80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar yine salya sümük agladim
bu babam ve oglum beni benden alior yaaaa

canlarim ben yarin lapaya basliorum:) simdilik kactim
öpüyorum sizleri

slm. ben misafirlerimi gönderip gelene kadar kimse kalmamış... baya da kaynatmışsınız...
lavitacım bende yarın başlıyorum lapaya canmm... bu arada kızlar karabaş otu diye bişey yazmışsınız kimin yazdığını hatırlamıyorum şu an( o kadar çok sayfa birikmiş ki) o ot işe yarıyosa bana da bildirin lütfen.. ama kızlar ben sigara içmediğimde özellikle diyette daha çok yiyesim geliyo ama yaa... onun yerine bişeyler koymak gerekiyomuş gibi geliyo.. sanırım psikolojik ama şu da bi gerçek diyetteyken daha çok içmeye başladımm.. normalde 2-3 tane yetiyodu bana. şimdi ise ooo...
tabi sağlıklı beslenme değil de sağlıklı yaşam olarak genellemek için bırakmak lazım ama nasıl olcak bilmiyorum.. neyse ben misafir sonrası işlerimi halledeyim malumm :)))
bu arada 1 bardak şekersiz çay ve 1 avuççuk patlamış mısır kaçırdım bende ama mısır yağsızdı :)) yarın lapaylaçıkar acısı..iyi gecelr herkese

iyi geceler kızlar sormayın ya ben şu aralar çok yogunum antebe taşınacayızda ondan toplanmaya çalışıyom fazla takılamıyom sizlere fırsat buldukca okuyom yazılarınızı ama diyete devam pes etmedim etmeyecem acele kilo vermem lazım orya gitmeden.:sm_confused:

arkadaşlar benim bu gün başım cok agrıdı birde midem hem agrıyor hemde bulantı var cok rahatsızım şimdilik ilac içtim bakalım neler olacak cok rahatsızım

canım antebe ne zaman taşınıyorsun.nerde oturacaksın.yakın olursak yürürüz beraber)))ben emekte oturuyorum...

moonshine canım ben doğum yaptığımda 93 kiloydum emziririken kilo verdim o zaman fazla yiyemiyodum zaten 72 kiloya düştüm sonra ne hikmetse kendimi mutfaktan alamaz oldum 83 e yükseldim allahtan 90 lara fırlamadım 83 te bayadır sabit kaldım bazen 80-83 oluyodum ama şimdi kesin kararlıyım vericem 81 e düştüm o çizelgeyede ilk kilomu yazdım demek ki insan istese çok kolay verebilir ona baktıkça bunu hatırlıyorum neyse çok yazdım şimdi senn okurken sıkılırsınn belki
görüşmek üzere byee

gunaydın kıslar bu lapanın yanında hıc bırsey yemıyormuyuz..veya yaptık..ne kadar yıycez..yaptıgımıızın hepsını..dıyelımkı ogle yedık..sabah ve aksam ne yıycez..cokacimcoook

allegme ot haşlaması demişsin neler haşladın söyleyebilirmisin

fatma cım genellikle ya brokoli ya da turp otu diye bilinen oyumuzu haşlıyorum. Hafif tuz, limon ve üstünden z.yağ gezdirip onu yiyorum. Ama dün akşam cibes almıştım onu haşladım yedim. 1 kilo aldım mı akşamdan akşama yediğim zaman bana 2-3 gece gidiyor. Terbiyelemesini taze taze yapıyorum. Haşlayıp suyunu tamamen dokmeden saklama kabında saklıyorum yiyecek olduğum kadarını limonlayıp yağlayıp yiyorum. İşte böyle canım..

ablalarimm moralimi yüksek tutmaya calisiyorummm, bide basimda bi aslan erkegi var yani benimle olmak isteyen biri......
moralim iyiii... az öncede patronum bana 1 senelik sözlesme verecegini söyledi moralim tam iyi olduuu...... sinav 14 mayis...... dua edin nolur.... kendime güvenicem ve basaricamm..... ve haftada 1 defada olsa spora gitmeye calisicamm.....
tmm beslenmeme dikkat ediyorum bugünden itibaren.... ve cuma günü tarti tekrar 88,5 göstermesi lazimmm, cünkü 89 cikmistim sanirim.....

bana motivasyon verinn, hehe ilk basta aslan erkegi veriyo zaten :)
bana yardim etmek isteyen varsa egerrr, ASK HIKAYELERI bölümünde ben yazdim az önce, yardim bekliyorum... Evet mi diyim yoksa bekliyim mi diye baslik.....
tsk ediyorum

kızlar yazılanları okudum da lapayı ben hiç tuz koymadan 1 çay bardağı veya yarım çay bardağı şeklinde yapıyorum. 1 çay bardağını hem oğlen hem akşam yiye biliyorum. Üzerine karabiber yanında da 3 kasık yoğurt yiyorum bazen lahanana salatası yapıp yanında yiyorum. Kötü olmuyor yeniyor. eğer yarım çay bardağı yaparsam bir öğünlük oluyor bana..

canım nasılsın? bak moralini bozma, streste yapma ben senin o sınavları super derece ile geçeceğine inanonıyorum ama onemli olan senin ınanman ayrıca yazını okuyup sana konu hakknda da fikrimi söyleyeceğim tamam mı?

saol canım..ben ılk defa denıycem..bakalım nasıl bısey cıkacak ortaya merak edıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…