80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum :)
Tabikide listeden daha önemli yalnız yeni katıldığım için herşyi tam bilmek istedim.
2-3 hafta paylaşımdan sonra listeye ekleniliyor diince tuhaf kaçtı o yüzden sordum.. =) haklı olarak..

ayşegül bende diyete ilk başladığımda 91 dim canım .4 buçuk ay oldu başlayalı 16 kilosu gitti bile .Şu kafamızdaki diyet önyargısnı atabilsek gerisi kendiliğinden geliyor zaten .
ılk diyete başladığım zamanlar gün sayıyordum ve günler geçmiyordu sanki.. Artık o kadar alıştımki gün falan saymıyorum hatta aklıma bile gelmiyor sadece günü kurtarmanın peşindeyim artık =)
ınş kilolarımızla bidaha görüşmemek üzere vedalaşırız en kısa zamanda :lepi:

Hoşbuldum :)
Tabikide listeden daha önemli yalnız yeni katıldığım için herşyi tam bilmek istedim.
2-3 hafta paylaşımdan sonra listeye ekleniliyor diince tuhaf kaçtı o yüzden sordum.. =) haklı olarak..

Aslında tuhaf değil ama bunu anlamak için bu topicte zaman geçirmek gerekiyor .Şöyleki=
biz genel olarak hergün düzenli paylaşımlarda bulunan işimiz çıktığı zaman kızlar gelemicem şukadar süre diye haber veren ve burda birbirmizi motive eden insarız .Ama bazen yeni gelenler ilk haftadan listeye alınıyor 1 kere yazıyor ortalarda yok bidaha .sadece cumadan cumaya bildirim yapıp kaçıyor. Biz bunu istemiyoruz .listede olan herkes buraya düzenli gelsin hem motive olsun hemde motive etsin istiyoruz .Kağıda yazar gibi haftada birkere paylaşım yapan arkadaşlar zaten buranın nimetlerinden yararlanamıyor kaydirigubbakcemile3 Bu konuda 2lem yaşandığı için topic karışmıştı bi ara .Sırf bunun yüzeünden topicten ayrılan bile oldu anlayacağın çok derin ve hala tazeliğini koruyan bir konuyu sordun .. boshayallersmile
Kaptanımız darkolive tatilden yeni geldi bu haftadan itibaren topic kuralları yeniden gözden geçirilicek ondan paylaşım dedim biz kendimizi motive edelimde gerisini kaptanımız halletsin kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

ayy 2 gündür yazamadım çenem düştü sizi yoruyosam "suuusss alsanaalsanasmile"
yazmanız yeterli kızlar kaydirigubbakcemile3

Heeee baya derin bi konuya barnaaağğmı basmışım ..
yazdıklarında haklısın canm ya =))
Anlıyorum şimdi.. elimden geldiğinde burda bulunucam..
aslında daha önce katılıcaktım ama biraz çekindim
niye bilmiyorm bi türlü kısmet olmadı =)
bugüneymiş kısmeett =)
Hayırlısı diyorum hepimiz için..
İnanıyorumki bigün hepimiz istediğimiz kiloya düşücez..
Bide şu beyin işi var =) onu kandırmamı inandırmamı desem bilemiyorm ..
mesela bn şöyle bi taktik uyguluyorm; Zayıflıycam başarcam diilde zayıflıyorum başarıyorum diyorum.. şimdiki zaman uyguluyorum ve gerçekten mutlu oluyorum..
=) işe yarıyo yani.. bşkalarını bilemem bnde yrıyo =) hemde çook...
Hayırlı geceler kızlar =)

günaydınnnnnn

ay gözlerim yaşardı benim sıpalar hala uyuyorlar ne hikmetse acaba

tüloşşşşşş cnm yazdıklarında çok haklısın evet önemli olan kiloyu korumak tabikide ama benim için yanlış bir rölanti haftası olur 51 gün oldu adet olamadım ve gözüm sürekli yiyecekte diyetteyim diye kendimi frenliyorum ama yinede kaçıyoo 51 gün uzunc abir sü
re adet olmamak için

dün dedimki bugün cnm ne isterse y,ycme deidm dışardayım ama bişey yiyemedim
menümü yazayım bak

kahvaltı
2 ekmek
opeynir
zeytin

ara yok
öglen yok
ara yok

akşam
çorba
4 yk kuru fasulye
5 yk bulgur pilavıı

akşam
7 adet haylayf büskivi
çok denges,z biliyorum ama yiende kaçmadı en azından

günaydın kızlar dışarda olup kaçamaksız atlatmana sevindim masumm

darkolive
nerelerde

efeçağla soruna cevap vereyim

geçen yıl 87*88 görmüştüm (
geçen yıldan beri bir kilo verme tutkusuyla yanıp tutuşuyordum öğünlerimi ayarladım spor yaptım olmadı tek başıma başaramadım ve destek almaya karar verdim Ekim 2009 da diyetisyene gittim 2 ay gittim 2 ay ara verdim şimdi tekrar başladım
7-8 kilo verdim sağlıklı yaşamayı öğreniyorum aslında diyetteyim psikolojisinden artık kurtulmak istiyorum ben 7 öğün besleniyorum canım yani yavaş yavaş kilo verme yolunda ilerliyorum az az veriyorum ama olsun geriye dönüşlerimde kilo almadım bu 6 ayda bu sevindirici

selam baharnazzz

ya ben bir bitki çayı ayırıyorum ama bulamıyorum ne içebilirim acepp

dün ve bugün 45 dklık yürüyşümü yaptım kızlar tek bir kaçamak yok sositososito 2 günden beri neler neler önüme geliyor ama guclubacismile
dün bi ara kaçamak kokusu aldım ben çikolata ve türevlerini dayanamam sanıyordum ama eşimle çiğköftecinin önünden geçerken anladımki çiğköftede üzerimde etkiliymiş hayret dedim kendime

sana yazmıştım tarçınlı erik çayı migroslarda vardı canım ama

baharcımm hatırlıyorum evet öle bişeyy
peki sallama çaymıydı bu yoksa kendmizimi yapıyoruz çayı

denizin elma çayını yaptım ama içebiyorum yani benimki pratik olcak yapcam içicem hemencim öleyse deneyim bi tarçınlı erik çayını

günaydınnn cnm hoşgeldin topice bu arada

Hoşbuldum canım hihoyyyt
ben varıımmm :)

Sabah 10.30da kahvaltı ettim =) geç ytınca geç kalkıyorm malesef
KAHVALTI: 1 dilim peynir
domates-salatalık-çarliston biber
şekersiz açık çay
1 dilim uno çok tahıllı ekmek..

Ara 1 de 15 tane erik yiyorum ama dışardaydım o yüzden öğlen olduğu için öğle yemeği yedim.. :)

ÖĞLE: 80 gr. ton balığı yağını süzüyorum tabbbikiii =D
1 dilim çok tahıllı ekmek..
Salata -1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile.. :)
4 yemek kaşığı kuru fasulye
2 kaşık yoğurdum var ama zehirlenmek istemediğim için yemediimm

Şimdilik bu kdr :)
eee kimse varmı ? :)

ben vardımmmm

bende bugün ii yeidm yaa saglıklıydı diyet açısından
su içmeyi ihmal eidyorum bu ara bende
dün gidip alış veriş yaptım baktım diyetten sıkılıyorum meyve sebzeyi görünce doping alıyorum ben
şimdi kabak pişiridm akşama onu yeidmm

salı günüde dr randevum var umaerım sonuöçlanır şu adet düzensiliklerim

Kaç yaşındasın cnm? adın ne? :)
Bende çok su içiyrum maşşallah =D..
6 Mysda bnm kntrl.. :) inş. güzel sonuçlar alrm..
Regl düzensizlikleri ymek yemekle gerçekten çok alakalı.. :)
Dengesiz beslendğinde o da dengesizleşiyo :)..

canım ismim banu 27 yaşındayım
20 aylık ikiz ogluşlarım var
bende 2 lt sus ve 3 fincan bitki çayı içerim normalde ama bu aralar çok düzenli içemiyorum

reglim zaten hep düzeniszidi salı günü gidicem
bakalım kilolalrımı veirnce düzne giricekmi reglimde

slm kızlar giremedim dün bugün sınavım vardı sınavım iyi gibiyi umarım bu sefer kurtulmuşumdur şu ingilizcedenkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…