80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun ayfercim.bende hamile kalmak istiyorum.mafoldumben

uzun zmandır menümü yazmıyorum ama bundna sonra paylaşıcamm yoksam dagıtıyorumsempatiksalakcinni

kahvaltı
1 dilim ekmek
peynir
sögüş

ara
yarımmbardak süt
1 elma

öglen
3 köfte
salata
çorba
1 dilim ekmek

ara
6 çubuk kareker
çilek

akşam
yogurtlu kabak yemegii
6 kaşık makarnabilmiyorumkismile

ara
1 bardak süt
5 haylayf büskivi akannehir
1 incirrr
,
2 lt su
45 dk yürümee

yani durumda anlaşıldıgı üzere kızlar
kendimi zor tutuyorum kaçamak yapmamak için ama oluyor işteee
ha en önemlisini unuttum

1 tane çikolatalı pişmaniyee

banu umarım yarın doktor şu adet işine çözüm bulurda sende kurtulursun şu yeme ataklarından yaa gerçekten çok zor ben düzenli adet olurum herseferinde 2 -3 gün senin durumunda oluyorum çok zor zapdediyorum kendimi sen yine iyi sabrediyorsun maşallah sana kuzum ..
Ayfer cim hiç sıkma canını şu çikolata krizinden sağsağlim çıkmaya bak sen yerimseniben
Rabbim isteyen herkese versin inş sağlıklı sıhatli bi bebiş :Saruboceq:

arkadaslar demekki adet olunca insanin cani seker tatli istiyor bende oyle oldum bugun basim cok donuyordu bir tane cikolatali ekmek yedim

amin cnm

valla tüloş sorma cnm ya bak bugün 50 gün oldu ama hala olamadım ve artık kendimi tutmaktan bıktım bazen tutamıyorumda işte yarın metformin içeren bir ilaç istiycem dr dan
bu ilaçta adeti düzenliyor,atıştırmayı kesiyor ve zayıflatıyorr umarım yazar

yihuuuuu sahalara geri döndüm canım topikdaşlarımmmmmmm özlediniz miiii

hosgeldin canim, opuyorumnanaktan

canim bir doktora görünsene, benim kadin doktorum beni bir sene takip etti, hersey normal dedi, sonra bir sene icerisinde olmayinca cocuk olmakta zorlanan doktor lar varya simdi türcesini bilememdim, oraya gönderdi. orda daha detayli muayene ediliyor, ve orda yumurtlama olmadigini anladilar, yani istedigin kadar ogras olmicakmis, ama kücük bir tedavi dediler. bide kusuru kendinde arama canim esinde de bir problem olabilir, benim esimde de ufak bir problem cikti, yani ikimizdeki olan ufak problemler bebek olmasini engelliyor.

arkadaslar demekki adet olunca insanin cani seker tatli istiyor bende oyle oldum bugun basim cok donuyordu bir tane cikolatali ekmek yedim

eeee yani sen yenimi bu cukulata ataklarina dahil oluyorsunkaydirigubbakcemile3

sen kendinmi diyon doktora bana su ilaci ver diye, birak kizz kendi muayene edip neyse gerekli olan o versinalsanaalsanasmilelmaz:

kimse benimle konuşmuyor.:umursamaz:

anlat canim sen ben konusurumkaydirigubbakcemile3yerimseniben

adatoprak merhaba nasilsin gorusmeyeli..
bitanem uzundur diyet yapmadigim icin farketmemistim demekki :)
yarin bir olcer alacagim yediklerimi tartacagim artik
birde tarti alacam son aldigim gibi kirmazsam iyi :)

bitanemm
cnm yok ben demiyorum ama hamile kalmadan önce kullanmıştım o ilacı
ii gelmişti pko lulara veriliyor

adatoprak sende pko idin sanırım dmi sende kullansan ii gelirmi acaba
o ilaçla hamiş kalınabiliyor birde

dengesizlik benimkisi bir kac sene onceydi o kadar bunalmistim ki gunde dort kere biniyordum tartiya sonra aldim firlattim.. Ama simdi daha bilincli ve daha rahat yaptigim icin acele etmiyorum

sen kendinmi diyon doktora bana su ilaci ver diye, birak kizz kendi muayene edip neyse gerekli olan o versinalsanaalsanasmilelmaz:

anlat canim sen ben konusurumkaydirigubbakcemile3yerimseniben

:umursamazffff cnm ya herkeze alıntı yapıp bişeyler yazıyorum kimse cevap vermiyor.mafoldumben bende kendimi görünmez gibi hissettim sağol cevap verdiğin için zaten ilk topiktede ilk konuştuğum sendinopuyorumnanaktan nerdeyse çıkmayı bile düşündüm topiktenolumunekankayizsmile

cnm topike gelen herkeste olıyor sanırım bu gitme duygusu bendede olmuştu
bazen kaynaya biliyor yazılar şekerrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…