80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet pko luyum.bana doktor glifor vermişti.onu kullanıyorum.hamile kalmam zor.çünkü eşim şuan da istemiyor.doktora yapıyor.askerlik problemi var.erteledikçe erteledi.evliliğimiz 4.yılına girdi.ama hala engellerimiz ortadan kalkmadı.

adatoprak merhaba nasilsin gorusmeyeli..
bitanem uzundur diyet yapmadigim icin farketmemistim demekki :)
yarin bir olcer alacagim yediklerimi tartacagim artik
birde tarti alacam son aldigim gibi kirmazsam iyi :)

tşk iyiyim :uhm:sadece biraz üzüldüm kimse bana cevap vermediği içinbilmiyorumkismile

öyle düsünme canim, ilk basta bende de böyleydi, bende kendimi görünmez hissediyordum. ama devamli katildikca vazgecilmez olursunkaydirigubbakcemile3

sen nasil bir diyet förmülü uyguluyorsun

tşk iyiyim :uhm:sadece biraz üzüldüm kimse bana cevap vermediği içinbilmiyorumkismile

sana kasıtlı bi durum değil emin olabilirin canım.Banuda demiş ilk geldiğimde bende her mesajıma cevap bekliyordum gelmeyincede üzülüp yazasım kaçıyordu.Artık alıştım dalıyorum direk konuya kaydirigubbakcemile3 .yabancılık çekme hiç burda herkes birbirine aynı mesafede kimse kimsenin tanıdığıda değil arada oluyor böyle kaynamalar dert etme kime cevap yazmak istersen yaz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

öyle düsünme canim, ilk basta bende de böyleydi, bende kendimi görünmez hissediyordum. ama devamli katildikca vazgecilmez olursunkaydirigubbakcemile3

Çokta mütevaziyiz maşalllaaahh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

olsun canim dert etme zaman cabucak gecip gidiyor
bende evleneli on sene olacak bu onbirinci ayda. gecen senye kadar biz de ertelemstik, üniversiteden dolayi insallah benim bu sene bitecek, ya hep bi su var bi bu var diye ertlendi simdide olmuyor, hayirlisi bakalim, demekki hayirli olan zaman gelmedi.

kızlar ben kaçar ..Yarına oğlumun doktur randevusu var sabah 10 da ordanda ablama giderim doktorumuz yakın ona . giremezsem merak etmeyin sempatiksalakcinni

Çokta mütevaziyiz maşalllaaahh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

bak simdi,
sen simdi niye böyle dedinÇok üzgünüm çoook

cnm özel bir diyet uygulmıyorum.daha önce diyetisyenimin vermiş olduğu diyeti uyguluyorum.tabi kaçamaklarım oluyor.ama sıkı uygularsam kilo verebiliyorum.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan tşk ederim cnm rahatladım şimdi olumunekankayizsmile

haklısın.bende yaşım ilerlediği için korkuyorum.çünkü olup olmayacağını bilmiyorum.tedavi için geç kalmaktan korkuyorum.hayırlısı artık. inşallah isteyen herkezin bebişleri olur.:Saruboceq:

benim de 25

ama bebek icin daha gec degil
ama tamda zamani

haklısın ben de tam zamanı olduğunu düşünüyorum.bence bebek sahibi olmanın bu dünyadaki herşeyden daha önemli ama bir türlü eşimle uzlaşamıyoruz.gerçi onuda anlıyorum.ama artık anne olmak istiyorummmm:CüvCüv:

ya sorma ya bencede cok önemli ve güzel bir duygudur

artik fark ediyorum da kendimde, bebek gördügüm zaman icim sizliyor:çok üzgünüm:

bak bir sayfa geride sana nasil diyet yaptigini sormustum
atladin galiba
bazen böyle olabiliyor bak gördünmü. seninde basina geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…