bitanemm
cnm yok ben demiyorum ama hamile kalmadan önce kullanmıştım o ilacı
ii gelmişti pko lulara veriliyor
adatoprak sende pko idin sanırım dmi sende kullansan ii gelirmi acaba
o ilaçla hamiş kalınabiliyor birde
adatoprak merhaba nasilsin gorusmeyeli..
bitanem uzundur diyet yapmadigim icin farketmemistim demekki :)
yarin bir olcer alacagim yediklerimi tartacagim artik
birde tarti alacam son aldigim gibi kirmazsam iyi :)
cnm topike gelen herkeste olıyor sanırım bu gitme duygusu bendede olmuştu
bazen kaynaya biliyor yazılar şekerrropuyorumnanaktan
:umursamazffff cnm ya herkeze alıntı yapıp bişeyler yazıyorum kimse cevap vermiyor.mafoldumben bende kendimi görünmez gibi hissettim sağol cevap verdiğin için zaten ilk topiktede ilk konuştuğum sendinopuyorumnanaktan nerdeyse çıkmayı bile düşündüm topiktenolumunekankayizsmile
tşk iyiyim :uhm:sadece biraz üzüldüm kimse bana cevap vermediği içinbilmiyorumkismile
öyle düsünme canim, ilk basta bende de böyleydi, bende kendimi görünmez hissediyordum. ama devamli katildikca vazgecilmez olursunkaydirigubbakcemile3
sen nasil bir diyet förmülü uyguluyorsun
evet pko luyum.bana doktor glifor vermişti.onu kullanıyorum.hamile kalmam zor.çünkü eşim şuan da istemiyor.doktora yapıyor.askerlik problemi var.erteledikçe erteledi.evliliğimiz 4.yılına girdi.ama hala engellerimiz ortadan kalkmadı.
evet pko luyum.bana doktor glifor vermişti.onu kullanıyorum.hamile kalmam zor.çünkü eşim şuan da istemiyor.doktora yapıyor.askerlik problemi var.erteledikçe erteledi.evliliğimiz 4.yılına girdi.ama hala engellerimiz ortadan kalkmadı.
Çokta mütevaziyiz maşalllaaahh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
öyle düsünme canim, ilk basta bende de böyleydi, bende kendimi görünmez hissediyordum. ama devamli katildikca vazgecilmez olursunkaydirigubbakcemile3
sen nasil bir diyet förmülü uyguluyorsun
sana kasıtlı bi durum değil emin olabilirin canım.Banuda demiş ilk geldiğimde bende her mesajıma cevap bekliyordum gelmeyincede üzülüp yazasım kaçıyordu.Artık alıştım dalıyorum direk konuya kaydirigubbakcemile3 .yabancılık çekme hiç burda herkes birbirine aynı mesafede kimse kimsenin tanıdığıda değil arada oluyor böyle kaynamalar dert etme kime cevap yazmak istersen yaz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
olsun canim dert etme zaman cabucak gecip gidiyor
bende evleneli on sene olacak bu onbirinci ayda. gecen senye kadar biz de ertelemstik, üniversiteden dolayi insallah benim bu sene bitecek, ya hep bi su var bi bu var diye ertlendi simdide olmuyor, hayirlisi bakalim, demekki hayirli olan zaman gelmedi.
cnm özel bir diyet uygulmıyorum.daha önce diyetisyenimin vermiş olduğu diyeti uyguluyorum.tabi kaçamaklarım oluyor.ama sıkı uygularsam kilo verebiliyorum.opuyorumnanaktan
haklısın.bende yaşım ilerlediği için korkuyorum.çünkü olup olmayacağını bilmiyorum.tedavi için geç kalmaktan korkuyorum.hayırlısı artık.inşallah isteyen herkezin bebişleri olur.:Saruboceq:
amin canim
kas kacti ki?
yaş 28 cnm senin kaç?
benim de 25
ama bebek icin daha gec degil
ama tamda zamani
haklısın ben de tam zamanı olduğunu düşünüyorum.bence bebek sahibi olmanın bu dünyadaki herşeyden daha önemli ama bir türlü eşimle uzlaşamıyoruz.gerçi onuda anlıyorum.ama artık anne olmak istiyorummmm:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?