iyi geceler kızlar sormayın ya ben şu aralar çok yogunum antebe taşınacayızda ondan toplanmaya çalışıyom fazla takılamıyom sizlere fırsat buldukca okuyom yazılarınızı ama diyete devam pes etmedim etmeyecem acele kilo vermem lazım orya gitmeden.:sm_confused:
günaydın eflatun selmaa jeonil nasılsınız kızlarrr
günaydın eflatun selmaa jeonil nasılsınız kızlarrr
sera cım öğle yemeğini yemediysen sende hemen 3çay bardağı pirin her bir bardağa 2çay bardağı suyla pişiriyorsun azıcık tuz acıktıkça üstüne baharat ve 2kaşık yoğurt döküp yiyiyorsun sadece 2gün yapıyorsun 1.5 kilo veriyormuşsun bakalım sende başla istersen canımkaydirigubbakcemile5
allegme ot haşlaması demişsin neler haşladın söyleyebilirmisin
canim moralini bozma
bugünden tezi yok basla saglikli beslenmeye canim
bundan sonra misafir falan gelse bile ye ama az ye canim
dikkat et biraz lütfen kendi saglin icin
birak herkes yesin sen az ye
daha snra vermek cok daha zr olcak canim
sinavlarin icinde dualarimiz seninle
biraz calisma biraz kendine güven herseyin üstünden gelirsin
ablalarimm moralimi yüksek tutmaya calisiyorummm, bide basimda bi aslan erkegi varyani benimle olmak isteyen biri......
moralim iyiii... az öncede patronum bana 1 senelik sözlesme verecegini söyledi moralim tam iyi olduuu...... sinav 14 mayis...... dua edin nolur.... kendime güvenicem ve basaricamm..... ve haftada 1 defada olsa spora gitmeye calisicamm.....
tmm beslenmeme dikkat ediyorum bugünden itibaren.... ve cuma günü tarti tekrar 88,5 göstermesi lazimmm, cünkü 89 cikmistim sanirim.....
bana motivasyon verinn, hehe ilk basta aslan erkegi veriyo zaten :)
bana yardim etmek isteyen varsa egerrr, ASK HIKAYELERI bölümünde ben yazdim az önce, yardim bekliyorum... Evet mi diyim yoksa bekliyim mi diye baslik.....
tsk ediyorum
kızlar yazılanları okudum da lapayı ben hiç tuz koymadan 1 çay bardağı veya yarım çay bardağı şeklinde yapıyorum. 1 çay bardağını hem oğlen hem akşam yiye biliyorum. Üzerine karabiber yanında da 3 kasık yoğurt yiyorum bazen lahanana salatası yapıp yanında yiyorum. Kötü olmuyor yeniyor. eğer yarım çay bardağı yaparsam bir öğünlük oluyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?