıza diyim yerimseniben
Aslında sorduğun soru henüz netlik kazanmadı.Bu konu yüzünden çıkan bazı karışıklar oldu ve umarım cumaya kadar net kararlar ortaya çıkar.Listeden daha önemlisi güzel paylaşımlar güzel motivasyonlar bence opuyorumnanaktan
Hoşbuldum :)
Tabikide listeden daha önemli yalnız yeni katıldığım için herşyi tam bilmek istedim.
2-3 hafta paylaşımdan sonra listeye ekleniliyor diince tuhaf kaçtı o yüzden sordum.. =) haklı olarak..
Aslında tuhaf değil ama bunu anlamak için bu topicte zaman geçirmek gerekiyor .Şöyleki=
biz genel olarak hergün düzenli paylaşımlarda bulunan işimiz çıktığı zaman kızlar gelemicem şukadar süre diye haber veren ve burda birbirmizi motive eden insarız .Ama bazen yeni gelenler ilk haftadan listeye alınıyor 1 kere yazıyor ortalarda yok bidaha .sadece cumadan cumaya bildirim yapıp kaçıyor. Biz bunu istemiyoruz .listede olan herkes buraya düzenli gelsin hem motive olsun hemde motive etsin istiyoruz .Kağıda yazar gibi haftada birkere paylaşım yapan arkadaşlar zaten buranın nimetlerinden yararlanamıyorkaydirigubbakcemile3 Bu konuda 2lem yaşandığı için topic karışmıştı bi ara .Sırf bunun yüzeünden topicten ayrılan bile oldu anlayacağın çok derin ve hala tazeliğini koruyan bir konuyu sordun .. boshayallersmile
Kaptanımız darkolive tatilden yeni geldi bu haftadan itibaren topic kuralları yeniden gözden geçirilicek ondan paylaşım dedim biz kendimizi motive edelimde gerisini kaptanımız halletsin kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
ayy 2 gündür yazamadım çenem düştü sizi yoruyosam "suuusss alsanaalsanasmile"
yazmanız yeterli kızlar kaydirigubbakcemile3
selam baharnazzz
ya ben bir bitki çayı ayırıyorum ama bulamıyorum ne içebilirim acepp
sana yazmıştım tarçınlı erik çayı migroslarda vardı canım ama
Herkese günaydın kızlaarrzemuszemus
günaydınnn cnm hoşgeldin topice bu arada
ben vardımmmm
bende bugün ii yeidm yaa saglıklıydı diyet açısından
su içmeyi ihmal eidyorum bu ara bende
dün gidip alış veriş yaptım baktım diyetten sıkılıyorum meyve sebzeyi görünce doping alıyorum ben
şimdi kabak pişiridm akşama onu yeidmm
salı günüde dr randevum var umaerım sonuöçlanır şu adet düzensiliklerim
Kaç yaşındasın cnm? adın ne? :)
Bende çok su içiyrum maşşallah =D..
6 Mysda bnm kntrl.. :) inş. güzel sonuçlar alrm..
Regl düzensizlikleri ymek yemekle gerçekten çok alakalı.. :)
Dengesiz beslendğinde o da dengesizleşiyo :)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?