80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gözümden kaçmış olmalı kilo almadan tatilden dönmen büyük başarı canım umarım mayıs senin ayın olur ve istediğin kiloyaa inerswin

kolay gelsin sana bebiş bırak dağıtsın canım ya evden uzak kaldığı için yapıyordur

tebrikler canim kac din sen yani bozok olan tartin kac göyteriyorduki?

kızlar başımın agrısı geçmedi hala hamilemiyim ben yoksam yaaa

emziriyorum diye korunmadiysaniz olabilir, yengemden biliyorum, hamileligi konduramamsiti kendine ve ögrendiginde de 5 aylik hamiyleydi.
icini kararttim dimi

selam kızlar nasılsınız masum inşallah degilsindir hamile bende yine regli oldum artık on günde bir regli oluyorum moralım sıfır cok korkuyorum dr gitmeye ama galiba mecburen gidecegim

sürekli on günde bir oluyorsan bir sorun olabilir, ama hapla hallediliyor eger önemli bir sorun yoksa, bende de olmustu bir kere hap aldim gecti

ben geldimmmmm opuyorumnanaktan

artıkkkk burdayım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum eee ne var ne yok anlatın bakalımmm kaydirigubbakcemile5

hosgeldin canim, laf sende tatili yapan sensin. biz biraktigin yerdeyiz

selam canim

ya ben cuma dan beri iyice sapittim ya kendimi durduramiyorum, suan bile canim acayip tatli seyler cekiyor. ama yazilanlari okuyunca cikolata yemekten vaz gectim, simdi büyük bir bardak süt icip yaninnda da kuru incir yicem

yardim edin bana ya cok kötüyüm bu yemek konusunda, ya bide masallahim var yani istahliyimda,
anlicaniz hersey var bende,
tembellik spor yapmamamak icin
istah o bicim zaten

hımmm iyiyimiş valla madem pconda var hemen al kullan
kızlar be hamilemiyim yoksa yaa
baş agrım çok fazla ben hamile kaldıgımdada öle olmuştu inş degilimdirr yaa
yarın gidicem dr
çok korktum şimdi yaaa
[/B]
hemen test yaptır bu şüpheyle yaşanmaz sempatiksalakcinni
ben 88 kiloyum nekadar zamanda veririm kilolarımı sporda çok yapamıyorm ufya ne zor iş kilo vermek 70leri görmek istiyrm

inş. en kısa süerede görürsün 70i

ben şuan 80im geçen sene eylülde 87ydim 9 kilo verdim 78e düşünce uzun zaman kilo veremedim buda benim bütünnn motivasyonumu bitirdi bende tekrardan kendimi salınca 84ü gördüm şimdi tekrar başladım bakalım bu sefer nerde tıkanıcam

cümleten selamlar arkadaşalarr ...
bir diyet gününü daha güzel bi şekilde bitirdim 2 saat sporumuda yaptımm ohh bugün bitti gitti..
Darısı yarınların başına inş.. alsanaalsanasmile

ızlemim hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Nihayet döndün aramıza hergün mesajlarını görmek motive ediçek beni .Senin yokluğunda seni yakaladım ama bu ayın sonunda bende tatile gidicem 1 hafta gerçi ama sınırsız yenen biyerden ne kadar kendimi alabilirim bilemiyorum . Sen arayı açarsın kesin :lepi:

asuhata üzelme tekrar başarırsın bence havada güzlleşti sporunuda ihmal etmezsen takılsanda , çakılmazsın aklinialirimsmile

masumm yarın doktor bide hamilesin derse akannehir Hayırlısı olsun gerçi ama ben bile merakta kaldım valla fisfisfis

bugun adet oldum yataktan kalkamiyorum o kadar sancili geciyorki birde korunmadigim halde hamilede kalmiyorum oturdugum sinirden agladim bugun uc gun onceden mide bulantilarim vardi hemen hamileyim diye dusunup heyecanlaniyorum.. Yasim otuz olacak biktim esim boynunu bukerek gitti ben oyle kotu olunca

selam kızlarrrr

valla tüloşum umarım gebeli yokturr
izlem h.g bacumm topikeee ya gebelik belirtileri yaşıyorumda ondan hamişmiyim acaba deidmm

ayferrr hamiş kalırsın cnm inşş en kısa zmanda üzülmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…