80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar artık hergün yürüyüşe başladım artık havalar ısındı..bebeğimi bebek arbasına koyup hızlı tempo 1 saat yürüyorummm..bugünkü menüm....

SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,domates salatalık,1 dilim buğday ekmeği

ARA:
1 sütlü türk kahvesi,,,:++1 bardak süt

ÖĞLE:
zeytinyağlı sebze yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek

ARA.
1 elma,1 neskafe

AKŞAM:
bakalım ne pişirecem düşünmekten canım çıktı bıktım ya hergün ne yapsam diye düşünmekten..
kafamçokkarıştı

nalcy süpersin cnm valla yaa tebrikler 9 u da atasın inşş

ben yarın dr gidicem bakalım dr metformin verisnde hepinzi geçeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

metformin o ne masummm bizde alalım sempatiksalakcinni

bu arada nalcy maşallah ne güzel kilo vermişsin kaç ayda verdin bu kiloyu

metformin o ne masummm bizde alalım sempatiksalakcinni

bu arada nalcy maşallah ne güzel kilo vermişsin kaç ayda verdin bu kiloyu

cnm metforin içeren ilaçşlar var ve adet düzenlikleri için veriliyor pko hastalarına bendede pko var adetleirm düzensiz 20 aylık oldu ogluşlarım ama adetim düzelmeid
bende yarın dr gidicem ve metformin istiycem önceden kullanmıştım

pkolarda vücut çok dirençli oluyor mesela ben 4 ay bitti diyetteyim ama sadece 10 kilo veridm sporda yapmama ragmenn

kızlar be hamilemiyim yoksa yaa
baş agrım çok fazla ben hamile kaldıgımdada öle olmuştu inş degilimdirr yaa
yarın gidicem dr
çok korktum şimdi yaaa
[/B]

yaa kızlarrr başlarmı belirtiler bu kadar erkenn yaa umarım degildirimm hamileee

Banucum test yaptır hemen canım ya aklın orda kalmasın..
ben nihayet girebildim ya anlamıyorum kaç haftadır sorun oluyor tekrar bağlandığımda da aynı yanıtı alıyorum sonra kapatıp açıyorum anca öyle girebiliyorum..
naıslsınız bakalım geçmişe gözucuyla bakabildim valla..aklımda klanlar:
denizcim kolay gelsin canım işallah yeni evin hayırlı uğurlu gelir sanaç.. taşınma telaşında kolay gelsin..
nesli çok sevindim canım ya darısı başımıza diyorum..
baharım o çaydan ben de denicem migrosa da hiç gitmiyorum ama yolum düşerse bakıcam bayılırım tarçın kokusuna..
bu arada benim c.tesi karboksipunkturda 4. seansıma gittim ve bir ayı da tamamladım..2 haftada bir gram bile verememişim..daralma küçülme devam ediyor ama kg verme yok..hiç de bozmamıştım ama hatamı söyledi dr ..benim sabah,öğle,ara dışında çay kahve dışında hiçbişi yememem gerekiyordu ama ben nolcak diye akşamları naıslsa yemek yemiyorum diye eve gidince sırf can sıkıntısından bir avuç falan fındık yiyordum ya da işyerinde de bikaç tane ağzıma atıveriyordum..işte onu yaptığım andan itibaren vücut sindirimi bırakıp o en son atılanı sindirmeye koyulduğu için diğerini sindirmeden atınca sonuç böyle oldu...bu hafta daha çok dikkat edicem bakalım c.tesiye kadar nolucak..

Banu; Kilolar yaşa bakmıyo yemekten almadım ztn. normalde söylemezdim kilomu ama size güvenip söyledim.. sizde yadırgıcaksanız hiç bi başlığa katılmam daha iyi...sanada kalkıp 37 yşnda biri diebilir nası aldn bu kiloyu die.. burda birbirimzden güç almıyomuyuz? gerçektn çok kırıldım...hepimizin hikayesi farklı olabilr kmi hastalktan kimi duygusal açlktan kilo alabilir.. ama burda hepimizin hyatı bi bakıma aynı yerde birlşyo..

ayrıca yagmurgozlu arkadaş hb cnm tşk. ederm :)

amacım keisnlikle seni kırmak degildi tabikide
başlıktan anlaşıldıgı üzere burdaki herkes 80 ve üzeri kilolarda zaten

nasıl aldın diye sormamdaki amaç
benim genç kızlıgımdan beri bir adet dzüeniligim vardı ve bu bana kilo yaptı sanada direk soramadıgım için üstükapalı böyle birşey yazdım

yoksa kimin ne zman ne kadar kilo aldıgı degil
buradaki kilo verme çabasıdır önemli olan
ama ben senin samimiyetine dayanarak sromuştum benide ilgilendirmez tabikide
kusura bakma
umarım en kısa zmanda veririsin

nihalcim yarın dr gidicem zaten
ama çok cnm sıkıldı ya umaroım öyle birşey yktur yaaa
başım agrı çıktı valla

selam canım..banuyu yanlış anladın sanırım bu yaşta hangi nedenlerle aldın anlamında sordu sanırım....sakın canını sıkma hepimiz burda aynı amaç için bulunuyoıruz..kimse kimseyi yargılamaz burda endişelenme canım..
aramıza hoşgeldin..
ben Nihal..
umarım senin de başarı öykünü okuruz...

slm banucum geçmişe bakınıodum .ıyiyim çok şükür 2 günlük tatilden sonra bugün aynen devam diyete .kaldığım yerden .

nalcy harikasın yaa ben 60 ları görmeyeli çok uzun oldu .ınş senn peşinden bizde geliriz çifter çifter =)

nihal sıkılma hatalarını anlamışsın yaa bu hafta güzel olucak inş senin açından.

topramm biz iyiyiz seni sormalı opuyorumnanaktan

ızlem nerelerdesin yaa gel artık aramaıza alsanaalsanasmile

Emin burda kimsenin kimseye bişi dicek hali yok gülüm hepimizin maşallahı var .Sen azmet yeterki yaşında küçük hemen verirsin kilolarını ..

Nihalcim olabilir yani ynlş anlamış olabilrm bilirsin kilolu olunca insan hrşeyi ynlş anlayabiliyo.. burdaki hrkesi tanımasam bile grçkten çok seviyrum..
Desteğin içn tşk. ederm.. bende size güvendiğim içn içmden geçeni söylüyorm ztn :) kmsenin kmseyi yrgılıcanı düşnmüyorm ztn .. inş.cnmmm :)

Banu :) tmm o zmn.. ynlş anlaşlma olmş.. ben küçükken (8 yaşnda) geniz ameliyatı oldm narkoz serum derkeeennn 3. sınıfta kilo almaya bşladm.. ilk bşlarda farketmedim çnkü küçkken zayıftım.. :) Anladm üstü kapalı sormana grk yok..böyle ynlş anlşlmalar olcana açık açık sor dha iyi dimi? :) bende senin samimiyetine dayanarak açıkca söyledim.. ama madem sen bşka türlü sordn o zmn bşka :) tmm o zmn unutalım gitsiiinn :)

BuTTeRfLy86 sağol cnm :)

kızlarr kuru patlıcan dolma yapıyorum umaraım geçen seferki gibi olmaz

tülay deniz ev taşıypormuş cnm yazmıştı sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…