80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak bir sayfa geride sana nasil diyet yaptigini sormustum
atladin galiba
bazen böyle olabiliyor bak gördünmü. seninde basina geldi

evet cnm atlamışım.
diyetisyenin verdiği ana ve ara öğünleri uygulamaya çalışıyorum.hergün düzenli mekik çekiyorum.yeşil çay içiyorum.yürümeye başlıycam.böylee sen nasıl bir diyet uyguluyorsun?

ya sorma ya bencede cok önemli ve güzel bir duygudur

artik fark ediyorum da kendimde, bebek gördügüm zaman icim sizliyor:çok üzgünüm:

sorma hafta sonu arkadaşlarımız geldi.hepsininde bebişleri var.:ecrin_bebek: benimde böyle biran içim sızladı.ben bebekleri aşırı derecede seviyorum.eskiden tanıştığım arkadaşlarım hala bebek yapmamış olmama şaşırıyorlar.Çok üzgünüm çoook

ya benim aslinda puanli diyetim var, ama bir türlü disipline giripte uygulayamiyorum tam istedigim gibi.
benim yedigim yemeklerin puanlari var, bende de bir kitap var onda bütün yiyeceklerin puanlari yaziyor, orada bakip kombine edip yiyiyorsun. günde 18 puani gecmemek kaydiyla. cogu meyve ve sebzelerde puan yok.
misal 1 dilim ekmek yani 50 gram 2 puan
bir yumurta 2 puan
bir kahve kasigi yag 1 puan
misal elma armut cilek sogan sarimsak marul maydanoz seftali nektarin bamya taze fasülye ispanak pirasa erik gibi bircok seyler 0 puan

yillar önce disiplinli bir sekilde yapmistim ve hic spor yapmadan 7 ayda 15 kilo vermistim.
bu diyette yavas ve saglikli kilo veriyorsun

sorma ya banada senin okul ne zaman bitecek on sene oluyor evleneli ne zaman düsünüyonuz artik.
bunlari söyleyenler ailem degil genellikle yabancilar, disardan insanlar.
hatta bazilari sadece sokakta görüp selam verdigim insanlar.

GÜNAYDIN KIZLAR YA BU TOPıĞıN SANKı HAVASI KAÇTI SAAT KAÇ OLDU KıMSE DAHA GELMEMıŞ...HEYYYYYYYYYYYYYYYY ALOOOOOOOOOOO KENDıNıZE GELıN NERDE ESKı ŞEN ŞAKRAK TOPıĞıMıZ.....OFFFF ıNSANI BIKTIRIYORSUNUZ HAAAAAAA.....CANLANIN HADı KENDıNıZE GELıN BıRAZ.....alsanaalsanasmile NAZARMI DEĞDı BU TOPıĞE NE GÜZEL CANLIYDI BURASI...ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO KıME DıYORUM BEN UYANIN ARTIK UYKUCULAR.........:mymeka: klava:

ANAMMMMMMMMM NERDE BU MıLLET YAAAAAHUUUUU!!!!!!!!

YOKSA HERKEZ DOKTORDAMI??
BANUYLA TÜLAYI ANLADIKTA BAŞKA DOKTORA GıDEN VARMI???

KIZ BANU YOKSA HAMıLEMıSıN GENE KIZZZZZ BıDE DÜŞÜNSENE TEKRARDAN HAMıLESıN VE ıKıZZZZZZZ...ALLAH YARDIMCIN OLUR SONRA.....
kaydirigubbakcemile3

SıBEL,AYFER, VE SEVGıLı ORTıMRSıN ALLAH SıZE EN KISA ZAMANDA BEBıŞ VE AMıN...
BELKıDE VERMEMENıN SEBEBı SıZı BEKLıYOR ÖNCE KıLOLAR SONRA BEBıŞ.....

ıZLOŞUM KIZZZZZZZZZZZZZ HOŞGELDıN HELEŞÜKÜR YANı SENı GÖREN HACCI OLUR HAAAAAA.....ARTIK BU HAFTA LıSTEMıZ ELLERıNDEN ÖPER BACUUUUU...sempatiksalakcinni

ben geldimmmmm opuyorumnanaktan

artıkkkk burdayım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum eee ne var ne yok anlatın bakalımmm kaydirigubbakcemile5

ortağım hoşgeldinnnnn...a.s.
canım evinden baya uzak kaldı..alışınca düzelir..söylemesi kolay diyebilirsin..sende haklısın ama...biraz sabır annesi..:)))

kimse benimle konuşmuyor.:umursamaz:
olumunekankayizsmilecanım öyle düşünme arada kaynabiliyor yazılar..
Allah gönlüne göre versin canım..inş en kısa zamanda olur..:Saruboceq:
BEN KAHVALTIMI YAPTIM ŞU AN MİSSSSSSSS GİBİ ŞEKERSİZ TÜRK KAHVEMİ İÇİYORUM........:kahve:
afiyet olsun canım..sefan olsunn...:)

kız deme öyle banucumun kalbine inecek..aklinialirimsmile

amin cnm sağolopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan amin cnm tşk ederim.a.s.

kızlar zemuszemus bugün kahvaltı için biraz geç kaldım.11:00 da yaptım.
1haşlanmış yumurta
biraz peynir
domates,salatalık,yeşillik
2bardak az şekerli çay
Çok üzgünüm çoook offff şu çayı şekersiz içmeyi bir türlü başaramadım.eğer başaran varsa nasıl başardığını yazarsa çok sevinirim.kaydirigubbakcemile3

Bende başaramıcamı düşünüyodum.. annem şekersiz içiyodu bigün çaylarımız karıştı kahvaltıda.. o şekerli diye ben şekersiz diye püskürttük Nasıl alıştım bilmiyorm ama gerçekten çayı şekersiz içmek bile byük bişey diyelm tatlı bişy yiyosun çay sanki su gibi bişey oluyo onu dengeliyo.. :/ inşaallah başarabilrsn cnm..

Kızlar kadınların/kızların işi ne kdr zor ya :/ regl oluyosn cnn tatlı istiyo offf.. 1-2 Gündür çikolata yiyorum küçükte olsa :/ sonra suçluluk hissetmek istemiyorm.. Ne kdr canım istesede daha yemicem.. perşembe günü kontrolüm var diyetisyende.. yüzüm asık çıkmamak için, nefsimi dinlememem gerek.. Şimdi öğle yemeğimi hazırlamaya gidiyorm.. :/ inş. o çikolatalar kilo aldırmamıştır ya :/ toplamda 3 tane küçük ülkerin sütlü çikolatası 1 tanede coco star :/ ..
Görüşürüz kızlar.. :/

ben sabah 2 dlm kızarmıs ekmek peynir zeytin domates yedim az öncede dayanamayıp azzzzzzzcık börek yedim daha akşama kadar birşey yemem heraalde çaya gelince bende şekersiz içemiyorum ama asla başka tatlı yemiyorum zaten tatlı çikolatada sevmiyorum buda benm şansım

a.s.mrb hoşgeldiniz ben sibel aranıza yeni katıldım.

hoşbuldum, sende hoşgeldin canım paylaşımlarının devamını diliyorumm kaydirigubbakcemile5

heheh 1 haftada maximum kaç kilo alınabilirki korkma tadını çıkar, evine dönünce telafi edersin mutlaka bacummm zemuszemus benim gibi aklinialirimsmile

sende hoşgeldin canım, bence işi oluruna bırak ne kadar stresli olup üzülürseniz bebek işiniz o kadar gecikir, eğer bir sorununuz probleminiz yoksa hiç korkma oluruna bırak yerimseniben

en kısa zamanda yüzünüz güler inşallah zemuszemus[/B

]
slm bayanlar nslsnz ben daha yeniyim ama nsl gidiyo rejim

sende hoşgeldin canım, gün içinde yediğin herşeyi düzenli olarak 1 günlük paylaşırsan az çok önerilerimizi yazarız, sanıyorum sen tek öğün olarak yazıyorsun 1 mesajda 1 günlük yediklerini yaz yerimseniben

selam kızlar ben geldim hamile degilim ama cnm sıkkın yine polikstik over tanısı koydu dr bir sürü kan verdim bakıcam sonuçlara göre adet söktürücü vericek
adetin 3. günü gidicem yine kanla hormonlarıma bakıcakk durum bu yani

nesliiiidimek sende sabah erken kalkıyorsun ama yazmıyorsun aşk ol yani sabah ben hep yazradım bugün gittim kimse yazmamaışş

izlemmm
h.g cnm ya bebeklerde oluyor malesef eve alışamama durumu 1 hafta sürer ama en fazla

semaa valla cnm kalbime indmektende öte olur ben istemiyorum allah isteyen lerin önce göbüşünü sonra kucagını doldursun inşşş

cnm çok sıkkın aslınd akızlar yani adet olmam için nerden baksan 2 hafta var ilaç kullan söksün diyene kadar ve tartıda sürekli artıyo of yaa

evet cnm haklısın ben şekerli içiyordum ve çok fazla çay içiyorum düşün artık akşama kadar koca bir kase şeker alıyordum.bu durum tabi kilomun artmasına neden oluyordu.şimdi azalttım bakalım.canım canın tatlı istediğinde muz ye bu hem doyurucu hemde tatlı ihtiyacını giderir.potasyum açısından oldukça zengin bir meyve yada dişlerini fırçala veya naneli,mentollü şeker at ağzına bunlarda tatlı krizini yatıştırır.opuyorumnanaktan

masumm mraba benim 2 çocuğum var biri 7 yasnda biri 11 aylık sen ikizlerle nsl uğraşıyosun allah yardmcın olsum birde geçmiş olsun

hoşbulduk tşk ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…