- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
bugun adet oldum yataktan kalkamiyorum o kadar sancili geciyorki birde korunmadigim halde hamilede kalmiyorum oturdugum sinirden agladim bugun uc gun onceden mide bulantilarim vardi hemen hamileyim diye dusunup heyecanlaniyorum.. Yasim otuz olacak biktim esim boynunu bukerek gitti ben oyle kotu olunca
banu umarım yarın doktor şu adet işine çözüm bulurda sende kurtulursun şu yeme ataklarından yaa gerçekten çok zor ben düzenli adet olurum herseferinde 2 -3 gün senin durumunda oluyorum çok zor zapdediyorum kendimi sen yine iyi sabrediyorsun maşallah sana kuzum ..
Ayfer cim hiç sıkma canını şu çikolata krizinden sağsağlim çıkmaya bak sen yerimseniben
Rabbim isteyen herkese versin inş sağlıklı sıhatli bi bebiş :Saruboceq:
banu umarım yarın doktor şu adet işine çözüm bulurda sende kurtulursun şu yeme ataklarından yaa gerçekten çok zor ben düzenli adet olurum herseferinde 2 -3 gün senin durumunda oluyorum çok zor zapdediyorum kendimi sen yine iyi sabrediyorsun maşallah sana kuzum ..
Ayfer cim hiç sıkma canını şu çikolata krizinden sağsağlim çıkmaya bak sen yerimseniben
Rabbim isteyen herkese versin inş sağlıklı sıhatli bi bebiş :Saruboceq:
yihuuuuu sahalara geri döndüm canım topikdaşlarımmmmmmm özlediniz miiii
bugun adet oldum yataktan kalkamiyorum o kadar sancili geciyorki birde korunmadigim halde hamilede kalmiyorum oturdugum sinirden agladim bugun uc gun onceden mide bulantilarim vardi hemen hamileyim diye dusunup heyecanlaniyorum.. Yasim otuz olacak biktim esim boynunu bukerek gitti ben oyle kotu olunca
arkadaslar demekki adet olunca insanin cani seker tatli istiyor bende oyle oldum bugun basim cok donuyordu bir tane cikolatali ekmek yedim
valla tüloş sorma cnm ya bak bugün 50 gün oldu ama hala olamadım ve artık kendimi tutmaktan bıktım bazen tutamıyorumda işte yarın metformin içeren bir ilaç istiycem dr dan
bu ilaçta adeti düzenliyor,atıştırmayı kesiyor ve zayıflatıyorr umarım yazar
kimse benimle konuşmuyor.:umursamaz:
adatoprak merhaba nasilsin gorusmeyeli..
bitanem uzundur diyet yapmadigim icin farketmemistim demekki :)
yarin bir olcer alacagim yediklerimi tartacagim artik
birde tarti alacam son aldigim gibi kirmazsam iyi :)
sen kendinmi diyon doktora bana su ilaci ver diye, birak kizz kendi muayene edip neyse gerekli olan o versinalsanaalsanasmilelmaz:
anlat canim sen ben konusurumkaydirigubbakcemile3yerimseniben
:umursamazffff cnm ya herkeze alıntı yapıp bişeyler yazıyorum kimse cevap vermiyor.mafoldumben bende kendimi görünmez gibi hissettim sağol cevap verdiğin için zaten ilk topiktede ilk konuştuğum sendinopuyorumnanaktan nerdeyse çıkmayı bile düşündüm topiktenolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?