80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar sanırım kimsecikler yok

bugün sabah yürüyüşü yaptım
benimde öğle yemeği ve ara saatim kaydı haftasonu diye ama KAÇAMAK YOOOKKK
sabah 2 esmer ekmek ile tost ve 1 dilim beyaz peynir
ara yeşil elma
öğle 13.30 yaptım 2 dilm kepek ekmek arası tavuk bi,ber dom tavuklu salata yapmaya üşendim
ara 2 mısır patlağı etinin
17.00 akşam yemeği buda ters oldu ama napalım bol salata 5 köfte 1 dilim kepek ekmek
sanırım bu akşam bol bol meyve tüekticem süt ile ( 10 erik 1 kivi)
içmediğim sütümü hangi ara içicem peki kafamçokkarıştı

haftasonları ne kadar sakin oluyor burası yaa
haftaiçinde de ben olamıyorum o güzel sohbetlerinizden mahrum kalıyorum

Anladım Banu abla :)
Bazen düzensiz olabilir sıkma canını geçer inşallah.. <3

Kimsee varmııı?:ecrin_bebek:

emine kız kendimi birdne yaşlı hissettim yahu sen bana banu de boşver ablayı sen klaç yaşındasın bu arada

baharnazz cnm sütü meyve ile birlikte içebilirisn ben öle yapıyorum çünkü
meyvenin şekeir yaga dönüşüp kilo yapmıyorr

yaa birde bana şu erikli tarçınlı çay hakkınd abiraz bilgi versene markettlerde salllama olarak mı bulabilirim faydası snedirr
belki yazdın ama ben unuttum yaa kusura bakma

m lerde tarçınlı erik çayı liptonun canım çok fazla acıktırmıyor (tarçın vücut şekerini dengeliyor belkide o yüzden) hoş aromalı bir çay bana diyetisyenim tavsiye etmişti umarım bulabilirsin ben birtek migrosta bulabilmiştim

minik bir fincanlık sallamalar oluyor ya o şekilde sıcak suya salla bikaç dakika bekle sonra hüplet kokusu müthiş

emine kız kendimi birdne yaşlı hissettim yahu sen bana banu de boşver ablayı sen klaç yaşındasın bu arada

1.si nickmden adımın emine olduğunu çıkarmışsın adım Ayşenur o kardeşimin adı..
Tamam o zmn banucuummm:roflol: 15 yaşındayım =)kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaslar, umarim hepiniz iyisinizdir hafta sonu fazla giremedim artik bu hafta cumaya kadar sizinleyim tekrardan.. bir hafta olacak diyet yapali kaybettimmi bilmiyorum tartilmadim.. Ama bildigim bri sey varsa yeme aliskanligimi cok kolay degistirdim.. Evet basta heveslenip 800kalori diyet yapacam diye sacmalamistim ama bu hafta 1000 en fazla 1100 gecmemistir gunluk kalorim.. spora cok yogunluk vermedim ama cokca yurudum (eskisinden daha fazla) bir ceketim vardi onu zor yetisiyordu tek dugmeli oldugu icin cok egreti duruyordu uzerimde tekrardan denedim bugun ve daha hos duruyo (banami oyle geliyo) :) ama yine istedigim gibi degil.. hepinize ayri ayri selamlar kizlar

Ben henuz baslayamadim ve giyimde problem yasiyorum onun carelerine bakiyorum bogaza degil yani
Ben su korseyi aldim bayagi gobegimi toparladi tavsiye ederim kizlar gobegi olanlara

slm kimsecikler yok anladığım kadarıyla 2gündür doğru düzgün giremedim kızlar misafir doluydu ev uzun zamandır çağıramadığımız arkadaşlar bugün öğlen 13:00 gibi aradılr akşam geliyoruz diye tabi telaş telaş hazırlık yaptım.çok yoruldum düşünün daha yeni oturabildim.diyetimde iyice karıştı.yarın toparlıycam inşallah yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.ben sibel opuyorumnanaktan

günaydınn kızlar ben yürüdüm geldim 50 dk eve geldim benimkiler hala uyuyor
ay maşşalah valla 2 gündür geç kalkıyorlar gözleirm yaşardı yanii

ayşenurrramma küçükmüşsün hee kız 15 yaşımı hatırlamıyom bilem valla ben o günler tekrar gelse valla ne güzell

ayfer bence farketmiştir cejketin cnm haid bakalım dahada bollaşır üzerinden düşer inşşş

izlemmmmmmmmmmm ne olur yaz artık topice dön kuzum yaaaaaa

Aaaa banucumm cıkss cıksss sırnaşık şey ben küüüçüük olursam sen büyük olursun amaağğ

Herkese günaydın bu arada..
kahvaltımı ypmadm dha şmdi gidiorm ypmaya

bacagıma dolanann iki çocukla kahvaltı yapmaya çalışıyorum

sen kaç kilosun ayşenur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…