nalcy süpersin cnm valla yaa tebrikler 9 u da atasın inşş
ben yarın dr gidicem bakalım dr metformin verisnde hepinzi geçeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım nasılsın..olumunekankayizsmile
nalcy süpersin cnm valla yaa tebrikler 9 u da atasın inşş
ben yarın dr gidicem bakalım dr metformin verisnde hepinzi geçeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
metformin o ne masummm bizde alalım sempatiksalakcinni
bu arada nalcy maşallah ne güzel kilo vermişsin kaç ayda verdin bu kiloyu
Banu; Kilolar yaşa bakmıyo yemekten almadım ztn. normalde söylemezdim kilomu ama size güvenip söyledim.. sizde yadırgıcaksanız hiç bi başlığa katılmam daha iyi...sanada kalkıp 37 yşnda biri diebilir nası aldn bu kiloyu die.. burda birbirimzden güç almıyomuyuz? gerçektn çok kırıldım...hepimizin hikayesi farklı olabilr kmi hastalktan kimi duygusal açlktan kilo alabilir.. ama burda hepimizin hyatı bi bakıma aynı yerde birlşyo..
ayrıca yagmurgozlu arkadaş hb cnm tşk. ederm :)
Banu; Kilolar yaşa bakmıyo yemekten almadım ztn. normalde söylemezdim kilomu ama size güvenip söyledim.. sizde yadırgıcaksanız hiç bi başlığa katılmam daha iyi...sanada kalkıp 37 yşnda biri diebilir nası aldn bu kiloyu die.. burda birbirimzden güç almıyomuyuz? gerçektn çok kırıldım...hepimizin hikayesi farklı olabilr kmi hastalktan kimi duygusal açlktan kilo alabilir.. ama burda hepimizin hyatı bi bakıma aynı yerde birlşyo..
ayrıca yagmurgozlu arkadaş hb cnm tşk. ederm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?