80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar uzun zaman sonra hafta sonum kaçamaksız geçti mutluyum..

cumartesi kuzenimle 90 dk semt parkında yürüdük..pazar günüde yürüyelim dedik ama gece oğluşu ateşlenmiş gidemedik..

annem ve kızkardeşimle çok eski bir komşumuza oturmaya gittik..neler neler yapmıştı..burda yazmıyım canınız çekmesin..ama ben naptımmm..yemedimmmm:)) sadece salatamı yedim şekersiz çayımı içtim..

bugünki menüm

SABAH
tiroid ilacı+ 1 bardak su
yolda
4 kuru kayısı+0,5 lt su

KAHVALTI
1 kk peynir
1 dilim ekmek ( tam buğday )
5 zeytin
çay

ARA
yeşilçay+1 galeta

AKŞAM
anneme çıkıcam belli değil

ARA
1 elma+ rezene çayı

ÖĞLE
1 çorba
1 tabak roka salatası ( yağsız )
1 dilim ekmek

selam

narin-nazenin kolay gelsin canım inşallah yeni evinde huzurlu mutlu sağlıklı sevdiklerinle oturursun

yağmurgözlü yazıları okudum canım bende tam onu yapmaya çalışıyordumki yani neyi ne zaman ne kadar yiycemi dengeleyemediğim için kilo vermem durmuş şimdi farklı ağırlıkta yeni bir listeyle besleniyorum meyve süt tabiki bol sebze

nacly tebrikler çok iisin ya inşallah bizde görürüz tabi öncelikle 7 leri :))

darkolive nerelerde kızlar bu haftasonu dönmüş olması lazımdı dimi

selma bugün uğramamışsın canım temzilikmi var yoksa

masumm kuru dolmaya bayılırım ama maalisef bu 15 gün herşeyden elimi boğazımı çektim bakalım nolcak

bugünde KAÇAMAK YOKK

yağmurgözlü tebrikler sadece salata ve çayla kalkmışsın ben olsam bu kararlılıkta ucundan accık yapabilirdim gibi geliyor bana dayanamıyorum böyle şeylere neyseki ev gezmelerim filan yok olsa napardım bilmiyorum

şu ana kadar yediklerim
ılık,kayısı(aslında bu incir olmalıydı ama)
2 dilim ekmekli kepekli tost ve peynir
11 gibi elma
13 gibi peynirli salata 2 dilim ekmek
15.30 süt 15-45 10 tane erik
akşama 8 kaşık mantar yemeğim var ve bol salata 1 dilim ekmek

elimpia canım yola devam hiç motivasyonunu bozma
ya senin bu pcnin nesi var sürekli bozuluyor onudamı bahar çarptı opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız masum inşallah degilsindir hamile bende yine regli oldum artık on günde bir regli oluyorum moralım sıfır cok korkuyorum dr gitmeye ama galiba mecburen gidecegim

evet canım ya temizlık yapıyorum misafirim gelecek yarın birde moralim bozuk regli oldugum için sen nasılsıun bu arada opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

masumm canım yarın öğrenirsin durumu içini ferah tut

selma sen niye bu kadar sık sık regl oluyorsun canım dr a hiç gitmedinmi

ben iyiyim canım şu kilolardan bir kurtulsam daha iyi olcam
bu 15 günlük süreci hiç kaçamaksız atlatmaya çalışıcam hafta sonu yürüyüşlerimi yaptım 45 er dk şimdide evde leslie ile 45 dk yapıcam

ben geldimmmmm opuyorumnanaktan

artıkkkk burdayım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum eee ne var ne yok anlatın bakalımmm kaydirigubbakcemile5

tatilde hiç kilo almamış olmak benim için büyük şans, mayıs ayı benim ayım olmalı 4-5 kilo verip şu 70i görmeliyim artık

maşallahh tülaycım beni yakalamışsın yaaa

melocum döndümü kızlar gelsin artık dönmediyse

banuu bir hamile lafı var hayırdır kız

sema alperenim deniz mine baharnaz bitanem neslişş adını hatırlayamadığım herkesi selamlıyorum sizler nasılsınız kızlar...

hoşgeldin darkolive Şeniz

hoşbuldum tatlımmmm, geldiğimden 1 gün sonra günüm vardı temizlikdi hazırlıktı derken giremedim yazmıştım ama dikkatinden kaçtı sanırım arada, ee dünde ilk pazarımızdı eşimlee güzel bir gün geçirdik bugünde bebeğin dolabını filan yerleştırdim anca düzenimi tutturmaya çalıişıyorum işte kaydirigubbakcemile3

bebeği durduramıyorum eve alışamadı, hep beni yanında istiyor kucak istiyor, hiç bişiy yaptırmıyor açılmadık çekmece kalmadığı gibi birde içini döküyor wallahi bazen dayanamıyorum bağırıyorum bu seferde içli içli ağlıyor mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…