herkese günaydınnn haftasonu ve bu hafta epey bi yogunum.evimin taşınma işi çıktı.inşallah yeni evimiz bize hayırlı ugurlu gelir kızlarr çok fazla ugrayamayabilirim haberiniz olsunn opuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldiiiimmmmm
ve size bir süprizim var.....
ay çok mutluyum kızlar ya...meğer benim tartım bozukmuş yaaaaaa...eşim bir ara düşürmüş ondan sonra herhalde yanlış tartmaya başladı...yeni bir tartı aldım cumartesi günü sabah tartıldım tartı 69 :dance:gösteriyordu...yani bu kadar üzülmam boşunaydıı...hihoyyytçünkü pantolanlarım epey bollaştı yani iki hafta üst üste kilo almış gibi göründüğüme inanamadım şu an çok mutluyum kızlar sonunda 6 lı rakamları görebildim zaten hedefim 60 tı...:teytey::teytey:[/QUOTE
günaydın senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza bende 6 lıları görsem sevinçten uçardım sanırım.:teytey:
günaydın...fıstıklar...nasılsınız ..hayırlı haftalar herkese..geçmişe bakıp gelem...
tbrikler hiç kaçamakların oldumu bırakmayı düsündüyün beceremicekmiş gibi geldimi sana bana bazen öle oluyormirmirmirmirmirmirmirmirslm kızlar ben geldiiiimmmmm
ve size bir süprizim var.....
ay çok mutluyum kızlar ya...meğer benim tartım bozukmuş yaaaaaa...eşim bir ara düşürmüş ondan sonra herhalde yanlış tartmaya başladı...yeni bir tartı aldım cumartesi günü sabah tartıldım tartı 69 :dance:gösteriyordu...yani bu kadar üzülmam boşunaydıı...hihoyyytçünkü pantolanlarım epey bollaştı yani iki hafta üst üste kilo almış gibi göründüğüme inanamadım şu an çok mutluyum kızlar sonunda 6 lı rakamları görebildim zaten hedefim 60 tı...:teytey::teytey:[/QUOTE
günaydın senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza bende 6 lıları görsem sevinçten uçardım sanırım.:teytey:
tbrikler hiç kaçamakların oldumu bırakmayı düsündüyün beceremicekmiş gibi geldimi sana bana bazen öle oluyormirmirmirmirmirmirmirmir
kaçamaklar tabiki oldu..ama telafisinide ettimm yani canım baklavamı istedi yedim ama akşamı sadece salata yedim....bırakmayı hiç düşünmedim..eskiden hep pazartesi başlayan ve salı biten çok diyetlerim oldu ama bu topik sayesinde 3 aydır diyetteyim ve hiç bozmadım...3 ayda 15 kilom gitti darısı gidecek 9 kiloyaaaa......
günaydın...fıstıklar...nasılsınız ..hayırlı haftalar herkese..geçmişe bakıp gelem...
günaydın semacımmm..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?