bak bir sayfa geride sana nasil diyet yaptigini sormustum
atladin galiba
bazen böyle olabiliyor bak gördünmü. seninde basina geldi
ya sorma ya bencede cok önemli ve güzel bir duygudur
artik fark ediyorum da kendimde, bebek gördügüm zaman icim sizliyor:çok üzgünüm:
evet cnm atlamışım.
diyetisyenin verdiği ana ve ara öğünleri uygulamaya çalışıyorum.hergün düzenli mekik çekiyorum.yeşil çay içiyorum.yürümeye başlıycam.böylee sen nasıl bir diyet uyguluyorsun?
sorma hafta sonu arkadaşlarımız geldi.hepsininde bebişleri var.:ecrin_bebek: benimde böyle biran içim sızladı.ben bebekleri aşırı derecede seviyorum.eskiden tanıştığım arkadaşlarım hala bebek yapmamış olmama şaşırıyorlar.Çok üzgünüm çoook
ben geldimmmmm opuyorumnanaktan
artıkkkk burdayım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum eee ne var ne yok anlatın bakalımmm kaydirigubbakcemile5
ortağım hoşgeldinnnnn...a.s.hoşbuldum tatlımmmm, geldiğimden 1 gün sonra günüm vardı temizlikdi hazırlıktı derken giremedim yazmıştım ama dikkatinden kaçtı sanırım arada, ee dünde ilk pazarımızdı eşimlee güzel bir gün geçirdik bugünde bebeğin dolabını filan yerleştırdim anca düzenimi tutturmaya çalıişıyorum işte kaydirigubbakcemile3
bebeği durduramıyorum eve alışamadı, hep beni yanında istiyor kucak istiyor, hiç bişiy yaptırmıyor açılmadık çekmece kalmadığı gibi birde içini döküyor wallahi bazen dayanamıyorum bağırıyorum bu seferde içli içli ağlıyor mafoldumben
olumunekankayizsmilecanım öyle düşünme arada kaynabiliyor yazılar..kimse benimle konuşmuyor.:umursamaz:
Allah gönlüne göre versin canım..inş en kısa zamanda olur..:Saruboceq:evet pko luyum.bana doktor glifor vermişti.onu kullanıyorum.hamile kalmam zor.çünkü eşim şuan da istemiyor.doktora yapıyor.askerlik problemi var.erteledikçe erteledi.evliliğimiz 4.yılına girdi.ama hala engellerimiz ortadan kalkmadı.
afiyet olsun canım..sefan olsunn...:)BEN KAHVALTIMI YAPTIM ŞU AN MİSSSSSSSS GİBİ ŞEKERSİZ TÜRK KAHVEMİ İÇİYORUM........:kahve:
ANAMMMMMMMMM NERDE BU MİLLET YAAAAAHUUUUU!!!!!!!!
YOKSA HERKEZ DOKTORDAMI??
BANUYLA TÜLAYI ANLADIKTA BAŞKA DOKTORA GİDEN VARMI???
KIZ BANU YOKSA HAMİLEMİSİN GENE KIZZZZZ BİDE DÜŞÜNSENE TEKRARDAN HAMİLESİN VE İKİZZZZZZZ...ALLAH YARDIMCIN OLUR SONRA.....
kaydirigubbakcemile3
SİBEL,AYFER, VE SEVGİLİ ORTİMRSİN ALLAH SİZE EN KISA ZAMANDA BEBİŞ VE AMİN...
BELKİDE VERMEMENİN SEBEBİ SİZİ BEKLİYOR ÖNCE KİLOLAR SONRA BEBİŞ.....
İZLOŞUM KIZZZZZZZZZZZZZ HOŞGELDİN HELEŞÜKÜR YANİ SENİ GÖREN HACCI OLUR HAAAAAA.....ARTIK BU HAFTA LİSTEMİZ ELLERİNDEN ÖPER BACUUUUU...sempatiksalakcinni
ANAMMMMMMMMM NERDE BU MİLLET YAAAAAHUUUUU!!!!!!!!
YOKSA HERKEZ DOKTORDAMI??
BANUYLA TÜLAYI ANLADIKTA BAŞKA DOKTORA GİDEN VARMI???
KIZ BANU YOKSA HAMİLEMİSİN GENE KIZZZZZ BİDE DÜŞÜNSENE TEKRARDAN HAMİLESİN VE İKİZZZZZZZ...ALLAH YARDIMCIN OLUR SONRA.....
kaydirigubbakcemile3
SİBEL,AYFER, VE SEVGİLİ ORTİMRSİN ALLAH SİZE EN KISA ZAMANDA BEBİŞ VE AMİN...
BELKİDE VERMEMENİN SEBEBİ SİZİ BEKLİYOR ÖNCE KİLOLAR SONRA BEBİŞ.....
İZLOŞUM KIZZZZZZZZZZZZZ HOŞGELDİN HELEŞÜKÜR YANİ SENİ GÖREN HACCI OLUR HAAAAAA.....ARTIK BU HAFTA LİSTEMİZ ELLERİNDEN ÖPER BACUUUUU...sempatiksalakcinni
ortağım hoşgeldinnnnn...a.s.
canım evinden baya uzak kaldı..alışınca düzelir..söylemesi kolay diyebilirsin..sende haklısın ama...biraz sabır annesi..:)))
olumunekankayizsmilecanım öyle düşünme arada kaynabiliyor yazılar..
Allah gönlüne göre versin canım..inş en kısa zamanda olur..:Saruboceq:
afiyet olsun canım..sefan olsunn...:)
kız deme öyle banucumun kalbine inecek..aklinialirimsmile
kızlar zemuszemus bugün kahvaltı için biraz geç kaldım.11:00 da yaptım.
1haşlanmış yumurta
biraz peynir
domates,salatalık,yeşillik
2bardak az şekerli çay
Çok üzgünüm çoook offff şu çayı şekersiz içmeyi bir türlü başaramadım.eğer başaran varsa nasıl başardığını yazarsa çok sevinirim.kaydirigubbakcemile3
a.s.mrb hoşgeldiniz ben sibel aranıza yeni katıldım.
cümleten selamlar arkadaşalarr ...
bir diyet gününü daha güzel bi şekilde bitirdim 2 saat sporumuda yaptımm ohh bugün bitti gitti..
Darısı yarınların başına inş.. alsanaalsanasmile
İzlemim hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Nihayet döndün aramıza hergün mesajlarını görmek motive ediçek beni .Senin yokluğunda seni yakaladım ama bu ayın sonunda bende tatile gidicem 1 hafta gerçi ama sınırsız yenen biyerden ne kadar kendimi alabilirim bilemiyorum . Sen arayı açarsın kesin :lepi:
bugun adet oldum yataktan kalkamiyorum o kadar sancili geciyorki birde korunmadigim halde hamilede kalmiyorum oturdugum sinirden agladim bugun uc gun onceden mide bulantilarim vardi hemen hamileyim diye dusunup heyecanlaniyorum.. Yasim otuz olacak biktim esim boynunu bukerek gitti ben oyle kotu olunca
slm bayanlar nslsnz ben daha yeniyim ama nsl gidiyo rejim
Bende başaramıcamı düşünüyodum.. annem şekersiz içiyodu bigün çaylarımız karıştı kahvaltıda.. o şekerli diye ben şekersiz diye püskürttükNasıl alıştım bilmiyorm ama gerçekten çayı şekersiz içmek bile byük bişey diyelm tatlı bişy yiyosun çay sanki su gibi bişey oluyo onu dengeliyo.. :/ inşaallah başarabilrsn cnm..
Kızlar kadınların/kızların işi ne kdr zor ya :/ regl oluyosn cnn tatlı istiyo offf.. 1-2 Gündür çikolata yiyorum küçükte olsa :/ sonra suçluluk hissetmek istemiyorm.. Ne kdr canım istesede daha yemicem.. perşembe günü kontrolüm var diyetisyende.. yüzüm asık çıkmamak için, nefsimi dinlememem gerek.. Şimdi öğle yemeğimi hazırlamaya gidiyorm.. :/ inş. o çikolatalar kilo aldırmamıştır ya :/ toplamda 3 tane küçük ülkerin sütlü çikolatası 1 tanede coco star :/ ..
Görüşürüz kızlar.. :/
slm bayanlar nslsnz ben daha yeniyim ama nsl gidiyo rejim
hoşbuldum, sende hoşgeldin canım paylaşımlarının devamını diliyorumm kaydirigubbakcemile5
heheh 1 haftada maximum kaç kilo alınabilirki korkma tadını çıkar, evine dönünce telafi edersin mutlaka bacummm zemuszemus benim gibi aklinialirimsmile
sende hoşgeldin canım, bence işi oluruna bırak ne kadar stresli olup üzülürseniz bebek işiniz o kadar gecikir, eğer bir sorununuz probleminiz yoksa hiç korkma oluruna bırak yerimseniben
en kısa zamanda yüzünüz güler inşallah zemuszemus[/B
]
sende hoşgeldin canım, gün içinde yediğin herşeyi düzenli olarak 1 günlük paylaşırsan az çok önerilerimizi yazarız, sanıyorum sen tek öğün olarak yazıyorsun 1 mesajda 1 günlük yediklerini yaz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?