hoşbuldum tatlımmmm, geldiğimden 1 gün sonra günüm vardı temizlikdi hazırlıktı derken giremedim yazmıştım ama dikkatinden kaçtı sanırım arada, ee dünde ilk pazarımızdı eşimlee güzel bir gün geçirdik bugünde bebeğin dolabını filan yerleştırdim anca düzenimi tutturmaya çalıişıyorum işte kaydirigubbakcemile3
bebeği durduramıyorum eve alışamadı, hep beni yanında istiyor kucak istiyor, hiç bişiy yaptırmıyor açılmadık çekmece kalmadığı gibi birde içini döküyor wallahi bazen dayanamıyorum bağırıyorum bu seferde içli içli ağlıyor mafoldumben
slm kızlar ben geldiiiimmmmm
ve size bir süprizim var.....
ay çok mutluyum kızlar ya...meğer benim tartım bozukmuş yaaaaaa...eşim bir ara düşürmüş ondan sonra herhalde yanlış tartmaya başladı...yeni bir tartı aldım cumartesi günü sabah tartıldım tartı 69 :dance:gösteriyordu...yani bu kadar üzülmam boşunaydıı...hihoyyytçünkü pantolanlarım epey bollaştı yani iki hafta üst üste kilo almış gibi göründüğüme inanamadım şu an çok mutluyum kızlar sonunda 6 lı rakamları görebildim zaten hedefim 60 tı...:teytey::teytey:
kızlar başımın agrısı geçmedi hala hamilemiyim ben yoksam yaaa
selam kızlar nasılsınız masum inşallah degilsindir hamile bende yine regli oldum artık on günde bir regli oluyorum moralım sıfır cok korkuyorum dr gitmeye ama galiba mecburen gidecegim
ben geldimmmmm opuyorumnanaktan
artıkkkk burdayım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum eee ne var ne yok anlatın bakalımmm kaydirigubbakcemile5
tatilde hiç kilo almamış olmak benim için büyük şans, mayıs ayı benim ayım olmalı 4-5 kilo verip şu 70i görmeliyim artık
maşallahh tülaycım beni yakalamışsın yaaa
melocum döndümü kızlar gelsin artık dönmediyse
banuu bir hamile lafı var hayırdır kız
sema alperenim deniz mine baharnaz bitanem neslişş adını hatırlayamadığım herkesi selamlıyorum sizler nasılsınız kızlar...
hımmm iyiyimiş valla madem pconda var hemen al kullancnm metforin içeren ilaçşlar var ve adet düzenlikleri için veriliyor pko hastalarına bendede pko var adetleirm düzensiz 20 aylık oldu ogluşlarım ama adetim düzelmeid
bende yarın dr gidicem ve metformin istiycem önceden kullanmıştım
pkolarda vücut çok dirençli oluyor mesela ben 4 ay bitti diyetteyim ama sadece 10 kilo veridm sporda yapmama ragmenn
hemen test yaptır bu şüpheyle yaşanmaz sempatiksalakcinnikızlar be hamilemiyim yoksa yaa
baş agrım çok fazla ben hamile kaldıgımdada öle olmuştu inş degilimdirr yaa
yarın gidicem dr
çok korktum şimdi yaaa[/B]
ben 88 kiloyum nekadar zamanda veririm kilolarımı sporda çok yapamıyorm ufya ne zor iş kilo vermek 70leri görmek istiyrm
ben geldimmmmm opuyorumnanaktan
artıkkkk burdayım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum eee ne var ne yok anlatın bakalımmm kaydirigubbakcemile5
ben şuan 80im geçen sene eylülde 87ydim 9 kilo verdim 78e düşünce uzun zaman kilo veremedim buda benim bütünnn motivasyonumu bitirdi bende tekrardan kendimi salınca 84ü gördüm şimdi tekrar başladım bakalım bu sefer nerde tıkanıcam
slma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?